Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Με τα μούτρα για πρωτάθλημα

Η Απερτούρα έχει ξεκινήσει στην Αργεντινή και ήδη έχουν περάσει τρεις αγωνιστικές. Το απόλυτο μέχρι στιγμής έχουν πετύχει η Βέλεζ και η Ρίβερ. Και αν για την Βέλεζ δεν είναι κάτι περίεργο, για τη Ρίβερ που τα τελευταία χρόνια σέρνεται σίγουρα είναι επιτυχία. Η ομάδα του Άνχελ Κάππα κέρδισε και την Ιντεπεντιέντε με 3-2 με τον νεαρό Μόρι να σκοράρει και πάλι, παρά το αυτογκόλ του Καρίσο με τα… μούτρα (!!). Πάντως είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες όπως η Λανούς, η Εστουδιάντες κι η Μπάνφιλντ.

Την ίδια στιγμή στην αντίπερα όχθη η Μπόκα κατάφερε να χάσει από τη νεοφώτιστη Ολ Μπόιζ (καμία σχέση με τη Νιούελ’ς Όλντ Μπόιζ) και έχει μόλις 1 βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές (μαζί και οι πρωταθλητές Αρχεντίνος Τζούνιορς). Ήδη ακούγονται φήμες για αντικατάσταση του προπονητή Μπόργκι κάτι που αν γίνει θα πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία της Μπόκα.

Τέλος, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Ράσινγκ που είχε δυο νίκες (μία εκ των οποίων στο Μπομπονέρα) υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα από την Σαν Λορένσο (που έκανε την πρώτη της νίκη) με 1-2, σε ένα αγώνα που είχαμε το γκολ της αγωνιστικής από τον Λουγκουέρσιο, αλλά και παράπονα από τους γηπεδούχος για δύο πέναλτυ που δεν δόθηκαν (το ένα μάλλον ήταν).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Τάσος Κάκος της Αργεντινής

Την ίδια μέρα που ο πιο διάσημος Έλληνας διαιτητής Τάσος Κάκος έγινε για μια ακόμα φορά το πρόσωπο της ημέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο (αναγκάζοντας αυτόν τον άγιο άνθρωπο Σάββα Θεοδωρίδη να μιλήσει για πρώτη φορά στη ζωή του για διαιτητές), ο “κορυφαίος” διαιτητής της Αργεντινής Πάμπλο Λουνάτι (τουλάχιστον για το 2012) μάζευε τα φώτα της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ελαφροχέρης οπαδός και οι αντίπαλοι

Θα ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη τύπου. Προπονητές, δημοσιογράφοι και παίκτες. Το ντέρμπι Ιντεπεντιέντε-Μπόκα μόλις είχε λήξει 1-1 και στην αίθουσα τύπου του Εστάδιο Λιμπερταδόρες ντε Αμέρικα υπήρχε αρκετός κόσμος. Μεταξύ αυτών και ένας οπαδός της Ιντεπεντιέντε που έκοβε βόλτες. Αν αναρωτιέστε γιατί, θυμηθείτε τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί στην Αργεντινή. Με τις κάμερες να […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *