Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βρήκαμε τον κακό !

Αντιγράφω κατά λέξη από σημερινό δημοσίευμα της sport24.gr

Ξαφνική συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, είχε το βράδυ της Δευτέρας ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με “καυτό” θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών τη διαιτησία.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε μόνο στην επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας όπου και είχε συνάντηση μίας ώρα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά είχε τρίωρη συνάντηση στη συνέχεια με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και καλό του φίλο, Νικόλα Πατέρα.

Ο λόγος φυσικά που έγινε αυτή η συνάντηση δεν ήταν άλλος από το πολεμικό κλίμα των τελευταίων ημερών, ύστερα από τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο οι “πράσινοι” πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Άρη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο άνθρωποι που έχουν αυτή τη στιγμή το τιμόνι των δύο “αιωνίων” του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή γραμμή στο μέτωπο της διαιτησίας, με τον στόχο να είναι να μπουν τέλος στα κακώς κείμενα, κάτι το οποίο θα απαιτήσουν από την ΕΠΟ και τις αρμόδιες διαιτητικές αρχές.

Κατάλαβες Πιλάβιε που κάνεις του κεφαλιού σου κι έχεις καταντήσει μπουρδέλο το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Κομμένα αυτά που ήξερες.

Τώρα έρχονται οι αδερφοί Κατσάμπα και θα σου τρίψουν τη μούρη στο χώμα

Αργήσαμε λίγο, αλλά τον βρήκαμε τον ένοχο …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Κοράκια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στο μυαλό του Κλαούντιο Ρανιέρι και όχι μόνο

Είναι γνωστό ότι στο sombrero κάνουμε πρώτα απ’όλα ρεπορτάζ, αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό 8 μεγάλων προσωπικοτήτων της εγχώριας και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής και σας παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις (ίσως όχι και τόσο) ενδόμυχες σκέψεις τους. Ξεκινάμε λοιπόν και ιδού: Ο επιτυχημένος Κλαούντιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Βρήκαμε τον κακό !”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    ρισπέκτ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *