Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μήπως να το ξανασκεφτούν;


Τα χρώματα της στολής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στον τελικό της Ρώμης απασχόλησαν τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου.
Η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον είναι τυπικά φιλοξενούμενη στο παιχνίδι που σημαίνει πως θα πρέπει να φορέσει την δεύτερη εμφάνισή της που έχει μεν λευκή φανέλα αλλά μπλε σορτσάκι ίδιο με το μπλε σορτσάκι της πρώτης εμφάνισης της Μπαρσελόνα.
Για να αποφευχθεί αυτή η…τραγική σύμπτωση η Γιουνάϊτεντ θα μεταμφιεστεί σε…Ρεάλ Μαδρίτης αφού θα εμφανιστεί στον τελικό ολόλευκη.
Οι «μανκούνιανς» μπορούν από τώρα να προμηθευτούν την στολή του τελικού, όπου εκτός απ το λογότυπο του Champions League στο μανίκι θα υπάρχει ανάμεσα στο έμβλημα του συλλόγου και το σήμα της ΝΙΚΕ τυπωμένη με χρυσά γράμματα η ημερομηνία του τελικού και το γήπεδο τέλεσής του.
Αυτή πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Γιουνάϊτεντ θα αντιμετωπίσει με ολόλευκη στολή την Μπαρσελόνα.
Στον τελικό του κυπέλλου κυπελλούχων του 1991 στο Ρότερνταμ οι «κόκκινοι διάβολοι» ντύθηκαν στα λευκά (αν και με κόκκινες ρίγες στο σορτσάκι) και νίκησαν 2-1 την Μπαρσελόνα που εκείνη την μέρα αγωνιζόταν με σκούρες μπλε εμφανίσεις.
Οσο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι βέβαιο πως ο ολόλευκος αντίπαλος την εμπνέει αφού της ξυπνά μνήμες απ το πρόσφατο 2-6 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οπαδοί εναντίων παρανοϊκών ιδιοκτητών

Κοιτάζοντας τον πίνακα της Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας βλέπεις κολλημένη στον πάτο την Μπλάκπουλ. Η ομάδα του Λάνκασαιρ (από την οποία έχει περάσει και ένα δικό μας καμάρι) έχει σιγουρέψει τον υποβιβασμό στη League 1, καθώς έχει 4 νίκες σε 44 παιχνίδια, απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς από την προτελευταία και 19 βαθμούς από την σωτηρία, ενώ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βλέποντας μπάλα στο Άμστερνταμ

Λένε ότι οι οπαδοί της Φέγενορντ πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν την Φέγενορντ να παίζει, ενώ οι οπαδοί του Άγιαξ για να δουν τον Άγιαξ να κερδίζει. Έχοντας αυτό στο μυαλό, δεν ήξερα τι να περιμένω από την επίσκεψή μου στο Άμστερνταμ Αρένα πριν λίγες βδομάδες, μια που το προηγούμενο βράδυ η PSV είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *