Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε


To Σάββατο εκτός από από μία ιστορική νίκη η Μπαρσελόνα κατά πάσα πιθανότητα πέτυχε να σπάσει και μια περίεργη παράδοση που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια. Η σύμπτωση αυτή έχει να κάνει με τους πρωταθλητές Ισπανίας και Αγγλίας μετά το 2001 που φαίνεται να πηγαίνουν σε… ζευγάρια:

2001 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ
2002 – Βαλένθια, Άρσεναλ
2003 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2004 – Βαλένθια, Άρσεναλ
2005 – Μπαρσελόνα, Τσέλσι
2006 – Μπαρσελόνα, Τσέλσι
2007 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ
2008 – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ

Έτσι, αν η Τσέλσι δεν κάνει το θαύμα ή η Ρεάλ δεν αναστηθεί με ταυτόχρονη αυτοκτονία των Καταλανών τα ζευγάρια αυτά θα σπάσουν για πρώτη φορά.

ΥΓ Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Λίβερπουλ είναι ντουέτο με την Ουέλβα, αλλά ας μην προτρέχουμε ακόμα μια που η διαφορά είναι μόλις 3 βαθμοί (έστω και με ματς παραπάνω).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

O θαρραλέος Ρίνγκο και η βόλτα με τον Κλοπ

O 15χρόνος Ρίνγκο είχε βγει για την καθιερωμένη του -Σαββατιάτικη- βόλτα στην Albert Dock χαζεύοντας τον ποταμό Mersey. Το συνηθίζει κάθε Σάββατο πρωί εδώ και δύο χρόνια. Για να ηρεμεί. Να χάνεται στις σκέψεις του και να ξεχνά τα όποια του προβλήματα. Έστω και για λίγο. Σήμερα όμως είναι μια αρκετά διαφορετική μέρα. Σε λίγες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγγλικό κύπελλο, Ελληνικές εικόνες

Σαββάτο 4 Ιανουαρίου 2014 και στη χώρα που παίζουν μπάλα ακόμα και στις 12.45 το πρωί της πρωτοχρονιάς, διεξήχθη η πρώτη μέρα της τρίτης φάσης του Κυπέλλου, ημέρα γεμάτη γεγονότα που συνήθως συναντάει κανείς στα Ελληνικά γήπεδα: Στο παιχνίδι Σάουθεντ Γιουνάιτεντ – Μίλγουολ, το οποίο έλαβε χώρα κάπου στην κομητεία του Έσσεξ που δεν έχω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *