Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Που είναι το σομπρέρο, οεο;

Η ανυπαρξία ποιότητας στο Ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να φανεί από χιλιάδες πράγματα, ακόμα και από ένα απλό ποδοσφαιρικό blog: Η ανεύρεση μιας ωραίας φάσης, για να πάρει τον τίτλο του ‘sombrero of the week’, γίνεται κάθε αγωνιστική και πιο δύσκολη!

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο πέρασε και τα κατάλοιπα του είναι για πολλοστή φορά: ελάχιστα γκολ, εκ των οποίων τα τρία “καλύτερα” σύμφωνα με τον σχετικό διαγωνισμό του ΟΠΑΠ είναι ..δυο τετ-α-τετ κι ένα απλό φαουλ που απλά ‘έγραψε’, ένα (ακόμα!) τραγικής ποιότητας ντέρμπι, πολλές διαμαρτυρίες και απειροελάχιστες εντυωπσιακές ενέργειες.
Έτσι, με αίσθημα απόγνωσης (ίσως και κρυφής ελπίδας ότι ο Ρεκόμπα μπορεί να μας προσφέρει μελλοντικά, ακόμα πιο ωραίες ενέργειες από την πρώτη θετικότατη εμφάνιση του) και σεβασμού στην ..καλτ αισθητική μου, ξεκρεμάω το sombrero απ’τον καλόγηρο και το δίνω στην, τραγικά ειρωνική, σκηνή, που ο Γιώργος Κασναφέρης, της Ξάνθης πλέον, χτυπιέται στον πάγκο της ομάδας του, κατά της διαιτησίας του πρώην συνάδεφλου του, κ. Καλόπουλου.

Κάθε οπαδός που στο παρελθόν έχει αφιερώσει αμέτρητο σάλιο για το σοι του κ. Κασναφέρη, πήρε εχθές μια μικρή εκδίκηση, απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο των διαμαρτυριών του!

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια αντικειμενική διαιτησία. Στο δεύτερο μέρος, όμως, είχαμε μια μικρή στροφή του κ. Καλόπουλου. Η Ξάνθη δεν πήρε ούτε ένα σφύριγμα από αυτά που έπρεπε να πάρει»

Γιώργος Κασναφέρης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

sombrero of the week, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ας φιλοσοφήσουμε…

Υπάρχουν κάποιες ανθρώπινες ανάγκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει εδώ και πολλούς αιώνες. Μια εξ αυτών είναι η ανάγκη του ατόμου να φιλοσοφεί. Για τα πάντα. Για τις σχέσεις των ανθρώπων, την αγάπη, τα όνειρα, τη φιλία, τον θάνατο, την τρέλα και για τη ζωή γενικότερα. Όπως είναι φυσικό το ίντερνετ βοηθάει σημαντικά στην προώθηση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπερεκτιμημένος ή αδικημένος: η καριέρα του Μιχάλη Κωνσταντίνου

Τη στιγμή που γεννιέται η ιστορία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ακατέργαστη ύλη. Για να πάρει σχήμα και να μπορέσουμε όλοι εμείς να περπατήσουμε δίπλα της θα πρέπει πολύ απλά να εμφανιστεί κάποιος -ή κάτι- που θα την αλλάξει. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μας ένα βράδυ του 2001, μήνα Μάιο, σε κάποιο τραπέζι ενός […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Που είναι το σομπρέρο, οεο;”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Δικαιολογημλενα διαμαρτύρεται ο κυρ Γιώργης
    Αυτός ήταν άριστος όσα χρόνια σφύριζε.
    Κλέφτικα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *