Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η πραγματική ανακοίνωση


Σάλος ξέσπασε αδέλφια επειδή λέει Βγενόπουλος και Τζίγγερ έβγαλαν κοινή ανακοίνωση στην οποία ξεμπροστιάζουν τον Τεν Κάτε και βγάζουν φόρα παρτίδα τις υποδείξεις τους προς αυτόν.
Ατυχώς αυτή δεν είναι η πραγματική ανακοίωση αλλά ένα άθλιο προπαγανδιστικό κείμενο που μερικοί υπονομευτές της πολυμετοχικότητας διένειμαν εις τον τύπο προκειμένου να προκαλέσουν σύγχιση και οργή στις τάξεις των φιλάθλων.
Το sombrero βρήκε την πραγματική ανακοίνωση πεταμένη σ ένα σκουπιδοντενεκέ έξω απ τα κεντρικά γραφεία της MARFIN και την προσφέρει α-πο-κλει-στι-κά στους αναγνώστες του ελπίζοντας επιτέλους να ξεκολλήσει απ αυτό το καταραμένο «200 μοναδικοί επισκέπτες ημερησίως» και να φτάσει-τουλάχιστον- τα επίπεδα γάτας, ποντικού και κυνηγετικού φοξ τεριέ.
Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης

«Ο κ. Ν. Πατέρας κατά την διάρκεια της πρωϊνής μας φραπεδιάς έλαχε να μας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από καφεδάκι που ήπιε με τους κ.κ. Χ. Τενκάτε και Κ. Αντωνίου. Κατόπιν αυτού επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας ως ακολούθως:

1.Ο προγραμματισμός να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους βρίσκεται στο έλεος του Θεού (μεγάλη η χάρη του). Προφανώς οι οποιεσδήποτε προσωρινές επιτυχίες δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν.

2.Ο Παναθηναϊκός έχει την ατυχία να διαθέτει άπειρη και ανεπαρκή Διοίκηση, σοβαρό Προπονητή που αιφνιδιάζεται εύκολα, Διευθυντή Ποδοσφαίρου και Τεχνικό Team που τους κάνει ακόμα κουμάντο ο κακός Βέλιτς, επάρκεια κεφαλαίου γιά πέταμα και μετόχους που στηρίζουν απόλυτα τον υφιστάμενο προγραμματισμό τόσο πολύ που κάθε βδομάδα καθένας λέει τα δικά του.

3.Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα αξιοποιηθεί στα μέτρα του δυνατού λόγω και της περιορισμένης προσφοράς αμυντικών χαφ και ταλαντούχων αριστεροπόδαρων με δεξιόστροφη σκέψη
4.Η διαδικασία των μεταγραφών που έχει υιοθετηθεί είναι άστα να πάνε. Ο Προπονητής υποδεικνύει τα κενά που ιδανικά θα έπρεπε να καλυφθούν, ο Scouter αναφέρει την υπάρχουσα διαθεσιμότητα ακατάλληλων ποδοσφαιριστών σε άλλες θέσεις και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τη Διοίκηση διεξάγει τις διαπραγματεύσεις και μένει σ αυτές. Η ευθύνη για την αποτυχία των μεταγραφών είναι συλλογική.

5.Τέλος, μας εδόθη η ευκαιρία να εκφράσουμε ορισμένες απόψεις μας προς τον Προπονητή τον οποίο φυσικά εξακολουθούμε να βρίζουμε πίσω απ την πλάτη του:

α. Πρέπει να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή/και αναφορές στη Διαιτησία από το Προπονητικό Team και από τους ποδοσφαιριστές αφού το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γίνουν γραφικοί. Σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός του θέματος της Διαιτησίας είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητος της Διοίκησης στα πλαίσια των θεσμικής της αφέλειας και

β. Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες ακατάλληλοι ποδοσφαιριστές έστω και σε διοικητικές θέσεις των επιχειρήσεών μας (θυρωροί, κλητήρες, καψιμιτζίδες) και κυρίως αυτοί που δεν τους έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες να εργασθούν, ώστε να έχουμε και οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να τους κράξουμε επιτέλους και όχι να ζούμε με την αμφιβολία μήπως είναι τελικά καλοί και κατάλληλοι.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε και μια ευχή για το ποδοσφαιρικό 2009:

Να εκλείψει ή έστω να μειωθεί η εκτεταμένη ηθική αυτουργία που υποθάλπει τη σωματική και λεκτική βία. Παράγοντες, ΜΜΕ (κυρίως οπαδικές εφημερίδες), διαιτητές, ποδοσφαιριστές πρέπει να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν σε έναν νέο ποδοσφαιρικό πολιτισμό διότι είναι απαράδεκτο να κρύβονται όλοι πίσω από την επίρριψη ευθυνών σε αποπροσανατολισμένα νεαρά παιδιά και στους αστυνομικούς που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι τα θύματα των καιρών. Το τελευταίο είναι μιά ατάκα που την έχουμε κάνει copy-paste στους υπολογιστές μας και εις το εξής θα συνοδεύει όλα μας τα κείμενα υπό τον τύπον υπογραφής».

ΥΓ. Το παρόν κείμενο δεν συνυπογράφουν οι κκ Παύλος και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος αφού ως γνωστόν δεν πίνουν το πρωί φραπέ αλλά πράσινο τσάϊ.

Μετά τιμής,

Γιάννης Βγενόπουλος
Ανδρέας «Τζίγγερ» Βαρδινογιάννης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια μέρα του Άγγελου Αναστασιάδη

Καταρχάς και πριν απ’οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ιβάν τον Σαββίδη, που εμπιστεύτηκε τον αγέρωχο Έλληνα κόουτς και δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του, δίνοντάς μου την ευκαιρία να μείνω εντός σχεδιασμού και να γράψω κανονικά αυτό το κείμενο, αλλά κυρίως να απαντήσω στην γκρίνια της εργοδοσίας του σομπρέρο του τύπου “ούτε αυτό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Η πραγματική ανακοίνωση”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    4.Η διαδικασία των μεταγραφών που έχει υιοθετηθεί είναι άστα να πάνε. Ο Προπονητής υποδεικνύει τα κενά που ιδανικά θα έπρεπε να καλυφθούν, ο Scouter αναφέρει την υπάρχουσα διαθεσιμότητα ακατάλληλων ποδοσφαιριστών σε άλλες θέσεις και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τη Διοίκηση διεξάγει τις διαπραγματεύσεις και μένει σ αυτές. Η ευθύνη για την αποτυχία των μεταγραφών είναι συλλογική.

    χαχαχαχα δεν υπαρχει!
    πολυ αστειο το ποστ, ευγε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *