Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Εδώ είναι Βαλένθια


Η φετινή Βαλένθια υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν στα πρόθυρα διάλυσης. Χρωστάει πολλά και σε πολλούς, οι εργασίες στο νέο γήπεδό της έχουν σταματήσει καθώς δεν έχει βρει αγοραστές ακόμα για το Μεστάγια και οι φήμες ότι θα αναγκαστεί να πουλήσει κάποια από τα βασικά της στελέχη ακούγονται καθημερινά με τους Βίγια και Σίλβα κάθε μέρα να πηγαίνουν σε διαφορετική ομάδα σύμφωνα με τις εφημερίδες.

Παράλληλα, υπάρχει η καμμένη γη που άφησε πίσω του ο καταστροφικός προπονητής Κούμαν. Την ομάδα το καλοκαίρι ανέλαβε ο Ουνάι Εμερί και μέσα από ατυχίες και αναποδιές έχει καταφέρει αν μη τι άλλο να την κάνει ανταγωνιστική. Πριν 2 βδομάδες η πιο διαφημισμένη ομάδα του πλανήτη τσίμπησε την ισοπαλία στο τέλος με γκολ του Ανρί. Χθες, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα κατάφερε.

Με μια καταπληκτική εμφάνιση, βγαλμένη από τα παλιά όταν ο Μεντιέτα, ο Κλαούντιο Λόπες, ο Κανιθάρες, ο Αϊμάρ και τα άλλα παιδιά έκαναν το Μεστάγια απόρθητο κάστρο, η Βαλένθια κέρδισε πολύ εύκολα την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0. Οι 7 πάσες που έκρυψαν την μπάλα στο πρώτο γκολ δεν θα γίνουν αφιέρωμα, τα μαγικά του Μάτα και του Σίλβα δεν θα ακουστούν όσο αυτά του Ινιέστα, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Οι παίκτες που γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μια ομάδα με αβέβαιο μέλλον τα δίνουν όλα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ που πιθανότατα θα αποτελέσει μια οικονομική ανακούφιση, άσχετα αν κάποιοι από αυτούς θα πωληθούν το καλοκαίρι. Αν αυτά τα ματς είναι το κύκνειο άσμα μιας ιστορικής ομάδας, τότε σίγουρα είναι πολύ εύηχο άσμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο τερματοφύλακας που γινόταν και επιθετικός

Στις 21 Μαρτίου του 1996 στο Μεξικό, και πιο συγκεκριμένα στο στάδιο Αζουλ της πρωτεύουσας, η Κρουζ υποδεχόταν την Ατλάντε στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχοντας πολύ καλύτερη ομάδα (τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική περίοδο εκείνης της διοργάνωσης σε αντίθεση με την Ατλάντε που τέλειωσε τη χρονιά ως προτελευταία) κυριάρχησαν στο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια (άλλη) μέρα στο Σαν Σεμπαστιάν

Η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη μια μέρα μετά τη “Μια μέρα στο Σαν Σεμπαστιάν“, στη μεγαλύτερη από τις δυο παραλίες του Σαν Σεμπαστιάν. (Οι δυο παραλίες της πόλης, όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, έχουν ονόματα τα οποία κάθε σοβαρός και ψαγμένος τουρίστας έχει αποστηθίσει πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι του. Εγώ τις αποκαλούσα και συνεχίζω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Εδώ είναι Βαλένθια”

  1. Ο/Η Termite λέει:

    Απο τα στιγμιότυπα μου φάνηκε σαν την δικαίωση του Μπαράχα…τι χάνει ο άνθρωπος στο 3.35 και τι βάζει μετά…

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Καημένε καΚαβάρο… Μεταγραφή στη Γιούβε αμέσως! :)))

    Πάντα συμπαθητικές οι νυχτερίδες!

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Ωραίο γκολ έφαγε ο…Αγιος Ικερ (απ τον Σίλβα)
    Αν το είχε φάει κανένας Βαλντές ούτε στο αεροδρόμιο δεν θα έφτανε…

  4. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Όταν κάνει κάποιος μαλ@κί@ κάθε μέρα θα την ακούει κάθε μέρα…

    Όποιος κάνει μια στα 10 χρόνια μπορεί να μην την ακούσει καν… Υπάρχει σεβασμός στα όσα πρόσφερε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *