Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η εκδίκηση των άσχημων

pablo1

Τα μάτια του είναι σαν … ματομπούκαλα και έχει καμπουρίτσα. Δεν σου γεμίζει το μάτι, δεν είναι ο σταρ, ούτε απασχολεί τον τύπο με τα κατορθώματά του.
Κι όμως. Ο Πάμπλο Ερνάντες της Βαλένθια είναι ένας εξαιρετικός μεσοεπιθετικός που προσφέρει όμορφο θέαμα αλλά και ουσία στην ομάδα του.
Απολαύστε εδώ το εκπληκτικό του γκολ, σήμερα το απόγευμα στην Αλμερία.
Είχε προηγηθεί η ασίστ του στον Βίγια που άνοιξε τον δρόμο γιά τον θρίαμβο των “νυχτερίδων” με 0-3 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μόνο αγάπη για τους μουρλούς Ιρλανδούς

«Μπαίνει ένας μεθυσμένος Ιρλανδός σε ένα σάντουιτς-μπαρ στην Αγγλία και ρωτάει τον υπάλληλο: «Πόσο θέλεις για τα ρολά τυριού;» Ο υπάλληλος του απαντάει: «Σου δίνω δυο με μια λίρα». Ο Ιρλανδός τον κοιτάει με καχυποψία. «Πόσο θέλεις για το ένα;». «75 πένες» του λέει κοφτά ο υπάλληλος. Και του απαντάει με σίγουρο ύφος ο Ιρλανδός: […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Δημοψήφισμα των Γηπέδων

Σήμερα η Σκωτία ψηφίζει για το εάν θα παραμείνει στην ένωση που ονομάζεται Μεγάλη Βρετανία ή αν θα ανεξαρτητοποιηθεί. Εδώ και έναν χρόνο οι υποστηρικτές του «Ναι» και του «Όχι» προωθούν τις καμπάνιες τους. Φυσικά, ένας χώρος που μαζεύεται πολύς κόσμος, όπως τα γήπεδα, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτού του ντιμπέιτ. Οι New […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Η εκδίκηση των άσχημων”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    Τρομερός παίκτης – κι ας μην του φαίνεται.
    Και το προηγούμενο σ/κ στο ντέρμπι με την Μπάρσα έκανε μεγάλο ματς κι αν θυμάμαι καλά αυτός ήταν που πήγε να κρεμάσει τον Βαλντές από το κέντρο, σε μια αντίστοιχη φάση με το βίντεο που έβαλες.

  2. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Αυτός ήταν.
    Παπάδες έκανε πάλι.
    Κρίμα, αυτή η Valencia, αν δεν είχε προβλήματα και μπορούσε να πάρει κάνα-δυο ποιοτικούς παίχτες (ειδικά στην άμυνα), θα χτύπαγε οποιονδήποτε τίτλο. Πολύ ταλέντο μαζεμένο απ’ το κέντρο και μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *