Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο


Η ΑΕΚ κατάφερε να χάσει και πάλι στην Ξάνθη από την Σκόντα σε αγώνα κυπέλλου αυτή τη φορά όμως η τύχη είναι μαζί της μια που τα ματς φέτος είναι διπλά. Η τύχη δεν χαμογελάει βέβαια στους οπαδούς της ΑΕΚ που βλέπουν την ομάδα τους να παρουσιάζει εκτρωματικό ποδόσφαιρο, να προηγείται με ένα πέναλτυ που μετά από 10 ριπλέι υποθέτεις τι μπορεί να φαντάστηκε ο διαιτητής και το έδωσε, μετά να δέχεται 2 γκολ από μια ομάδα που σκοράρει με αίτηση άνευ χαρτοσήμου και αργότερα να κάνει προσπάθειες να ισοφαρίσει με παίκτες που αν φύγουν από την ΑΕΚ δύσκολα θα βρουν ομάδες στην Α’ Εθνική.

Τώρα φυσικά με το τελικό σκορ 2-1 (αντί για 2-0 ή και 3-0) η ΑΕΚ καλείται να κάνει μια ανατροπή επικών διαστάσεων κερδίζοντας με 1-0 την άλλη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

ΥΓ Το…χάπενινγκ του αγώνα προήλθε και πάλι από την ομάδα που βγάζει ανακοινώσεις στο ημίχρονο. Μετά το πέναλτυ εφεύρεση ο εκφωνητής του γηπέδου άρχισε να φωνάζει: “Δεν υπάρχει πέναλτυ”, μετά “Να το ξαναδούμε στο ριπλέι” και αφού σιγουρεύτηκε αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό ότι δεν ήταν πέναλτυ. Μεγαλεία που μόνο στην Ξάνθη μπορείς να συναντήσεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Skoda Ξάνθη, ΑΕΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Take the long way home

Το τελευταίο μου παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ένα ευρωπαϊκό ματς με την Μάλαγα. Ένας χαζός αποκλεισμός μια που η ομάδα ήταν καλύτερη συνολικά στα δυο ματς και τελικά πλήρωσε μια λάθος εκτίμηση του Χιώτη. Επειδή ήξερα ότι λογικά θα ήταν το τελευταίο ματς μου εκεί, παρατηρούσα το γήπεδο. Η 5-6-7 ήταν μια σαθρή θύρα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι

Από τότε που πρωτοείδα την κιτρινόμαυρη φανέλα, από τότε που πρωτοπάτησα στη Φιλαδέλφεια, από τότε που είδα τον Δικέφαλο Αετό Μέχρι το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 89′ Μέχρι το ντου των ηλιθίων Μέχρι τις 4αρες και τις 5αρες των μεταμορφωμένων αντιπάλων που παραλίγο να χτυπήσουν πλέι-οφ και τους έπαιζαν στο 1.30 Μέχρι τους ευσυγκίνητους παίκτες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    “Στόχος μας το κύπελλο”

    Το’χει πει ο Μπάγιεβιτς, οι παίκτες, ο Θανόπουλος και δε συμμαζεύεται…

    Οπότε τι κάνουμε στο πρώτο ματς?
    Ο Μπάγιεβιτς κατεβάζει βασικό τον Πλιάτσικα, κάνει καψώνι στο Σκόκο (τόσα προηγούμενα ματς ήταν μες στην πειθαρχία, χθες βρήκαμε ευκαιρία να τον συνετίσουμε) αλλά και στον Ταχτσίδη/Παυλή (μην μας πάρετε ψηλά τον αμανέ).
    Οι παίκτες πλην Μαϊστρο, Κυργιάκου, Ταμ, Μπλάνκο και αλλαγών, μπήκαν να κάνουν αγγαρεία, αντί να’χουν κανένα μαχαίρι στα δόντια.
    Εντάξει μας πείσατε ότι το θέλετε τόοοοοσο πολύ το κύπελλο.
    ΥΓ Στόκε σπορκάστερ, για δες πώς είναι οι γραμμές μικρής και μεγάλης περιοχής, που’βγαλες αμέσως το συμπέρασμε ότι δεν ήταν οφσάιντ ο Ντόσεκ στο ακυρωθέν γκολ. Κι αν θες συζητάμε και για το πόσο φάουλ ήταν αυτό του Ταχτσίδη απ’το οποίο μπήκε το 2-1, μη χαλάσουμε τη μανέστρα.
    Πλάγιο στην επίθεση, εκτελεστής ο Μπλάνκο. Και στην περιοχή θα πάω εγώ να πάρω την μπαλιά του. Μην τυχόν όμως σηκωθείς Ντούσαν ή Κοκέ να ρίξετε κανένα μπινελίκι. Δεν κάνει!
    Εντίνιε? Άντε παράτα μας που τσατίστηκες που έγινες αλλαγή.

  2. Ο/Η duendes λέει:

    Επειδή έπεσα τυχαία πάνω στην φάση του γκολ του Ντόσεκ, είναι κλασσική περίπτωση ανεπάρκειας του σπορτκάστερ, που δεν μπορεί να κρίνει με βάση τις γραμμές του γηπέδου. Το υπόλοιπο παιχνίδι δεν το είδα, αλλά άκουσα για μεγάλες “ομορφιές”.

    ΥΓ. Τον ΘΕΟ Μάρτι Φέλντμαν, γιατί τον υποβίβασες έτσι ρε αθεόφοβε; Άκου εκεί η φάτσα του, σε ποστ για την ΑΕΚ.. Ιεροσυλία!

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν έγινε κάτι άλλο, δεν ξέρω για τι ομορφιές σου είπαν. Το γκολ δεν είναι καθόλου καθαρό με την λήψη. Απλά το πέναλτυ ήταν από τα χειρότερα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Φάντασμα κανονικό.

    Ο Μπάγεβιτς ανέβασε κάπως την ομάδα, αλλά εδώ και 2-3 ματς γυρίσαμε σε εμφανίσεις εποχής Δώνη.
    Υπάρχουν κακοί παίκτες, ντεφορμέ παίκτες και κάποιοι παντελώς αδιάφοροι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *