Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κύριε, κύριε, να πάω προς νερού μου;


Σε σένα απευθύνομαι σήμερα ανώνυμε ποδοσφαιριστή.
Σε σένα που μέχρι τώρα ζούσες με την αγωνία πως μιά μέρα θα σπάσει η φούσκα, θα πάθουν τα νεφρά σου, θα χτυπήσει μπιέλες ο προστάτης σου, θα λεκιάσεις το σορτσάκι σου – και όχι από χώμα, γιά να σου πω να μην ανησυχείς πιά.
Η λύση βρέθηκε και ακούει στο όνομα «πεντάλεπτη αποβολή».
Η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ προσανατολίζονται λέει να καθιερώσουν και ένα τρίτο μέτρο πειθαρχικού ελέγχου, εκτός απ την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα.
Αυτό θα είναι η πεντάλεπτη απομάκρυνση εκ του αγωνιστικού χώρου κάποιου…ολίγον απείθαρχου (πως λέμε ολίγον έγκυος; ).
Φήμες πως το μέτρο θα επεκταθεί σε επόπτες και διαιτητές γιά να διαψευστεί πλέον η γνωστή ρήση του Ακη Ζήκου, καθίστανται ανυπόστατες.
Προς τι παρόν, αυτό που μένει είναι:
Ρίξε μιά κλωτσιά και τράβα το καζανάκι!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Βάλε ρε Καμερούν Ένα Γκολ

Το σενάριο δεν έκανε μόνο τους δημοσκόπους και τα έξιτ-πολς να σκίσουν τα πουκάμισά τους, αλλά ακόμα και τον Μπέο με τον Κομπότη να δακρύσουν στην πιθανότητα να πέσει τέτοιο κελεπούρι στα χέρια τους. Στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται για τους λάθος λόγους στην Ισημερινή Γουινέα πήγε να γίνει κάτι απίστευτο: να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλεσάνδρε Τολέδο, ο ποδοσφαιριστής με το δεξί πόδι… μόνο

Υποθέτω ότι όλοι όσοι έχουμε κλωτσήσει μπάλα κάποια στιγμή στη ζωή μας, έχουμε χρησιμοποιήσει, για να αναφερθούμε σε κάποιον όχι και τόσο ικανό ή τεχνίτη (συμ)παίκτη, τα κλασικά αστεία τύπου “Ποιος ρε αυτός; Αυτός έχει δύο αριστερά πόδια” ή “Έλα μωρέ με τον άμπαλο που το αριστερό το έχει για να πατάει το αμπραγιάζ”. Ήρθε λοιπόν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *