Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο φετινός Πάμπλο κι ο περσινός Μουσλίμοβιτς

705879

Απ αυτό εδώ το blog έχουμε “κράξει” ουκ ολίγες φορές τον Πάμπλο Γκαρσία γιά τις … αντισυναδελφικές συμπεριφορές του. Οταν όμως αξίζει τον έπαινο δεν πρέπει να του τον στερούμε.
Χθες ήταν εξαιρετικός. Ενα κέντρο μόνος του! Δεν είναι μόνο η πανέξυπνη ασίστ του στον Βιερίνια στο γκολ του ΠΑΟΚ, είναι η όλη παρουσία του, είναι η ηρεμία με την οποία κατεύθυνε το παιχνίδι. Ο Ουρουγουανός ήταν ο κύριος υπεύθυνος που το κέντρο του Παναθηναϊκού έδειχνε τόσο άδειο, ο κύριος υπεύθυνος που ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά ριμπάουντς και κράτησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τον ρυθμό εκεί που τον συνέφερε.
Και αν ο χθεσινός ΠΑΟΚ είχε έστω τον περσινό Μουσλίμοβιτς στη σύνθεσή του, δύσκολα θα έφευγε από το ΟΑΚΑ χωρίς βαθμό ή βαθμούς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο

Ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα είναι αυτό του να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Νέα πράγματα με την κανονική έννοια του όρου. Για παράδειγμα, όχι ας -πούμε- να ανακαλύπτεις τον Μπέλα Ταρ, και τις ταινίες του, ενώ ασχολείσαι όμως με τον κινηματογράφο, αλλά να ανακαλύπτεις το σινεμά. Σκεφτείτε πως θα ήταν αν δεν ξέρατε τίποτα για το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Ο φετινός Πάμπλο κι ο περσινός Μουσλίμοβιτς”

  1. Ο/Η Darth Soccerius λέει:

    Και όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Γκαρσια είναι με διάφορα ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ωστωρα. (μετά τον Βιερινια)

    ΥΓ. Για τους νεους του μπλογκ, βάλτε Παμπλο Γκαρσια στο search και απολαύστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *