Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κομπάρσοι με ταλέντο

Το ατέλειωτο ταλέντο του Ντελ Πιέρο το γνωρίζαμε από πολύ παλιά. Για την τρομερή φουρνιά πιτσιρικάδων που προωθεί ο Βενγκέρ, είχαμε γράψει πολύ πριν την χθεσινή 5αρα στην Τουρκία. Οι δυνατότητες της Λιον είναι γνωστές και στον πιο αδαή ποδοσφαιρόφιλο. Η αύρα του Ολντ Τράφορντ, που μπορεί να επηρεάσει κάποιες φορές διαιτητές και επόπτες, είναι δεδομένη. Η δυναμική της Βιγιαρεάλ δεν αποτελεί πλέον έκπληξη σε κανέναν, μετά την καθιέρωση της τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της ηπείρου.

Όμως εμείς, από την χθεσινή ‘καταιγίδα’ των γκολ, θα σταθούμε στους ταλαντούχους ‘κομπάρσους’ του 8ου ομίλου, που μπορεί να μην τα έχουν καταφέρει βαθμολογικά, τόσο καλά όσο η Ανόρθωση ή οι Ρουμάνοι της Cluj, όμως σε κάθε ευκαιρία φανερώνουν τις δυνατότητες τους, να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο ώστε να θεωρηθούν άξιοι συμμετέχοντες, μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Κι αν τους Ρώσους της Ζενίτ, τους ανακαλύψαμε πέρσι, τους Λευκορώσους της Μπάτε, τους γνωρίσαμε κυριολεκτικά φέτος.

Watch Zenit V BATE Borisov in News Online | View More Free Videos Online at Veoh.com

Πολύ πιθανόν, αν η μπάλα δεν έπαιζε τα γνωστά της παιχνιδάκια, όταν έφτανε στην μεγάλη περιοχή και των δυο αντιπάλων, είτε σταματώντας σε σώματα, είτε χτυπώντας στα δοκάρια, να είχαμε ένα ακόμα εντυπωσιακό σκορ, στην χθεσινή, χορταστική επιστροφή του Champions League, που αποτελεί την διέξοδο από τον Σαββατοκύριακο μαζοχισμό μας!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Στιγμές οπαδικής μαγείας

Ένα από τα πιο λατρεμένα ποδοσφαιρικά κλισέ είναι η φράση “στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας μας χάρισε…” η οποία μπορεί να συμπληρωθεί από “ο Λιονέλ Μέσι” μέχρι “ο Μπάμπης Τεννές”, ανάλογα με τη φαντασία, τον οίστρο και τη γλαφυρότητα γραφικότητα του περιγράφοντος. Είναι όμως στιγμές σαν κι αυτή που καταγράφονται σε αυτό το μικρό βίντεο όπου αναλαμβάνει δράση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μόνη ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ που δεν γνώριζες

Συνηθίζουμε στο ποδόσφαιρο όταν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις μικρών ομάδων που εμφανίζονται από το πουθενά και δηλώνουν παρών σε κάποιο μεγάλο γεγονός να χρησιμοποιούμε την έκφραση «η ταπεινή Σταχτοπούτα της διοργάνωσης». Τις περισσότερες φορές ο χαρακτηρισμός αυτός ταιριάζει άψογα, αφού συνήθως η ομάδα αυτή έχει καταφέρει κάτι σημαντικό έχοντας στη διάθεση της ελάχιστα οικονομικά εφόδια σε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *