Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Και το όνομα αυτού…Γιωρίκας Ντουντού ο αριστεροπόδαρος


Φαίνεται πως η Τρίτη είναι η μέρα του παιδιού γιά το «ΦΩΣ».
Η δημοφιλής εφημερίδα που δεν έγινε ακόμα ταμπλόϊντ γιά να διπλώνεται μέσα της ο «Πρωταθλητής», στρέφει τα βέλη της σήμερα στον δύσμοιρο Γιάννη Παπαδόπουλο (θυμάστε, αυτόν που έπαιξε άλλο ένα παιχνίδι και έπρεπε να τον καλέσουν στην Εθνική).
Φιλοξενούνται δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, γνωστού προκαθήμενου της Ρωμαιοολυμπιακής Εκκλησίας του Καραϊσκάκη, που πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βάφτισε τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Και το όνομα αυτού «Ντουντού αριστεροπόδαρος».
Και πριν συνέλθει απ την πρώτη φάπα, να σου και ο πατριάρχης Νικόλαος Αλέφαντος να δηλώνει πως ο Παπαδόπουλος είναι ένας «Πόντιος γνήσιος»
Μάταια προσπαθήσαμε να καταλάβουμε παρακάτω τί εννοεί ο «τα πάντα όλα»
Προφανώς ένας Πόντιος γνήσιος…είναι γρήγορος, έχει γερά πατήματα, είναι δυνατό παιδί, σκληρό καρύδι και έχει ποδοσφαιρικό μυαλό.
Ολ αυτά χαρακτηρίζουν έναν Πόντιο γνήσιο που επιπρόσθετα είναι και αριστεροπόδαρος Ντουντού. Στην ίδια προς Ολυμπιακούς επιστολή, ο Απόστολος Νικόλαος μας πληροφορεί πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι παιδαράς, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν φέρνει στον Ανατολάκη, τον Νοβοσέλατς ή τον Γιώργη Αμανατίδη που ας σημειωθεί πως υπήρξε και αυτός Πόντιος γνήσιος.
Τέλος, η καλή εφημερίδα μας επιφυλλάσει και μία έκπληξη. Ο πατήρ Νικόλαος είς το…μετόχι των μέσα σελίδων μας εξομολογείται ποιους δύο παικταράδες θέλει πάση θυσία ο Ολυμπιακός γιά να βρεθεί από τον τέταρτο όροφο, στον όγδοο, στην ταράτσα.
Συγγνώμη πατέρα Νικόλαε, αλλά αν θέλεις να βρεθείς απ τον τέταρτο στον όγδοο, παίρνεις ασανσέρ, όχι παικταράδες. Εκτός αν τους επιφυλάσεις την τύχη του Βέγγου που ως θυρωρός έπαιρνε την χοντρή κυρία στην πλάτη και την ανέβαζε μέχρι το διαμέρισμά της.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Έτσι γίνονται τα ποδοσφαιρικά συνέδρια

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε το 1ο Διεθνές (!) Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου οργανωμένο από την Σουφρολίγκ. Μια που δεν ασχολήθηκε κανείς σοβαρά, στην Σουφρολίγκ είδαν ότι δεν είχε πέραση το τζέρτζελο και αποφάσισαν ότι το 2ο συνέδριο θα πρέπει να έχει πιο σωστό πρόγραμμα, πιο προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και όχι το φετινό γλυκανάλατο πρόγραμμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο τα τελευταία) έχει συνειδητοποιήσει πως όλα είναι ένας ατέρμονος κύκλος, στον οποίο όλοι είναι καταδικασμένοι να ζούνε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ονόματα. Παικτών, προπονητών και ομάδων. Αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, ζούμε την κλασσική φάση […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *