Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τρώγαμε τα νύχια μας

Αγχος μεγάλο μας διακατείχε αδέρφια και σταγόνες ιδρώτα διαπότιζαν το πρόσωπό μας.
Τέτοιο νταράκουλο είχαμε να νοιώσουμε από το επικό γκολ του Αντρεσίτο στο Μπριτζ του Στάνφορντ ή από την πλασαριστή κεφαλιά του Λιονέλου στη Ρώμη.
Όχι, δεν μιλάω για το γκολ του Πεντρίτο στο Μονακό.
Για ένα ακόμα πιο κρίσιμο λέω, αυτό το τρίτο που πετύχαμε εναντίον του θεριού των Αστούριας και που οι παίκτες το πανηγύρισαν πιο πολύ από κάθε άλλο εδώ και δύο χρόνια.
Ο Ζλάταν σκόραρε αδέρφια. Τα πλήθη παραληρούν. Η μακριά μύτη του Τσίκι μίκρυνε κατά δύο πόντους. Ο Λαπόρτα τίναξε το σακάκι του με ύφος γκαντέμη αρχαγγέλου της κάθαρσης.
Ο κόσμος πιά είναι καλύτερος, ο βοηθός πάλι, δεν νομίζω (χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά)

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η επιστροφή ενός κοιμώμενου γίγαντα

Αν κοιτάξεις τη λίστα των ομάδων με τα περισσότερα πρωταθλήματα Βελγίου, στις πρώτες θέσεις θα συναντήσεις κάποια ονόματα γνώριμα ακόμα και σε κάποιον που δεν ασχολείται καθόλου με το ποδόσφαιρο της χώρας. Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης. Κάπου εκεί ανάμεσα όμως, στην τρίτη θέση συγκεκριμένα, υπάρχει και ένα όνομα που λογικά ελάχιστοι γνωρίζουν: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοιλίτσα, μπουνιές, ξενύχτια και γκολάρες: Ο Μαραντόνα στη Σεβίλλη

Στο ερώτημα για τον κορυφαίο όλων των εποχών οι απαντήσεις είναι αρκετές. Το Πελέ ή Μαραντόνα μονοπωλούσε για χρόνια τις ποδοσφαιρικές συζητήσεις (με λίγο Κρόιφ ή και μερικούς άλλους), μέχρι που ήρθαν ο Μέσι κι ο Κριστιάνο. Επιχειρήματα υπάρχουν πολλά και κάθε άποψη είναι σεβαστή. Εκεί που δεν τίθεται θέμα κουβέντας είναι για τα όσα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Τρώγαμε τα νύχια μας”

  1. Ο/Η Draculas λέει:

    Το μπηξε ο Μυταΐνοβιτς; Ελαααααα ωρε παικτουραααααα!!!!

    Τρέμε Διογο λεμε… 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *