Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με τον κώλο, στον αέρα!

Γράφαμε πρόσφατα για την προσπάθεια των παικτών της Γρανάδας να μάθει και ο υπόλοιπος πλανήτης τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα. Η ιδέα εκείνη, προχωρούσε ουσιαστικά ένα βήμα παραπέρα, το όλο θέμα της οικονομικής διαμαρτυρίας, που είχαν ξεκινήσει πέρσι οι παίκτες της Λεβάντε, όταν απλά είχαν καθίσει ακίνητοι παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει την έναρξη.

Εχθές, οι απλήρωτοι εδώ και τρείς μήνες, παίκτες της Galactico Pegaso, η οποία αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της 4ης κατηγορίας της Ισπανίας, κατάφεραν να δυσκολέψουν κι άλλο το επίπεδο. Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με αντίπαλο την τρίτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες των φιλοξενούμενων, αφού έκαναν την σέντρα, μαζεύτηκαν έξω απ’την περιοχή τους και κατέβασαν τα σορτσάκια τους για μερικά δευτερόλεπτα. Όπως είναι γνωστό, η θέαση ενός βρακιού δημοσίως, προκαλεί πάντα την προσοχή του κόσμου. Όταν μάλιστα μιλάμε για 11 βρακιά, καταλαβαίνει κανείς πόσο εύκολο ήταν να διαδοθεί το βίντεο παγκοσμίως, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πριν την συγκεκριμένη ενέργεια, είχαν ήδη αποσπάσει την προσοχή των τηλεοπτικών συνεργείων και όσων βρέθηκαν στο γήπεδο, κάνοντας προθέρμανση με φανέλες που έγραφαν το εμπνευσμένο και μεταφορικό σύνθημα “με τον κώλο στον αέρα”, που ουσιαστικά αποτελούσε πρώιμη απάντηση στην εύλογη απορία όλων, μετά το ξεβράκωμα, ‘τι θέλουν να πούνε οι ..ποιητές’!

Η επόμενη απλήρωτη ομάδα πάντως, που θα θελήσει να την προσέξει ο κόσμος, θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολο έργο…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Χεσούς Χιλ: Μια ζωή, δεκάδες ιστορίες

Οι πιο γραφικοί (και απατεωνίσκοι) πρόεδροι συνήθως βρίσκονται στα Βαλκάνια. Άντε και στην Ιταλία. Όχι ότι οι Ισπανοί δεν είχαν τις δικές τους μορφάρες, αλλά είναι εξαιρέσεις. Και σίγουρα η μεγαλύτερη εξαίρεση και αυτή που κάνει τη διαφορά είναι μία. Ο Χεσούς Χιλ ήταν αυτό που οι Αμερικάνοι λένε “larger than life”. Ο Τόνι Σοπράνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μαρκήσιος-σούπερμαν και η νοικοκυρά πρόεδρος της Ράγιο Βαγιεκάνο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές επιτυχίες που έχει καταφέρει να είναι δημοφιλής εξαιτίας του χαρακτήρα της, της κουλτούρας του κόσμου της, καθώς δεν αντιπροσωπεύει απλώς μια περιοχή και τους ανθρώπους της, αλλά προσπαθεί να ανταποκρίνεται σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πολύς κόσμος όμως ίσως αγνοεί ότι σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική άνοδός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *