Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κατόπιν απαιτήσεως πολλών τηλεθεατών μας…


Οπως ήτο αναμενόμενον, ο Ολυμπιακός ηττήθη σήμερον.
Η ξακουστή και μυριοτραγουδισμένη ομάς του επινείου, δεν απέδοσε τα αναμενόμενα και προδοθείσα υπό ενός αχρείου διαιτητού και δύο «ολίγων» βοηθών παρεδόθη άνευ όρων εις τας ορέξεις των Κρητών.
Μία ήττα η οποία δεν θέτει σε κίνδυνον ουχί μόνον το βέβαιον πρωτάθλημα, αλλά ούτε και αυτή καθεαυτήν την θέση του υπερτέρου πρωτοπόρου εις τας Ευρώπας.
Καθώς και η φημισμένη Μπαρτσελόνα ηττήθη εντός έδρας υπό της Εσπανιόλ, οθώντας την Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσει την διαφορά εις τους 7 βαθμούς.

Συνεχίζομεν τώρα με εξωτερικάς ειδήσεις…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Εργοτέλης, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο άνθρωπος που χάθηκε στην ομίχλη

Όσοι παρακολούθησαν προχθές την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός έγιναν μάρτυρες της πιο κακιασμένης ομίχλης που έχει συναντήσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως είναι δυνατόν να στερεί αυτό το φυσικό φαινόμενο από όλους εμάς το δικαίωμα να δούμε μπαλίτσα και φυσικά πως είναι δυνατόν ο επιστήμονας διαιτητής να σκέφτεται επί 30 – και βάλε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *