Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ανασχηματισμός

Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον ντόρο που επικρατεί στην χώρα κάθε φορά που ακούγεται η λέξη ανασχηματισμός. Ανασχηματισμοί τέτοιου είδους γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχεδόν κάθε εβδομάδα! Το παράδειγμα του ορισμού των διαιτητών αρκεί.

Μια επιτροπή επικίνδυνων, ορίζει κάθε φορά τι θα διευθύνει κάποιος ανίκανος, που εξ αρχής δεν έχει ιδέα για το αντικείμενο, με αποτέλεσμα στο τέλος να τον βρίζει όλος ο κόσμος.

Απλά στην ελληνική διαιτησία, ως πιο πανούργοι, έχουν προνοήσει ο ανασχηματισμός αυτός να γίνεται κάθε αγωνιστική, για να μπερδεύεται ευκολότερα ο κόσμος και να γλιτώνουν οι διαιτητές το πολύ ξύλο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα 8 καλύτερα χαμόγελα του Μακόλει Κρισάντους

Οι πραγματικά μεγάλοι ξεχωρίζουν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Το βάδισμα του Κριστιάνο πριν την εκτέλεση του φάουλ, το κασκέτο του Τσεχ, η βγαλμένη γλώσσα μετά το γκολ του ντελ Πιέρο, το φίλημα της βέρας του Ραούλ και του Βασίλη Τσιάρτα. Στην Ελλάδα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Super League συμπράττει με τη Φλόγα και τη Λάμψη στην ενημέρωση για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας

Εδώ και 8 χρόνια, η 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Η 15η  Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου και η Σούπερ Λίγκα αναλαμβάνει κοινωνική δράση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων, αλλά και της κοινωνίας, όσον αφορά τα παιδιά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ανασχηματισμός”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Φοβερή φωτογραφία 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *