Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κουβέντες του κώλου


«Ο Τζόρβας φέρθηκε σαν κωλόπαιδο! Δεν λέω ότι είναι κακό παιδί, αλλά φέρθηκε σαν να είναι τέτοιο. Δεν γίνεται την ώρα που ο πρόεδρος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του, εκείνος να έχει συμφωνήσει ήδη. Όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματά του, ποια ομάδα υποστηρίζει, αλλά δεν έπρεπε να φερθεί έτσι».

Αυτά είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Καράτζης σε κρητικό τηλεοπτικό σταθμό γιά τον νυν τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ψιτ, που σαι κύριε Καράτζη;
Αν ήθελε ο Τζόρβας να φερθεί σαν κωλόπαιδο, είχε την ευκαιρία να το κάνει πέρυσι.
Τότε που η πρώην ομάδα του διέλυσε την νυν και ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρά της γιά κατάκτηση του τίτλου.
Θυμάσαι βέβαια κύριε Καράτζη τί εμφάνιση είχε κάνει το…κωλόπαιδο.
Φαντάζομαι πως δεν θα του έλεγε κανένας τίποτα αν ήταν λίιιιγο χειρότερος.
Αφού μάλιστα όλοι ξέρουμε και τί ομάδα είναι, όπως σωστά κι εσύ μας υπενθύμισες…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, ΟΦΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Κουβέντες του κώλου”

  1. Ο/Η Kayo λέει:

    We deielitfny need more smart people like you around.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *