Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Νινίνιο ανακουφίστηκε


Να πω πως δεν ζήλεψα;
Ψέμματα θα πω.
Ο Ολυμπιακός κύριοι βαδίζει σε άλλα πρότυπα.
Γίνεται μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ και ξεφεύγει απ τα ελληνικά δεδομένα.
Διότι μπορεί να έχει γιά τεχνικό διευθυντή τον Χρυσικόπουλο, άρτια εκπαιδευμένο στα σιδηροδρομικά έργα, αλλά από σκάουτιγκ σκίζει.
Καθώς πληροφορούμαι πως απέκτησε λέει τον Πέλε Αντερσον, πρώην σκάουτερ της Τσέλσι γιά να παρακολουθεί την αγορά των Σκανδιναβικών χωρών.
Και τέλος πάντων, τί πιό λογικό να πάρεις έναν έμπειρο Σκανδιναβό μάνατζερ γιά να παρακολουθείς την αγορά της γειτονιάς του.
Αλλά αυτή η διατύπωση της sportnet με άφησε με το στόμα ανοιχτό.
Γιά διαβάστε μαζί μου:
Ο ερχομός του στον Πειραιά θα σημάνει μια νέα εποχή για το δίκτυο σκάουτινγκ τον “ερυθρολεύκων”, λύνοντας παράλληλα και τα χέρια του Ανδρέα Νινιάδη, ο οποίος θα εστιάσει την προσοχή του κυρίως στην Λατινική Αμερική.
Ωστε έτσι λοιπόν.
Ο Πέλε θα ασχοληθεί με την Ισλανδία γιά να μείνει απερίσπαστος ο προερχόμενος εκ των Ποντίων Βεροίας, Ανδρέας «Νίνι» Νινιάδης στην αγορά που γνωρίζει πιό καλά απ τον καθένα.
Στα δάχτυλα τις παίζει τις Κλαουζούρες και τις Απερτούρες ο Αντρέας και τώρα που δεν θα χρειάζεται να παρακολουθεί και τις Βαλερέγγες ποιός τον πιάνει.
Τί να πώ;
Εχω μείνει άναυδος. Ο πολιτικός μηχανικός και ο Νινιάδης έχουν πλέον λυμένα τα χέρια τους. Κάποιος τους έβγαλε τις…χειροπέδες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κι αν τελικά δεν σου αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο;

Κλασσική μέρα που αρχικά όλοι συμφωνούν ότι το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο και μετά μαλώνουν για το ποιανού θα είναι το κόκκαλο. — el sombrero (@sombrerogr) February 25, 2015 Έφτασε για μια ακόμα χρονιά αυτή η περίοδος που κάτι άσχημο έχει συμβεί και όλη η χώρα είναι απογοητευμένη με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπουδήποτε κι αν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Super League συμπράττει με τη Φλόγα και τη Λάμψη στην ενημέρωση για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας

Εδώ και 8 χρόνια, η 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Η 15η  Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου και η Σούπερ Λίγκα αναλαμβάνει κοινωνική δράση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φιλάθλων, αλλά και της κοινωνίας, όσον αφορά τα παιδιά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *