Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η μοίρα του ‘προδότη’..

Ο Γουέιν Ρούνει, ανερχόμενος αστέρας τότε και μεγάλη ελπίδα της Έβερτον για να επιστρέψει στο προσκήνιο της Πρέμιερ Λιγκ, άφησε τους ‘Μπλε’ του Λίβερπουλ, για μια μεγαλύτερη καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Σάββατο, σε μια απ΄τις επιστροφές του, στο Γκούντισον Παρκ, αποδοκιμάστηκε έντονα. Γνωστός, για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, αντέδρασε φιλώντας το σήμα της νέας του ομάδας, προκαλώντας κι άλλο τους οπαδούς της Έβερτον!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αρχηγός του Άρη και με δεδηλωμένη, στο παρελθόν, την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που υποστήριζε, άφησε την ομάδα για μια μεγαλύτερη καριέρα στον Ολυμπιακό, που στην Ελλάδα συνδυάζεται και με μια ταυτόχρονη κλήση στην εθνική Ελλάδος! Την Κυριακή, στην πρώτη του επιστροφή στο Χαριλάου, αποδοκιμάστηκε έντονα. Χωρίς καμία διάθεση να απαντήσει, τελείωσε όλο το παιχνίδι προσέχοντας, φανερά, τις ενέργειες του, ώστε να μην προκαλέσει τον κόσμο. Στο τέλος του αγώνα, δήλωσε: “Ήταν μία δύσκολη βραδιά για μένα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω πικραμένος και αδικημένος από τον τρόπο που με αντιμετώπισαν οι οπαδοί αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του”!

Ο Χάρι Ρέντναπ, προπονητής με τον οποίο η Πόρτσμουθ κατέκτησε πέρσι το κύπελλο Αγγλίας, ύστερα από 69 χρόνια, άφησε την ομάδα για μια μεγαλύτερη καριέρα στην Τότεναμ, που δεν άντεξε την ιδέα ότι μπορεί να κυκλοφορήσουν κι άλλα ανέκδοτα για χάρη της και απέλυσε τον Ράμος. Την Τρίτη, στην (προγραμματισμένη από καιρό) εκδήλωση που έγινε στο Πόρτσμουθ, για να τιμηθεί για την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, γιουχαρίστηκε. Ο φωτογραφικός φακός, τον έπιασε πολλές φορές σε κατάσταση απελπισίας, να κοιτάει το πάτωμα, μην ξέροντας πως να αντιδράσει στην προσφώνηση “Ιούδα” που ακούστηκε από το πλήθος.

Όπως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ή προπονητής έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει την πορεία του, έτσι και ο απλός οπαδός έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει την κάθε απόφαση του..

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το πρόβλημα είναι (και) στους προπονητές

Διαβάζοντας πριν μερικές μέρες το άρθρο του Γκάρι Νέβιλ στην Telegraph (duendes σε ευχαριστώ για το mail) μπήκα σε σοβαρές σκέψεις. Πολύ σοβαρές σκέψεις. Ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ καυτηριάζει με μοναδικό τρόπο τη φετινή αποτυχία των Άγγλων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για το φετινό “ναύαγιο” αναλύοντας με γλαφυρό τρόπο τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Δεν διαλέγεις εσύ την ποδοσφαιρική σου ομάδα. Αυτή σε διαλέγει”

Στις 9 Αυγούστου του 2013 ο Αιγύπτιος Ασεμ Αλάμ, επιχειρηματίας στο επάγγελμα και ιδιοκτήτης της Χαλ Σίτυ από το 2010, ανακοίνωσε μέσω μιας τοπικής εφημερίδας ότι προτίθεται να αλλάξει το όνομα της ομάδας και να το κάνει ‘Χαλ Τάιγκερς’ με τη δικαιολογία ότι το ‘Σίτυ’ είναι μια πολύ κοινή λέξη, χωρίς ταυτότητα και χωρίς εμπορική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η μοίρα του ‘προδότη’..”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Τι τέλετε κύριε. Να σας πω τι είναι και πώς είναι ;

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δικαίωμα έχει,το θέμα είναι αν έχει και δίκιο.
    Αλλά αυτό μόνο η ζωή το δείχνει
    Κατά την γνώμη μου οι σύλλογοι, μικροί ή μεγάλοι είναι πάνω από κάθε παίκτη και καθε προπονητή.
    και πολύ κακώς κάποτε θεοποιούμε κάποια πρόσωπα.
    Γιατί τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται.
    Οι ομάδες μένουν (πλην Ηλυσσιακού δυστυχώς…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *