Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ηπι ηπι ούμε Σας ευχαριστούμε


«Τους κάναμε λοιπόν τη χάρη και άλλαξαν οι αρχιδιαιτητές. Σεβαστήκαμε τις προτάσεις του νέου προέδρου της ΕΠΟ. Ας σταματήσει λοιπόν η καραμέλα»
Τάδε έφη Σάββας θεοδωρίδης (κατά κόσμον προξενητής της γυναικός του) σχετικά με την σημερινή αλλαγή αρχιδιαιτητή και την αντικατάσταση Ψυχομάνη με Γιαννόπουλο.
Ετσι έχει μάθει ο μπαρμπα-Σάββας και καλά κάνει.
Τώρα λοιπόν που μόνον ο Θρύλος (κλπ κλπ) έχει +14 απ τον δεύτερο, μας κάνουν και τη χάρη να αλλάξουν τον αρχιδιαιτητή. Και το μόνο που παρακαλούν είναι να μην τους χαλάμε την ηρεμία πριν την καθιερωμένη φιέστα του Μάη που θα ν ωραία με την κούπα γιά παρέα στον Περαία.
Τώρα βέβαια θα μου πεις πως εμφανίστηκαν 8 λέει που ήθελαν αρχιδιαιτητή τον Παπαδάκο (όχι ο Ολυμπιακός, άλλοι τυχαίοι τσάτσοι)και απ αυτή την άποψη όντως μας έκανε την χάρη ο μπάρμπας.
Διότι το να γινόταν αρχιδιαιτητής ο συγκεκριμένος «κύριος» μικρή διαφορά θα είχε απ το να σφυρίζει ο Σωκράτης με βοηθούς τον Πετράκη και τον Τάκη.
Ολ αυτά βέβαια μέχρι το καλοκαίρι, γιατί μετά θα ξεκινήσει η «προετοιμασία» γιά την νέα χρονιά κι εκεί κάτι μου λέει πως ο μπαρμπα-Σάββας δεν θα μας την κάνει τη χάρη…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα πλέι-οφ

Τα πλέι-οφ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μια ακόμα φαεινή ιδέα των παραγόντων της χώρας μας για να μπορέσουν να βάλουν κανένα φράγκο στην τσέπη με το πρόσχημα του αυξημένου ενδιαφέροντος. Παρ’ ότι το έπαθλο είναι σχετικά σημαντικό (προκριματικά CL), τα πλέι-οφ περνούν σε μεγάλο βαθμό αδιάφορα. Οι περισσότεροι οπαδοί ασχολούνται με τις μεταγραφές και τις […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *