Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πάλι καλά

Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία χαμένη ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Απέκλεισε την Τσέλσι, «τιμωρώντας» τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, πρόσθεσε ένα-ένα τα καρφιά στον σταυρό μαρτυρίου του Ρώσου μεγιστάνα.

Και αν η συνεχής αντιπαράθεση «είμαι ευχαριστημένος – είμαι στενοχωρημένος» που φαντάζομαι όλοι απολαύσαμε δεν έλεγε πολλά πράγματα για το ταμπεραμέντο του ανδρός, η παρακάτω δήλωση αποτελεί πραγματική μαχαιριά στην καρδιά της διοίκησης των Λονδρέζων:

«Εγώ και η Τσέλσι, έχουμε υψηλούς στόχους. Εγώ κέρδισα σημαντικά πράγματα. Αλλά κι αυτοί κέρδισαν κάτι. (Παύση) Κέρδισαν το FA Cup …», είπε ο Μου και αποχώρησε από το «σπίτι του» αφήνοντας πίσω του συντρίμια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πώς ο Τιερί Ανρί έγινε ο πιο μισητός άνθρωπος στο Δουβλίνο (αλλά και παραέξω)

Παρά κάτι 80.000. Τόσοι ήταν οι θεατές τον Νοέμβριο του 2009 στο Παρίσι για να δουν από κοντά τον επαναληπτικό αγώνα για τα πλέι-οφ που θα έδιναν μια θέση στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το επόμενο καλοκαίρι. Η Γαλλία είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 0-1, αλλά οι Ιρλανδοί το πίστευαν. Η Γαλλία δεν έπειθε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν η Λιντς και η Στουτγκάρδη βρέθηκαν στο Καμπ Νου κατά λάθος

Θα πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Για την ακρίβεια στο 1992. Το Τσάμπιονς Λιγκ απείχε έτη φωτός από την τωρινή του εικόνα και σε αυτό αγωνίζονταν μόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες κάθε χώρας. Κάτι που έδινε -σε μεγάλο βαθμό- το δικαίωμα στο όνειρο (σχεδόν) σε όλα τα κλαμπ που έπαιρναν μέρος στη διοργάνωση. Η Λιντς Γιουνάιτεντ του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Πάλι καλά”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Σιγά τις ευρωκούπες και τα διηπειρωτικά που κέρδισε ο Πορτογάλος με την ΤσέλσΚι. Σιγά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *