Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πάλι καλά

Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία χαμένη ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Απέκλεισε την Τσέλσι, «τιμωρώντας» τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, πρόσθεσε ένα-ένα τα καρφιά στον σταυρό μαρτυρίου του Ρώσου μεγιστάνα.

Και αν η συνεχής αντιπαράθεση «είμαι ευχαριστημένος – είμαι στενοχωρημένος» που φαντάζομαι όλοι απολαύσαμε δεν έλεγε πολλά πράγματα για το ταμπεραμέντο του ανδρός, η παρακάτω δήλωση αποτελεί πραγματική μαχαιριά στην καρδιά της διοίκησης των Λονδρέζων:

«Εγώ και η Τσέλσι, έχουμε υψηλούς στόχους. Εγώ κέρδισα σημαντικά πράγματα. Αλλά κι αυτοί κέρδισαν κάτι. (Παύση) Κέρδισαν το FA Cup …», είπε ο Μου και αποχώρησε από το «σπίτι του» αφήνοντας πίσω του συντρίμια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To ματωμένο τουρμπάνι του Κιελινομπαρτζαλινομπονούτσι

Η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου – η Γιουβέντους ντε – βρίσκεται μια ανάσα απ’ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο οι πιθανότητες να βρεθούν οι Ιταλοί στο Βερολίνο αυξήθηκαν δραματικά, κάτι που στην αρχή της σεζόν – εννοείται – έμοιαζε με κακόγουστο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο. Κάτι σαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ζευγάρι των θαυμάτων

  Οι γιορτινές μέρες συνήθως συμπεριλαμβάνουν και μια σειρά από θαύματα αν όχι στην πραγματική ζωή, τότε σίγουρα στις ταινίες που προβάλλονται σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Γεγονότα αντίθετα σε κάθε πρόβλεψη, σε κάθε προγνωστικό. Πιστοί σε αυτή την παράδοση θα ασχοληθούμε με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα που έχει τη δική του ιστορία. Τα νησιά Φερόε είναι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Πάλι καλά”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Σιγά τις ευρωκούπες και τα διηπειρωτικά που κέρδισε ο Πορτογάλος με την ΤσέλσΚι. Σιγά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *