Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος

Εφτασε λοιπόν η αποφράς εκείνη ημέρα κατά την οποία εις το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητού δεν θα είναι πρώτο θέμα ο Ολυμπιακός.

Οι ουρανοί σχίζονται και η δευτέρα παρουσία πλησιάζει.

Αλαλα τα χείλη των ασεβών …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Καραγκιόζης

«Είμαι ένας γραφικός συγγραφέας. Αν και έψαξα στα λεξικά, δεν πολυκατάφερα να βρω τη σημασία αυτής της λέξης, μου αρέσει απλά ο αέρας της. Πάντα ονειρευόμουν να γράψω για άλλα πράγματα. Ονειρευόμουν να γράψω για ιππότες, για κάποιους στρατούς που, πριν από τριακόσια χρόνια, ένα πρωί γεμάτο ομίχλη, στις δύο άκρες μιας σκοτεινής κοιλάδας, ετοιμάζονταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σωστή σύνθεση της κυβέρνησης

Όπως κάθε φίλαθλος κατεβάζει δική του εντεκάδα για την ομάδα, έτσι και κάθε σωστός πολίτης προτείνει τη δική του κυβέρνηση. Το Σομπρέρο έχει σχέδιο για τη διάσωση της χώρας και παρουσιάζει το δικό του ιδανικό κυβερνητικό σχήμα: Υπουργός Οικονομίας: Ευάγγελος Μαρινάκης (δημοτικός σύμβουλος, εντερπρενούρ). Ο κ. Μαρινάκης με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει στο ενεργητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 σχόλια σχετικά με το “Θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος”

  1. Ο/Η 4minister λέει:

    Το “ζουμί” είναι κάτω.

    «Δεν τον ακούμπησα», σου λέει, «του τον ακούμπησα ασούμε» … :mrgreen:

    Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό το … μαϊμούλι είναι σταρ! Έχει περισσότερα μπροστόφυλλα στην “έγκριτη” φημερίδα ακόμα κι’ απ’ τον Ζίκο! :rolleyes:

  2. Ο/Η Draculas λέει:

    Αντιγραφες παλαιων πρασινων πρωτοσελιδων που ειναι αντιγραφες παλαιων κοκκινων πρωτοσελιδων και τα λοιπα και τα λοιπα. Για καθε εξωφυλλο του κοκκινου τύπου υπάρχει ένα του πράσινου με τα …ίδια ακριβώς λόγια.
    Οπότε ουδέν σχολιον στην … ερυθρόλευκη εφημερίδα του

  3. Ο/Η charlie λέει:

    ΟΚ ρε Μέλμπεργκ… τον σαπάκιασες τον άλλον, δεν το’δωσε ο κόρακας, άστα να παν στο διάολο…
    Τι βγαίνεις και μιλάς… και κυρίως τι είναι αυτά που λες… Μας βλέπει και κόσμος…

  4. Ο/Η duendes λέει:

    Όλα τα ..δάνεια πάντως είναι η διατύπωση της άποψης του για το πέναλτι:
    “Θεωρώ ότι δεν είναι πέναλτι. Δεν νομίζω να βρήκα τον αντίπαλό μου.”

    Δεν νομίζει..

  5. Ο/Η 4minister λέει:

    Εξήγησα παραπάνω ότι δεν φταίει ο παίχτουρας, ότι άλλο είπε, αλλά εσείς εκεί, το βιολί σας. Περνούσε ένα Γκαβασάκι, σου λέει, με 4 σε καμμία, ήντουνε και περήφανος ο δημοσιογράφος, πολύ θέλει; 😛

    Άλλο θέμα. Με μεγάλη λύπη μου παρατηρώ, πόσο αδιάφορους σας έχει αφήσει το μπροστόφυλο του Διορισμένου! Εδώ είναι τίγκα στην καλλιτεχνική ανησυχία και το νεωτερισμό, αλλά σημασία. Σαν αυτούνο του Νάσιοναλ Τζεογκράφικ δε μοιάζει; :mrgreen:

  6. Ο/Η duendes λέει:

    Απορία:

    Σύμφωνα με τον Κανονισμό, στην φάση του Νίνη δεν υπάρχει πέναλτι; Άσχετα, με το πόσο αυστηρή είναι η εφαρμογή του ή πως πέφτει ο Νίνης, δεν υπάρχει παράβαση;

  7. Ο/Η 4minister λέει:

    Ακολουθώ την επικοινωνιακή συμβουλή του coachp … 👿

    Αφού δεν δόθηκε πέναλτι στην τάπα που έφαγε ο Σαγανόφσκι απ’ τον Μέελμπεργκ, δεν έπρεπε να δοθεί ούτε αυτό που ήταν πιο light! :mrgreen:

    Υ.Γ.: Γιατί μερικά εικονίδια δεν βγαίνουν; Π.χ το :surprised: ή το :rolleyes:

  8. Ο/Η duendes λέει:

    🙂

    Απλά η απορία μου 4minister είναι η εξής:
    Ο κύριος ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ στο ΠΑΟΚ-Άρης του 1ου γύρου είχε δώσει ένα πέναλτι, σ’ ένα χέρι του Νέτο που κάλυπτε την φάτσα του! Τότε ‘μαλώναμε’ για μέρες εδώ μέσα για το αν είναι δυνατόν να σφυρίζονται τέτοια πέναλτι και καταλήξαμε ότι αυστηρό/ξε-αυστηρό, είναι “μέσα” στον κανονισμό, άρα δίνεται, άρα δεν υπάρχει θέμα αλλοίωσης αποτελέσματος κτλ κτλ κτλ..!

    Τώρα που πάλι ο ίδιος διαιτητής έδωσε ένα παρόμοιο (αυστηρό, που εγώ θεωρώ αστείο όπως κι εκείνο άλλωστε) πέναλτι, γιατί ξεσηκώθηκαν Βόρειες φυλλάδες και ανακάλυψαν “στημένη διαιτησία”; (Κάτι που ..όλως τυχαίως, οδήγησε σε προσπάθεια εμπρησμού του μαγαζιού του).

    Περίεργο πράγμα η οπτική…

  9. Ο/Η 4minister λέει:

    Ρε συ μπόη, έτσι δουλεύει η προπαγάνδα. Το προφανές είναι για να ρίξουν αλλού τα φώτα της δημοσιότητας, και να σκεπάσουν τις πομπές τους. Το καραμπινάτο του Μέελμπεργκ!
    Σε 2ο επίπεδο, δεν φταίει ο Γαβρέν που δεν είναι πρωτοπόρος, αφού τον οχτρό τον πάει το στραγάλι ζμπρωχτό. 👿
    Τα υπόλοιπα επίπεδα όταν γίνω κανονικός υπουργός! 😛

    Για την απόπειρα εμπρησμού του βουλκανιζατέρ του Καλόπουλου, συνηγόρησε ακόμα και μέρος του ΠΑΟ, ο λακές της Σωφεράτζας Γκότζος, σε δηλώσεις του στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

    http://www.youtube.com/watch?v=vnAyQrxIdzw

    Ακόμα και οι πράσινοι παραδέχονται ότι ήταν πέτσινο, σου λέει, πάμε να κάψουμε τον δγιατητή. 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *