Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οι ομάδες του Μουντιάλ: Μεξικό


ΜΕΞΙΚΟ:

111,211,789 Μεξικανοι, μου είστε όλοι αδιάφοροι. Μπορείτε να βάλετε ξανά τα σομπρέρο μπροστά στο πρόσωπο και να συνεχίσετε την σιέστα σας. Γιατί για μένα Μεξικό = Cuauhtémoc Blanco. Όσο ο 37χρονος σαλτιμπάγκος γελωτοποιός που δεν λέει να μεγαλώσει – προκαλώντας τον χλευασμό όλων όσων παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά – βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του, κανένα παιχνίδι της δεν μπορεί να είναι βαρετό και αδιάφορο. Ακόμα κι αν ο ίδιος συμμετέχει μόνο στην προθέρμανση!

Το όνειρο: Να καταφέρει ο Χαβιέ Αγκίρε να συνδυάσει το νεανικό ταλέντο της επίθεσης με την εμπειρία της άμυνας ώστε για πρώτη φορά να περάσει η ομάδα την φάση των προημιτελικών κάνοντας τον ίδιο ήρωα και την ιστορία του ταινία: Αγκίρε, η λύτρωση του Θεού.

Ρεαλιστική προσέγγιση: 29 κατασκευαστές στοιχηματικών δελτίων, ελέγχοντας την σύγχρονη προϊστορία της ομάδας στα Μουντιάλ, μας συνιστούν ποντάρισμα στο ότι θα τερματίσει την διαδρομή της στους ’16’. Αν πραγματικά ήξεραν πάντως, τώρα η μόνη τους έγνοια θα ήταν να ποντάρουν – από αρρώστια και μόνο – στο αν το κοκτέιλ που θα τους φέρει ο μπάρμαν, κάπου στην Καραϊβική, θα είναι πετυχημένο ή όχι.

Ποιον προσέχω: Τον πιτσιρικά επιθετικό Javier “Chicharito” Hernández (των 7 γκολ στα πρώτα του 12 παιχνίδια με την εθνική ομάδα!), που μαζί με τους Βέλα και Ντος Σάντος θεωρούνται το μέλλον της Μεξικάνικης επίθεσης. Και να μην τον προσέξεις τώρα, θα τον βλέπεις συχνά από τον άλλο μήνα, καθώς θα φοράει τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μουντιάλ 2010: Οι ομάδες

3 σχόλια σχετικά με το “Οι ομάδες του Μουντιάλ: Μεξικό”

  1. Ο/Η mpaladoros λέει:

    ΛΟΙΠΟΝ DUENDES ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ. Κ ΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΓΚΟΥΑΡΔΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΔΙΝΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.
    ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΜΕΞΙΚΟ ΜΑΤΣΑΡΑ

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ναι ο Ντος Σάντος είναι λίγο σοφτ για Μεξικάνος, μου την σπάει και μένα. Να αφήσει μουστάκι, να βάλει σομπρέρο και θα το σκεφτούμε αν τον βάλουμε να παίξει. Αφού δεν παίζει ο σιχαμένος Καστίγιο, τότε θα ήθελα να πάει καλά.

  3. Ο/Η duendes λέει:

    Φόλα μικρός Ντος Σάντος ήμουν (Jonathan) αλλά ο Αγκίρε δεν ήθελε την ευτυχία της οικογένειας και απέκλεισε τελευταία στιγμή τον μικρό, κρατώντας μόνο τον μεγάλο, τον φλωράκο.

    Και μετά βγήκε ο μπαμπάς Ντος Σάντος (ο γνωστός Ζιζίνιο) και κλαιγόταν για το έγκλημα κατά της οικογενείας του. Κλασσικό Μεξικάνικο σήριαλ με άλλα λόγια. Όλα αυτά που βλέπετε στην Χουάνα την Παρθένα κτλ., βγαλμένα από την ζωή είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *