Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Μία σου και μία μου

Μπορεί πριν μια βδομάδα να διαμαρτύρονταν στην Βαρκελώνη για το περίφημο πέναλτυ της Ρεάλ με την Αλμερία, αλλά από χθες μάλλον σιώπησαν (αν κρίνουμε και από διάφορες δηλώσεις) μια που κέρδισαν δύσκολα το τοπικό ντέρμπυ με την Εσπανιόλ με ένα μαϊμουδίσιο πέναλτυ που κέρδισε ο Τσάβι με βουτιά βγαλμένη από τα απόκρυφα βιβλία του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Χαρακτηριστική η αντίδραση του άγγλου σπίκερ στο βίντεο (όσο μείνει και δεν το κατεβάσουν) που στην άρχη νόμιζε ότι θα δωθεί κίτρινη για θέατρο.

Κατά τα άλλα, σε ένα ματς ροντέο η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Μεστάγια αφού προηγήθηκε 3 φορές και ισοφαρίστηκε μόλις 2. Η Βαλένθια πλήρωσε την κακή της αμυντική γραμμή και το γεγονός ότι Μπενζεμά και Ιγκουαΐν έκαναν όργια. Το θετικό για όσους από εμάς είμαστε υποστηρικές των νυχτερίδων είναι ότι αγωνιστικά η ομάδα φαίνεται να έχει επανέλθει στην ελίτ του πρωταθλήματος και ότι ο Μπανέγκα μάλλον αποφάσισε να ασχοληθεί με την μπάλα και όχι με το τσουτσούνι του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Αντρέα Πίρλο πασάρει (γενικά)

Για όσους είδαν το “Ντέρμπι ντ’ Ιτάλια” της περασμένης Κυριακής, ένα ματς στο οποίο η Γιούβε έδειξε ότι μπορεί μεν να μην είναι τοπ ομάδα στην Ευρώπη, αλλά στην Ιταλία έχει μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους της, μια από τις φάσεις που έμεινε ήταν το πρώτο γκολ του Λιχστάινερ. Ο εμφανισιακά αντιπαθής Ελβετός, αλλά συνάμα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σώζουμε το Ποδόσφαιρο

Εδώ και 8 χρόνια υπάρχει στην Αργεντινή μια ΜΚΟ που ονομάζεται «Salvemos al Fúbol», δηλαδή ‘Σώζουμε το Ποδόσφαιρο’. Η οργάνωση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της, Λιλιάνα Μάρτα Σουάρες το 2006 και ενός δικαστικού, και νυν αντιπροέδρου, του Μαριάνο Οσβάλδο Μπερχές. Η Σουάρες έχασε το 1995 το γιο της Ντανιέλ Γκαρσία από επίθεση σε γήπεδο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Μία σου και μία μου”

  1. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Κανένα καλύτερο βίντεο έχουμε;

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    O μαστρο-ντουέντες κάτι θα κάνει νομίζω.

    Πάντως στο 0-0 στο Μεστάγια έχουν δοθεί δυο τραγικά οφσάιντ στη Βαλένθια που θα μπορούσε άνετα να είχε ανοίξει το σκορ.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Για μένα τέτοια πέναλτι δεν πρέπει να δίνονται. Τέλος.

    Αλλά επειδή διάβασα και απίστευτες Ελληνικές υπερβολές σε ‘έγκυρα’ αθλητικά πόρταλ, ότι ο Τσάβι ..στραβοπάτησε μόνος του, πριν αρχίσει το πέσιμο ο Τσάβι φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα ότι υπάρχει επαφή-κράτημα με το χέρι. Μετά ο Τσάβι, επειδή κάνει και βήματα προς τα πίσω, χάνει εύκολα την ισορροπία του (πιθανόν χωρίς να έχει μπει καθόλου σοβαρή δύναμη στην επαφή) και πέφτει, σχεδόν, αστεία.

    Το άλλο πάντως ήταν ματσάρα. Είχα πολύ καιρό να δω την Ρεάλ τόσο καλή και ουσιαστική. Μεγάλο και δίκαιο διπλό, που δεν το περίμενα. Και μόνο που ένα ματς που τελειώνει στις 12.45-12.50 το βράδυ δεν σε κάνει στιγμή να χασμουρηθείς ούτε μια στιγμή, τα λέει όλα.

  4. Ο/Η Anti-Galáctico λέει:

    Και για μένα είναι αυστηρό το πέναλτι, ωστόσο όχι ανύπαρκτο. Του τραβάει καθαρά τη φανέλα.
    Καθαρό βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=gUO3xe3AoP0
    Τώρα για τα ελληνικά αθλητικά site, καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου.

  5. Ο/Η balkou λέει:

    εντάξ’ το πέναλτυ δεν υπάρχει μη γίνουμε μαρέγκες. Και δε βλέπω να το ζητάει ο Τσάβι, έτσι κι αλλιώς.

    Πολύ καλός ο Εβερ όντως… αλλά κι ο Πιπίτα.

  6. Ο/Η Nordsee λέει:

    ‘Ετσι, να τα λέμε και αυτά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *