Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Βαλερένγκα δέρνουμε;

valerenga

“Επίθεση δέχθηκαν οπαδοί της νορβηγικής ομάδας Βαλερένγκα, οι οποίοι επέβαιναν σε ταξί, καθώς και ο οδηγός του οχήματος, στην περιοχή του Συντριβανίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί της Βαλερένγκα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδα τους, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων.”

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To sombrero σας αποκαλύπτει το περιεχόμενο του twitter ενός Νορβηγού οπαδού της Βαλερένγκα που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να δει την αγαπημένη του ομάδα:

10.32: Φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Ο καιρός είναι τέλειος. H Hilda και ο μικρός Øystein είναι χαρούμενοι. Έχω καλό προαίσθημα για σήμερα.

10.58: Περιμένουμε ακόμα στην ουρά των ταξί. Δυο οδηγοί μαλώνουν για το ποιος θα μας πάρει. Χα χα, νιώθω σαν βασιλιάς!

11.20: Μέσα στο ταξί. Ο οδηγός ακούει παραδοσιακή ντόπια μουσική. Κάποιον Karas. Όλα προμηνύονται τέλεια. Olaf, μην ξεχάσεις τον κήπο.

11.24: Έπιασα κουβέντα με τον ταξιτζή. Φαίνεται να ξέρει πάρα πολλά πράγματα. Έχω εντυπωσιαστεί.

11.32: Ο ταξιτζής μου αποκάλυψε πως έπαιζε κι αυτός μπάλα αλλά ένα χτύπημα στο γόνατο του κατέστρεψε την καριέρα. Τι κρίμα. Τον λυπήθηκα.

11.43: Φτάσαμε στο κέντρο. Ο ταξιτζής ζήτησε 16 ευρώ. Το ταξίμετρο έλεγε 11. Μου είπε να μην το πιστεύω γιατί είναι χαλασμένο. Τον πίστεψα.

11.59: Δυο νεαροί που είδαν τις φανέλες μας ευχήθηκαν να “σκίσουμε τα κοτόπουλα”. Δεν κατάλαβα τι εννοούσαν. Δεν τους το είπα. Κάναμε πάντως high five. Τι καλοί άνθρωποι.

13.29: Έδωσα 18 ευρώ για δυο χυμούς κι ένα τσάι στην Αριστοτέλους Στριτ. Αρχίζω να αγχώνομαι για το φαΐ. Έπρεπε να πάρω περισσότερα λεφτά.

15.08: Μα το σφυρί του Θωρ, δυο φορές πήγαν να πατήσουν τον μικρό Øystein. Τη δεύτερη φορά μηχανάκι. Πάνω στο πεζοδρόμιο!

16.47: To φαΐ ήταν εξαίσιο, το σέρβις μέτριο, οι τιμές κακές. Μα τον Οντιν, πρέπει να κάνουμε οικονομία αν θέλουμε να γυρίσουμε στο Όσλο.

18.30: Ψάχνουμε λεωφορείο για να πάμε στο γήπεδο. Η Hilda γκρινιάζει, θέλει να πάρουμε ταξί. Υποχωρώ. Δεν θα μου χαλάσει αυτή τη μέρα.

18.51: Πάλι μέσα σε ταξί προς το γήπεδο. Το νιώθω. Θα κερδίσουμε και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε με όλα τα παιδιά στο κέντρο της πόλης.

18.56: Κάποια μηχανάκια ακολουθούν το ταξί και μας κάνουν νοήματα. Η ελληνική φιλοξενία στα καλύτερα της. Ξεχνάω σιγά-σιγά τα λεφτά που ξοδέψαμε.

18.58: Τα μηχανάκια έγιναν περισσότερα. Μου δείχνουν τις μπλούζες τους. Είναι οπαδοί της Ελληνικής ομάδας. Τους δείχνω τη δικιά μου και τους χαιρετάω.

19.22: Είναι τρελοί, είναι τρελοί, είναι τρελ

19.50: ΕΛΕΟΣ! Οι τρελοί μας επιτέθηκαν! Μας έσωσε η αστυνομία. Ήθελαν να μπούνε στο ταξί και να πάρουν τις μπλούζες μας! Και της Hilda!

19.52: Η Hilda τρέμει, ο μικρός Øystein κλαίει, ο ταξιτζής βρίζει. Μας πάνε με συνοδεία στο γήπεδο. Φοβάμαι…

20.23: Φτάσαμε στο γήπεδο. Ορκίζομαι ότι αν γυρίσουμε σπίτι σώοι δεν θα ξαναφύγω ποτέ από τη Βαλερένγκα. Να ξέρετε ότι σας αγαπάω.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Θέλω διακοπές, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ένας πρόεδρος διαφορετικός από τους άλλους

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018. Οι δρόμοι γύρω από το ‘Wolfgang-Steubing-Halle’ στη Φρανκφούρτη είναι γεμάτοι κόσμο. Μέσα στην αίθουσα επικρατεί το αδιαχώρητο. Αυτή δεν είναι η πρώτη γενική συνέλευση στην σύγχρονη ιστορία της Άιντραχτ αλλά είναι η πρώτη που συγκεντρώνει τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτή τη φορά εκτός από τους εκατοντάδες οπαδούς-μέλη, υπάρχουν και δεκάδες δημοσιογράφοι απ’όλη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περί καπνού και μπάλας

Σκέφτεστε να ανοίγατε μια μέρα την τηλεόρασή σας και να βλέπατε τον σούπερ σταρ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν να διαφημίζει τσιγάρα. Να περιμένατε το λεωφορείο σε κάποια στάση και να βλέπατε μια ωραιότατη αφίσα με τον Τζόρνταν Χέντερσον να κρατά ένα τσιγάρο γνωστής εταιρίας ή να ανοίγατε το ραδιόφωνο και να ακούγατε με τη φωνή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Βαλερένγκα δέρνουμε;”

  1. Ο/Η Stepas λέει:

    Εμπνευσμένο! Πολύ καλό! 🙂

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αριστουργημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *