Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τι τρέχει με το συμβόλαιο του Ζοζέ;

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα της Daily Mirror, ο Ζοζέ Μουρίνιο πέτυχε μια εξαιρετική γι αυτόν συμφωνία με τον Φλορεντίνο Πέρες προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού σ αυτό προβλέπεται ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος χωρίς την υποχρέωση καταβολής οποιασδήποτε ρήτρας από μέρους του στο τέλος καθ ενός απ τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου του.

Στην Αγγλία πιστεύουν πως ο Ζοζέ περιμένει πώς και πώς την συνταξιοδότηση του σερ Αλεξ προκειμένου να επιστρέψει στο «νησί» τιμονιέρης των «κόκκινων διαβόλων».

Βέβαια οι Αγγλοι έχουν πάντα την τάση να θεωρούν εαυτούς τον ομφαλό της γής, όμως αν αληθεύει ότι ο Ζοζέ μπορεί να την κάνει ακόμα και μετά από ένα χρόνο και να μη δώσει και δεκάρα, τότε μιλάμε για τη μπίζνα του αιώνα.

Απ όσο μπορώ να γνωρίζω ο Μου δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η συγκατοίκησή τους στη Μαδρίτη θα είναι δύσκολη.

Αν λοιπόν σφίξουν ιδιαίτερα τα πράγματα δεν θα το έχει σε τίποτα να πει «ή αυτός ή εγώ» και να τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Βέβαια είναι πολύ εγωϊστής για να τα παρατήσει χωρίς να έχει κατακτήσει τίποτα. Κι εκεί ίσως πατάει ο Πέρες. Του αφήνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων πιστεύοντας πως ο εγωϊσμός του Πορτογάλου δεν θα του επιτρέψει να καταφύγει σε μια … ισπανική υποχώρηση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γρανάδα, η ομάδα που ξανακέρδισε τον κόσμο της

Είναι γνωστό ότι η Ανδαλουσία είναι ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα μέρη στην Ισπανία. Είναι γνωστές και ιδιαιτερότητες των ντόπιων, το πάθος τους, οι διαφορές τους με κατοίκους άλλων περιοχών της χώρας, κάτι που βγαίνει και στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο που το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι ομάδες της Σεβίλλης και σε δεύτερο βαθμό η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα (μεγάλο;) ταξίδι ξεκινάει με δυο απίστευτα γκολ

Όπως όλοι, σχεδόν, θα γνωρίζετε η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει την έδρα της στο Σαν Σεμπαστιάν. Το Σαν Σεμπαστιάν είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του ηλιακού μας συστήματος κι ένα από αυτά τα μέρη που όταν τα επισκεφτείς εισχωρούν τόσο βαθιά μέσα στο μυαλό σου που δεν φεύγουν από εκεί ούτε με σφαίρα με Αλτσχάιμερ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *