Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Είδε Μέσσι ο Βαζέχα


Διαβάζω στον τύπο φίλοι μου πως ο Βαζέχα βρέθηκε λέει στο Βερολίνο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Χέρτα με την Μπόχουμ, έχοντας τα μάτια του στραμένα επάνω στον Αντρέϊ Βορονίν.
Λογικό μου ακούγεται. Αν δεν πας να δεις από κοντά έναν άγνωστο παίκτη σαν τον Βορονίν, πώς θα κάνεις μετά πρόταση; Κι αν είναι παλτό; Κι αν δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία Τεν Κάτε; Κι αν δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Βύντρα και τον Βαγγελάκη; Αρκετά πλήρωσε τον Ροντρίγκο Σούζα πέρυσι ο Αντωνίου και τώρα φυλάγεται ο άνθρωπος μην πάθει καμιά καινούργια νίλα.
Φήμες πως ο Βαζέχα θα βρίσκεται αύριο στο Μεστάγια για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Copa del Rey και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται…αυτός ο Μέσσι, κρίνονται ως ανακριβείς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αφιέρωμα: Σπίκερ

Ο Μάικλ Όουεν σε πετυχημένη διαφήμιση του BT Sport, στου οποίου τις ποδοσφαιρικές περιγραφές θα συμμετέχει από φέτος. —– Εκεί που ο απλός σπίκερ (όχι Αλέκο Θεοφιλόπουλε, φυσικά δεν σε συμπεριλαμβάνω στον σωρό) βλέπει με, έκδηλη την αίσθηση της ρουτίνας, ένα ωραίο γκολ ο εκστασιασμένος Ray βλέπει ποίηση, μαγεία, μυθικές φιγούρες, νεράιδες, αστερόσκονη και χιλιάδες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάλε Σόκερ στην Τηλεόραση

Στα διάφορα μικρά ή μεγάλα απίθανα που συμβαίνουν σε αυτό το Μουντιάλ υπάρχουν και εξτραδάκια εκτός των όσων γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Ένα από αυτά μας έρχεται από τις ΗΠΑ όπου ως γνωστόν το κανονικό ποδόσφαιρο, που αυτοί επιμένουν να αποκαλούν σόκερ, κάνει απροσδόκητα μεγάλες τηλεθεάσεις. Το ζήτημα είναι τόσο παράξενο που εφημερίδες όπως οι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *