Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βρέξει-χιονίσει αυτός θα κονομήσει

cr71

Εχετε ξανακούσει περίπτωση που ένας σύλλογος να πληρώνει κάποιον παίκτη επειδή δεν κατάφερε να τον αποκτήσει;

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει με τον αγαπημένο του blog μας Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διακαής πόθος του προηγούμενου προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Ραμόν Καλντερόν τον οδήγησε στην υπογραφή ενός πρωτοφανούς ιδιωτικού συμφωνητικού με βάση το οποίο αν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν ντυθεί φέτος το καλοκαίρι στα λευκά, θα πρέπει να εισπράξει ούτε λίγο ούτε πολύ 30 εκατομμύρια ευρώ!

Ο χρόνος κύλησε, ο Καλντερόν έφυγε, ο Φλορεντίνο Πέρες ανέλαβε, αλλά ο Κριστιάνο δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξεχάσει (αλλοίμονο) αυτό το χαρτί που χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα θα του αποφέρει 30 ζεστά εκατομμυριάκια.

Τώρα οι νομικοί σύμβουλοι της Μαδρίτης έχουν πέσει με τα μούτρα επάνω απ αυτό το χαρτί και προσπαθούν να βρουν τρόπο να το ξεφορτωθούν.

Οπως δείχνουν τα πράγματα, ακόμα και να μην ήθελε ο Φλορεντίνο Πέρες να αποκτήσει τον Κριστιάνο μάλλον είναι υποχρεωμένος να τον χτυπήσει μέχρις εσχάτων και τελικά να τον αποκτήσει.

Αλλοιώς θα υποχρεωθεί να τον πληρώσει γιά να τον καμαρώνει να χύνει τα δάκρυά του στο “Θέατρο των Ονείρων”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα, Δώσε μου μεταγραφές, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ωδή στον Άλαν Σίρερ

Ο Άλαν Σίρερ συνδέει τρεις περιόδους για το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Τη δύσκολη. Τέλη των 80s μετά το Χέιζελ και τον αποκλεισμό των Αγγλικών ομάδων απ’ τα κύπελλα Ευρώπης. Την ελπιδοφόρα των 90s. Όταν ξεκινούσε η μεγάλη αλλαγή με τη δημιουργία της Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά τα 00s και την εκτόξευση στην κορυφή. Όταν η Πρέμιερ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φούσκες δεν είναι πια εδώ

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν μετακομίσει κάποια στιγμή στη ζωή τους. Είναι ένα συναίσθημα περίεργο. Ίσως είμαι εγώ, μια που γενικά έχω το κακό συνήθειο να δένομαι ακόμα και με άψυχα αντικείμενα (π.χ. ένα παλιό μπλουζάκι ή να κρατάω τα εισιτήρια των εκτός έδρας αγώνων), μπορεί για αρκετό κόσμο να είναι κάτι πιο απλό. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *