Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όταν η ‘τρέλα’ νικάει τη λογική

Είσαι ο Peter Madsen. Είσαι Δανός και έχεις πατήσει τα 30. Η καριέρα σου μετά από ένα πέρασμα απ’την Γερμανία έχει πάρει τον κατήφορο. Τις 3 τελευταίες χρονιές έχεις παίξει ελάχιστα και έχεις σκοράρει τόσες λίγες φορές που ντρέπεσαι να αποκαλύψεις σε κάποιον αδαή ότι δηλώνεις επιθετικός. Έχεις επιστρέψει στην πατρίδα σου και την Μπρόντμπι, από την οποία είχες ξεκινήσει, και ψάχνεις τρόπους να ανακτήσεις την επαφή σου με τα δίχτυα.

Το Σάββατο η ομάδα σου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Sonderjyske και κάνει έναν άνετο περίπατο με 0-5. Ο προπονητής σου σε ‘πετάει’ στο γήπεδο στο 75ο λεπτό. Δυο λεπτά πριν την λήξη γίνεται ένα γέμισμα στην περιοχή. Με πολύ ωραία προσποίηση στέλνεις έναν αμυντικό να κουτρουβαλήσει πάνω στον τερματοφύλακα. Είσαι εσύ, το τέρμα, ένας αμυντικός πάνω στην γραμμή και η σκέψη του πρώτου σου γκολ μετά από σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια.

Ε, όπως και να το δούμε, θέλει αμέτρητα κιλά… μαγκιάς για να επιχειρήσεις να τελειώσεις τη φάση έτσι!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Ρονάλντο στην Ολλανδία: Η γέννηση ενός μύθου

7 Noεμβρίου 1993. Η Κρουζέιρο φιλοξενεί τη Μπαΐα και κερδίζει με 6-0. Ο 17χρονος Ρονάλντο σκοράρει 5 φορές, δίνει την ασίστ για το άλλο γκολ, προσπερνάει τους αντιπάλους με αδιανόητη άνεση σε κάθε ευκαιρία και για πρώτη φορά γίνεται θέμα στα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Στις κερκίδες εκτός από τους οπαδούς των δυο ομάδων βρίσκεται και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι άσφαιροι και η έκπληξη

http://www.youtube.com/watch?v=gMFpilqbbt8 Μετά από 180′ γενικά μέτριου ποδοσφαίρου και χωρίς γκολ Νιούελ’ς Ολντ Μπόιζ και Μπόκα οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία την οποία ήταν εμφανές ότι η Μπόκα κυνηγούσε από το 1ο λεπτό της ρεβάνς για δυο λόγους. Ο ένας το γεγονός ότι η “Λέπρα” είναι καλύτερη ομάδα φέτος και ο δεύτερος ότι η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Όταν η ‘τρέλα’ νικάει τη λογική”

  1. Ο/Η berberos λέει:

    10 χρονια μετα εψαξα κ το βρηκα το ρημαδι το γκολ μονο κ μονο για να διαπιστωσω ποσο ακριβεις ειναι οι περιγραφες σου ρε δουενδε… σπανιο ταλεντο (κ ο 40αρης πια μαντσεν κ εσυ!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *