Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

H κίτρινη είδηση της ημέρας

Στο manual του πετυχημένου αθλητικού σάιτ γράφει στην σελίδα 25: “Ο αντρικός πληθυσμός θέλει μπάλα, θέλει μπάλα, θέλει μπύρα και θέλει και ημίγυμνες γυναίκες”. Μια λοιπόν που τα πνεύματα είναι τεταμένα με την μπάλα, μια που ασχοληθήκαμε με την μπύρα, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με καμιά γυναίκα.

Χαμός που λέτε γίνεται στην Ιταλία με τις φήμες για ροζ σκάνδαλο στα ενδότερα της Γιούβε. Η δεσποινίδα της φωτογραφίας είναι η Αλένα Σερέντοβα και αν δεν το καταλάβατε είναι μοντέλο. Είναι επίσης το έτερον ήμισυ του τεράστιου τερματοφύλακα που λέγεται Τζίτζι (όπως θα λεγε κι ο Αλέξης Σπυρόπουλος που ξέρει όλους τους Ιταλούς με τα υποκοριστικά τους και τους αναφέρει ως Άλεξ, Καρλίτο, Λουίτζι κ.ο.κ. στις μεταδόσεις του) Μπουφόν. Ο Τζίτζι που λέτε έχει κάνει 2 μικρά μπουφονάκια (και όχι μπουφανάκια) με την κοπέλα, αλλά δεν της έχει φορέσει βέρα.

Φήμες κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό, ότι η Αλένα έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο παρόμοιο με αυτό που τάραξε την Τσέλσι. Το μοντέλο από την Τσεχοσλοβακία (γιατί για εμάς ποτέ δεν χωρίστηκαν οι δυο χώρες και στις καρδιές μας είναι μία) που παλαιότερα είχε κάνει την επική δήλωση: “Συγκινούμαι πάντα όταν ο Τζίτζι κάνει μια απόκρουση, αλλά οι δυο πιο σέξυ παίκτες της Εθνικής είναι στον πάγκο και είναι ο Καναβάρο και ο Μποριέλο”, ακούστηκε ότι τα φόρεσε στον Μπουφόν με τον συμπατριώτη του τον αγριάνθρωπο Αμάουρι.

Η Αλένα βγήκε σοκαρισμένη στα ΜΜΕ (ελπίζουμε πιο πειστικά από την Τζούλια Αλεξανδράτου) και δήλωσε ότι όλα είναι ψέματα και ότι δεν είναι καμιά πόρνη και ότι δεν ξέρει πώς κυκλοφόρησε αυτό το ψέμα. Επίσης, αρνήθηκε ότι έγινε θερμό επεισόδιο στην προπόνηση της Γιούβε μεταξύ Μπουφόν και Αμάουρι (πώς να πάει καλά αυτή η ομάδα μετά;) και ότι ο Μπουφόν πάει εκκλησία κάθε Κυριακή (!!). Μέσα σε όλα αυτά πρόσθεσε και ότι τον βάζει να βγάζει τα παπούτσια του κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι (έτσι για να μη γεμίζει με λάσπες και γκαζόν το φτωχικό μπουφονόσπιτο και πρέπει να σκουπίζει η Αλένα), δείχνοντας ποιος κάνει κουμάντο.

Κι επειδή έπρεπε να ακουστεί και η άποψη του Μπουφόν, ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε το λακωνικό σχόλιο. “Με έχουν αποκαλέσει γκέι, φασίστα, έχω διαβάσει ότι η σχέση μου είναι διαλυμένη, με έχουν πει λούζερ. Μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά. Αν τα βάλεις με την οικογένειά μου όμως, τότε έχουμε πρόβλημα…”

Και η ζωή στα αποδυτήρια της Γιούβε συνεχίζεται…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μες το αίμα του παντός

Ὅποιες φωνὲς ἀκούσεις μὴ σὲ παρασύρουν σφάξε τὴ μιὰ ὀμορφιὰ νὰ πιεῖ τὸ αἷμα ἡ ἄλλη. Κορόνα γράμματα νὰ παίξεις τὶς ὦρες καὶ τὰ χρόνια μόνος με τὸν ἔρημο ἀντίπαλο. (Ν. Καρούζος – Βαθμίδες)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ιστορία του πρώτου χούλιγκαν

Είναι ίσως υπερβολικό να χαρακτηρίζεις ως χούλιγκαν κάποιον άνθρωπο που σε μια έκσταση χαράς έκανε το κάτι παραπάνω, αλλά πολλές φορές η ιστορία είναι αμείλικτη βγάζοντας ονόματα, παρά μάτια. Αυτή είναι η ιστορία του Έντι Κάβανo που αρκετοί αποκαλούν ως τον πρώτο χούλιγκαν χωρίς βέβαια να ισχύει κάτι τέτοιο, εμείς θα τον πούμε τον πρώτο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “H κίτρινη είδηση της ημέρας”

  1. Ο/Η Chris λέει:

    Re pou pame re?? akoma k o Gigi??

  2. Ο/Η duendes λέει:

    1 φωτογραφία και 5 παράγραφοι με κείμενο ΔΕΝ είναι η σωστή αναλογία για τέτοιες ειδήσεις.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Εμείς δίνουμε το υλικό, τα ψαχτήρια υπάρχουν εκεί έξω…

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Από-και-κλείεται. Με τον Αμαουρί? Αφού ο άνθρωπος δεν μπορεί να… σκοράρει 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *