Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η τηλεόραση όλων των Ελλήνων


Αντιγραφή από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Με έκπληξη παρακολουθούμε τις εξελίξεις με την αποχώρηση από τη συμφωνία της ομάδας του Ολυμπιακού – κάτι που στην αρχική συζήτηση ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος τότε της Super League, κ. Πέτρος Κόκκαλης, είχε υποστηρίξει με θέρμη.
Μεγαλύτερη όμως είναι η έκπληξη για τις κινήσεις του κρατικού καναλιού, που επιλέγει να προσεγγίσει ομάδες, έχοντας ως στόχο να τις αποσπάσει από τη συμφωνία, δελεάζοντας τις διοικήσεις των συλλόγων με υπέρογκα χρηματικά ποσά.
Είναι λοιπόν απολύτως λογική η απορία που μας διαμορφώνεται, πώς το κρατικό κανάλι, δηλαδή το μοναδικό κομμάτι έκφρασης της πολιτείας, επιλέγει να τεθεί σε πλήρη αντίθεση με τα οφέλη του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπαθεί να χειραγωγήσει και να παρασύρει τις ομάδες στη διάρρηξη μιας σημαντικής συμφωνίας για το μέλλον του ποδοσφαίρου.
Είναι επίσης λογική η απορία που μας διαμορφώνεται, γιατί το κρατικό κανάλι, καθώς ως φαίνεται διαθέτει το οικονομικό υπόβαθρο, δεν επέλεξε να καταθέσει πρόταση στο πλαίσιο της κεντρικής διαχείρισης αλλά κάνει επιλεκτικές προτάσεις σε συλλόγους.”

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τις ομάδες και την κρατική τηλεόραση που του αξίζει…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Ολυμπιακού;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, είναι γεγονός πως υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Αν και ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης δηλώνει πως θα παραμείνει πρόεδρος της ομάδας, δεν είναι κακό να γίνεται και λίγο σκάουτινγκ. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ”

Εν αναμονή του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπήκα σε κάποιες σκέψεις, όπως ας πούμε για ποιο λόγο ένας οπαδός μιας Ελληνικής ομάδας μπορεί να περιμένει έναν αγώνα σαν τον αποψινό με τόση προσμονή. Τα ποδοσφαιρικά μεγέθη, τα μπάτζετ των δύο συλλόγων και φυσικά η προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων δεν αφήνουν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η τηλεόραση όλων των Ελλήνων”

  1. Ο/Η excavator tracks λέει:

    very cool.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *