Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον Ολυμπιακό

Μεγάλη κίνηση έκανε φίλοι μου ο Ολυμπιακός στο τέλος των μεταγραφών. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι μεταγραφές ελευθέρων παικτών επιτρέπονται και άρπαξε τον Βασίλη Γκαγκάτση που δεν είχε ομάδα για να τον βοηθήσει στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

Στην πλούσια καριέρα του ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στις δικαστικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία, ενώ για χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΕΠΟ με την στήριξη ιστορικών συλλόγων του ελληνικού ποδοσφαίρου ανάμεσά τους και το Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου. Σίγουρα στην κορυφή των επιτυχιών του βρίσκεται η κατάκτηση του Euro το 2004 η οποία άλλωστε αναγνωρίστηκε από το ελληνικό κοινό, όταν στην επιστροφή της ομάδας στο Καλλιμάρμαρο 100.000 άνθρωποι τον αποθέωσαν τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Και επειδή τα γραπτά μένουν:

15 Απριλίου 2008, Sportday:

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξήγησε ότι το CAS απηύθυνε πρόσφατα σχετικό ερώτημα στην Ομοσπονδία, η οποία εξέφρασε την άποψη ότι η εκδίκαση θα πρέπει να γίνει βασιζόμενη στους δικούς της κανονισμούς και η συγκεκριμένη άποψη έγινε δεκτή. Όπως γίνεται αντιληπτό, από τη συγκεκριμένη εξέλιξη βγαίνει ευνοημένος ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κερδίσει την υπόθεση στη χώρα μας.

22 Απριλίου 2008, Ντέμης Νικολαΐδης:

Αντιλαμβάνομαι την οργή και τη στεναχώρια σας. Το ίδιο άσχημα αισθάνομαι κι εγώ, όμως η σωστή λύση δεν είναι  νατα παρατήσουμε. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν μια εξυπηρέτηση του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό, απλούστατα γιατί εκεί θα δουλέψει μετά. Η ΕΠΟ γνώριζε για την υπόθεση Βάλνερ αλλά δεν απέστειλε στην Καλαμαριά εγκαίρως το έγγραφο, παρά φρόντισε να την ενημερώσει μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

5 Μαΐου 2008, ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Σήμερα, 5/5/2008, κατετέθη από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παναγιώτη. Γ. Μιχαλόλια στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αγωγή αποζημίωσης ύψους 5.000.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης κατά του ποδοσφαιριστή Rivaldo Vitor Borba Ferreira και του Νικολαΐδη Θεμιστοκλή, δια τα όσα εκείνοι συκοφαντικά δια των δηλώσεων τους απηύθυναν κατά της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με προσβλητικές, δυσφημιστικές φράσεις, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς τους, που γνωστοποιήθηκαν σε ευρύτατο κύκλο προσώπων, τόσο πανελλαδικώς όσο και ανά τον κόσμο, αλλά και σε διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και σε ελληνικές και ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες”.

10 Σεπτεμβρίου 2010, Sportday:

«Είναι ένας πολύ έμπειρος νομικός, έχει εμπειρία από το CAS και τη ΦΙΦΑ και θα χειρίζεται πολύ σημαντικές υποθέσεις. Εχει γνώσεις και εμπειρία που θα φανούν πολύ χρήσιμες», ειπώθηκε για τον Γκαγκάτση, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Κόκκαλη. Ο Μαρινάκης φέρεται να εμπιστεύεται τον Γκαγκάτση και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκας, αφού δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τη στιγμή που ασχολούνταν καθημερινά με τέτοια θέματα.

Και με αυτή την… εμπειρία από το CAS φίλοι μου και το know-how έρχεται τώρα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στα διάφορα ζητήματα που μπορεί να παρουσιαστούν φέτος.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To παλάτι των ονείρων του Σοκόλ Κούστα

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 1990 όταν τέσσερις νεαροί απ’ το χωριό Αλίκο των Αγίων Σαράντα δέχονταν τα πυρά Αλβανών στρατιωτών στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα. Για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό που ήθελαν ήταν απλά να ζήσουν ελεύθεροι, μακριά από την τυραννία της δικής τους χώρας. Το τίμημα που πλήρωσαν ήταν η ίδια τους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο καλά ξέρεις το ντέρμπι των αιωνίων;

Από το 1930, όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, τα ντέρμπι των αιωνίων καθηλώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Ακόμα και όταν δεν είναι καλά παιχνίδια (κάτι όχι σπάνιο) ή δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, το γόητρο και η ανάγκη για νίκη επί του αντιπάλου […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

34 σχόλια σχετικά με το “Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον Ολυμπιακό”

  1. Ο/Η kostasm13 λέει:

    Αυτό πάει στα bookmarks.

  2. Ο/Η HitMan λέει:

    Αυτό να εκτυπωθεί πρέπει και να μοιραστεί σε όσους οπαδούς του ΟΣΦΠ πανηγύριζαν τότε και έλεγαν για “νόμιμο” πρωτάθλημα.

    Να δοθεί και σε όλους αυτούς τους ΑΕΚτζήδες που κατηγορούσαν τον Ντέμη για ολιγωρία – ανάμεσα σ’ όλα τα άλλα.

    Αλλά, έτσι είμαστε. Αυτό το πρωτάθλημα αξίζουμε, αυτούς τους παράγοντες που επιβιώνουν στο σύστημα που τους συντηρεί.

  3. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Οταν ο Ντεμης τον ψήφιζε τον Γκαγκατση για την ΕΠΟ ομως ήταν καλά έτσι; Οταν παρατύπως η ΑΕΚ επαιζε στην Ευρωπη χάρη στον Γκαγκατση εις βάρος του Ατρομητου ήταν καλός ο Μπιλ; Αλλα τότε έβριζε τον Γκαγκάτση ο Σπανός, ποιος ασχολείται; Ελα βρε Ντεμη, μια εφημερη χαρά ήταν το πρωτάθλημα, εσύ το είπες, δεν τρέχει τίποτα. Το οτι δεν κυνηγησες την υπόθεση στο ΚΑΣ ενώ μπορούσες όμως, γιατί δεν το λες και αυτό; Μηπως γιατί δεν υπήρχε περίπτωση επιτυχίας αφού και άλλες υποθέσεις παρόμοιες με του Βαλνερ είχαν την ίδια κατάληξη; Ντέμη μου, η λίμνη που μας έλεγες στέρεψε και απέμεινε μια τρύπα στα οικονομικά μετά τη δική σου διαχείριση να με το συμπάθειο. Φυσικά την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια. Αντε στο καλό και μια ενημέρωση: Ο Ρίμπο ζήτησε συγγνώμη και πρόσφατα εθεαθη στο Καραισκακη. Η δε ΑΕΚ Ντέμαρε, χρωσταει ενα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό για φέτος. Χάρη σε αυτόν παίζει στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ καθώς αν δεν της έδινε το γήπεδο, μπορεί και να μηδενιζόταν. Τέτοια κατάντια η ΑΕΚ φίλε Ντέμη. Ζητιανεύει γήπεδο από τον “εχθρό” που της “εκλεψε” το πρωτάθλημα. Ο “εχθρός” το έδωσε. Ουδεις ασφαλεστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Εν τω μεταξύ, ο “φίλος”, ο “συγκάτοικος”, ο συμπλέοντας σε ΕΠΟ και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ μέχρι πέρσι, εναντίον του κοινού “εχθρού”, πήγε και έπαιξε στη Λεωφορο και την φιλη ΑΕΚ μην σου πω που την εγραψε.

    Κατά τα αλλα, ο Γκαγκα είναι δικηγόρος, δουλεύει στον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ και οπου κρίνει ότι τον συμφέρει. Στον ΠΑΟΚ εχει και μετοχές, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια (και δεν έχει πια). Εκει δούλευε και ο γιος του. Αν μας πει καποιος που ειναι το μεμπτό, με επιχειρήματα και οχι με γραπτά τύπου ό,τι να ειναι, θα μπορούσε να γίνει κουβέντα.

    ΥΓ. Ο Γκαγκα λοιπον είναι πρωην προεδρος της ΕΠΟ και νυν δικηγόρος του Ολυμπιακού. Ο πρώην υπάλληλος του ΠΑΟ που τώρα είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, ειναι εξαιρετος κύριος, αδαμαντινος χαρακτήρας και δεν τρέχει κάστανο. Αυτο ενοχλεί ή το πρόβλημα είναι ο Γκαγκα;

  4. Ο/Η Elaith λέει:

    Οι ΠΑΕ από πότε ψηφίζουν στις εκλογές της ΕΠΟ; Αυτό είναι κάτι καινούριο που δεν το ξέρω και χαίρομαι που γράφεις αυτή την παγκόσμια αποκλειστικότητα. Εκτός αν οι βαλίτσες με τα χρήματα ήταν από την ΑΕΚ και δεν το ξέρουμε κι αυτό…

    Το ότι έκανε ο Ντέμης την Χ ανόητη δήλωση σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα που έχει κερδίσει καθαρά και πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους; Μάλιστα, ένα ακόμα φοβερό επιχείρημα.

    Στην υπόθεση Βάλνερ έχουν γίνει ΟΡΓΙΑ παρατυπιών από την ΕΠΟ και τον Γκαγκάτση για να γίνει το όνειρο των Ολυμπιακών να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα. Το αν υπήρχε ή όχι περίπτωση επιτυχίας στο ΚΑΣ δεν θα το μάθουμε ποτέ καθώς δεν έγινε δίκη επί της ουσίας.

    Ο Ριβάλντο ήταν ένας φιλοχρήματος τύπος πάντα και αυτό το απέδειξε και όταν έφυγε από την ΑΕΚ. Δεν μου λένε τίποτα οι δηλώσεις του.

    Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του γηπέδου, τα άλλα όλα είναι τραγικές υπερβολές. Εκτός αν το αυτονόητο πρέπει να γίνεται σημαία. Να ξεχάσουμε την κόκκινη χούντα τόσων ετών επειδή παραχωρήθηκε το γήπεδο για ένα ματς. Όσο για την “κατάντια”, τι να κάνουμε. Αφού ως διά μαγείας βγήκε η Ν. Φιλαδέλφεια από τον φάκελο του 2004 και μπήκε το Καραϊσκάκη το οποίο χαρίστηκε στον Ολυμπιακό με σκανδαλώδεις όρους, δεν έχουμε γήπεδο τώρα…

    Ο Γκαγκάτσης ας δουλεψει όπου θέλει, το ίδιο έκανε τόσα χρόνια. Κάποτε το έπαιζε Μακεδονομάχος όταν ήταν δικηγόρος του ΠΑΟΚ και έβγαινε στα ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης μιλώντας για το κατεστημένο. Μετά έγινε ο ίδιος αρχηγός του κατεστημένου και ορντινάτσα του συστήματος.
    Το μεμπτό φίλε μου δεν είναι τώρα. Το μεμπτό είναι ότι εσύ ως οπαδός του Ολυμπιακού δεν ενοχλήθηκες ποτέ από την παρουσία αυτών των ατόμων αρκεί στο τέλος της σεζόν να σήκωνες την κούπα και να φώναζες “Το 4ο, το 5ο, το 5ο κ.ο.κ.”
    Το μεμπτό είναι ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μεροληπτούσε (για να το πω ευγενικά) και τώρα δρέπει τους καρπούς του έργου του όπως λένε κι οι ίδιοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (έχει εμπειρία από το ΚΑΣ).
    Αν εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό, λυπάμαι.

  5. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Μην παίζουμε με τις λέξεις. Ξερεις φαντάζομαι πως εκλέγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Μπορεις να ανατρεξεις σε κειμενα της εποχης, να δεις της σταση της ΑΕΚ.

    Η υποθεση Βαλνερ ειναι ξεκαθαρη επι των κανονισμών. Μεχρι και το ΚΑΣ εχει αναφερθεί στο σκεπτικό του για τα ασφαλιστικα μετρα. Μπορεις να το αναζητησεις επισης, αν δεν το βρεις, μπορώ να το βάλω εγω το σκεπτικο. Επισης, δεν ξερω ποια παρατυπια εννοείς απο την ΕΠΟ, εγώ ένα ξέρω: Αν ο Ολυμπιακός ή ο οποιοσδηποτε στη θέση του τραβαγε δικαστικώς την υποθεση, τους τρεις ποντους για αντικανονική συμμετοχή αθλητη τους είχε εξασφαλισμένους. Αν θες, παρε οποιο ομαδικο αθλημα θες και εξετασε τι γινεται αν παιξει έστω και για ένα sec παίκτης που δεν έχει δικαίωμα. Το ξερουν απαντες, κανείς δεν τόλμησε να το αμφισβητήσει στο ΚΑΣ, της ΑΕΚ συμπεριλαμβανομενης. Αν ειχε έστω και μια πιθανοτητα, με τα λεφτά του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ να παίζονται στην παρτίδα, πιστεύεις ότι η ΑΕΚ δεν θα τραβούσε την υπόθεση στο ΚΑΣ σε πλήρη εκδίκαση; Για πλάκα θα το εκανε (και βέβαια όχι μόνο η ΑΕΚ, οποιοσδηποτε).

    Για τη Φιλαδέλφεια, πριν τα βάλεις με τον αδικο τον κοσμο, ρωτα τον μπαρμπα Γιαννη τον Κατεδαφιστη. Ο Ολυμπιακος εκμεταλλευτηκε μια κατάσταση και εφτιαξε γήπεδο. Δεν ανοιξε καποια φάμπρικα ο ιδιος. Δες πως εφτιαξε γηπεδο μπασκετ ο ΠΑΟΚ, πως πάει να φτιάξει ο ΠΑΟ. Να σου πω τη γνώμη μου: Ουτε αυτά είναι σωστά, να διευκολυνονται οι ανωνυμες εταιρειες. Ετσι δουλευει ομως το μαγαζι. Μια κατάσταση πήγε να εκμεταλλευτεί και η ΑΕΚ τοτε, προλαβε άλλος ομως.

    Το τι εκανα εγω, δεν το ξέρεις. Οπως και εγω δεν ξερω τι εκανες εσυ οταν ο Χατζίδης το εκανε 1-2 στη Φιλαδελφεια και το ματς πηγαινε στη Ροδο και το κερδιζες 1-0.

    Οσο για το αν υπερβάλλω τραγικά, θα έλεγα οτι δεν υπερβάλλω περισσοτερο απο αυτόν που βγάζει κάλπικα τα πρωταθληματα, χωρίς να αναγνωριζει οτι κατα βάση, η καλύτερη ομάδα της εποχής που αναφερομαστε ήταν ο Ολυμπιακός.

    Σε παρακαλώ, πες μου, καποτε διεκόλυνε ναι ή οχι την ΑΕΚ ο Γκαγκα να παίξει Ευρώπη παρακάμπτοντας τον Ατρομητο; Φανταζομαι λοιπόν ότι τότε απετράπη ο εφιαλτης χιλιαδων οπαδων της ΑΕΚ να τους πετάξει η ΟΥΕΦΑ ως παράτυπους εκτός Ευρώπης.

    Τελος, για το Καραισκακη φέτος και την ΑΕΚ, το αυτονοητο για σενα, δεν είναι για ολους το ιδιο αυτονοητο. Ο ΠΑΟ δεν συζητησε καν να δωσει τη Λεωφορο αλλάζοντας μερα στο δικο του ματς, κοίταξε την παρτη του. Για τον Πανιώνιο δεν γραφω, ξέρουμε ολοι. Αρα, ενα ευχαριστώ στον “εχθρό” χρειάζεται οποτε παίζει φέτος η ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό ματς. Μπορούσε να σε καταστρέψει ο “εχθρός” σφυρίζοντας αδιάφορα όπως οι “φίλοι”. Το οτι δεν το έκανε, σε μένα λέει πολλά. Σε σένα μπορεί να μη λέει τίποτα.

  6. Ο/Η Elaith λέει:

    Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις τοπικές ενώσεις. Ουδεμία σχέση δεν έχει και είχε η ΑΕΚ με αυτά.

    Έχω ολόκληρη την απόφαση του ΚΑΣ. Δεν έγινε επί της ουσίας δίκη γιατί πολύ απλά επιτεύχθηκε ο σκοπός να ΠΕΣΕΙ η Καλαμαριά με τραγικές σφαγές (εκτός αν το ξέχασες αυτό) ώστε να πάει και να μην έχει έννομο συμφέρον. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ ολιγώρησε και δεν μπόρεσε να παραστεί (αυτό είναι δικό της λάθος).

    Το αν η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ θα το έκανε, καλύτερα άστο. Η ΑΕΚ είχε δις την ευκαιρία να διεκδικήσει παιχνίδι με τέτοιο τρόπο και δεν το έκανε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι όλοι υπέρμαχοι του “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.

    Για τη Φιλαδέλφεια δεν τα βάζω με τον άδικο κόσμο. Σου παραθέτω ένα ΓΕΓΟΝΟΣ. Συγγνώμη αλλά η λογική σου “με οποιοδήποτε κόστος να κοιτάξουμε τον κώλο μας” δεν είναι και δικιά μου λογική.

    Όταν το ματς πήγε στη Ρόδο και κέρδισε η ΑΕΚ, το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟ σου υπενθυμίζω.

    Πώς ήταν κατά βάση καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός; Τέσσερα μπαλάκια έφαγε στο ΟΑΚΑ. Και αν δεν σου φτάνει αυτό, η ΑΕΚ εκείνη τη σεζόν είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή για να αποδείξει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα;

    Τι σημαίνει διευκόλυνε την ΑΕΚ; Γίνε πιο σαφής. Το τι υποστηρίζει ο Σπανός δεν σημαίνει ότι είναι και θέσφατο.

    Το αυτονόητο είναι για όποιον έχει 5 δράμια στο μυαλό του. Η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει τη Ν. Φιλαδέλφεια στον ΠΑΟ, ο ΠΑΟ την Λεωφόρο στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός το Καραϊσκάκη στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ την Τούμπα στον Ολυμπιακό. Το ευχαριστώ το είπε η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση της. Δεν κατάλαβα τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή.

  7. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    δηλαδη ο μωλογαυρος απο πανω θελει να μας πει οτι ολα ειναι αγγελικα πλασμενα.προφανως αυτα ισχυουν στον μικροκοσμο του πρωκταθλητη και του γαυρου,που ταιζει σανο καθημερινα κοπαδια και κοπαδια.
    επειδη ειμαι δικηγορος,γαυρακι,ακου ενα δυο πραγματακια γιατι εισαι και τηλεθεατης του τσουκαλα προφανως.
    οι δυο πιο σημαντικες εννομες προυποθεσεις στην πολιτικη δικονομια ειναι το εννομο συμφερον και η προθεσμια.
    δυο πραγματα δεν πρεπει ποτε να κανει ενας δικηγορος.να χασει προθεσμια και να του παραγραφει υποθεση.

    για το εννομο συμφερον και την προθεσμια με τις μεθοδευσεις,αφου εχει στενο χρονικο οριο 3 μηνων,βαλε το μυαλο σου(αν υπαρχει) να δουλεψει.

    που μας βγαζει τον γκαγκατση αγιο και αναρωτιεται τι κακο εχει κανει και μας λεει και την ιστορικη του πορεια.
    λες και δεν την ξερουμε.
    απορω…μας δουλευει ο τυπος η ειναι αφελης σαν την πλειοψηφια του κοπαδιου που ταιζεται με…καλπικα πρωταθληματα.
    αλλα μεσα τους ξερουν οτι δεν τους παραδεχονται ουτε τα παιαδια τους και οτι παντα θα ειναι τα πρωταθληματα του κοκκαλιακου και οχι του ολυμπιακου.
    παρακαλω να δημοσιευτει διοτι και η ανοχη εχει τα ορια της.

  8. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    ρε παιδια τι να λεμε τωρα…εδω φαγανε 4,ειχαμε την καλυτερη αμυνα και επιθεση,τον πρωτο σκορερ στο πρωταθλημα,μαζευα τον περισσοτερο κοσμο,παιζαμε την πιο ωραια μπαλα,περναγαμε εκτος εδρας αερα απο πολυ σκληρες εδρες και το…πηραν στα χαρτια για να μην χασει τα μπικικινια ο κοκκαλιακος…
    εξαλλου μια χρονια εμεινε εκτος τσου λου και ειδαμε τα αποτελεσματα.

    θρυλε γερα και παρτο στα χαρτια.ντροπη των οπαδων.
    βαφτισανε την φουστια,μαγκια.
    οπως οι καλογεροι τον μεσαιωνα που τρωγανε κρεας και λεγανε τρωμε φασολαδα.
    δεν βρεχει,σας φτυνουν.

  9. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Θα απαντουσα, αλλα ως …μολώγαυρος, λιγοτερο αντρας, λιγοτερος μαγκας, τηλεθεατής του Τσουκαλά, δεν εχω θέση προφανώς εδώ. Ασε που παιζει να μην έχω και μυαλό. Οποτε σας ευχαριστώ για την ανοχή. 35 χρονών ανθρωπος να κάθομαι να βρίζω σαν αλητης, δεν μου πάει. Elaith, ειχα καθε διαθεση για κουβεντα, αλλα μάλλον δεν τη σηκώνει το κλίμα.

    ΥΓ 1. Κριμα για το επιπεδο της ελληνικής δικηγορίας. Μεγάλοδικηγορε, εγώ δεν έβρισα κανένα. Δεν καταλαβαίνω ουτε τον τονο σου ουτε τον λόγο που εκφράζεσαι ετσι.

    ΥΓ 2. Εμπρός στο δρόμο που χαραξε το gazzeta. Κρίμα.

  10. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    κοιταξε,υπαρχουν οι πνατελονατοι,αυτοι που λεεν αληθειες,που λενε τα πραγματα με το ονομα τους και που εστω για το θεαθηναι,παραδεχονται καποια πραγματα και δεν ειναι υποστηρικτες της flat earth society η οτι ο ηλιος ανατελει απο την δυση.
    γιατι αυτα που λες ανοικουν ειτε στην κατηγορια της προπαγανδας ειτε της αφελειας.
    οταν απορεις για το ποιον του γκαγκα,οταν μας λες οτι η ΑΕΚ συνεβαλε στην εκλογη του γκαγκατση με τις μαυρες βαλιτσες στην ΑΛεξανδρουπολη απο τοπικα σωματεια,τη στιγμη που καμμια ΠΑΕ δεν εχει λογο,φανερα δηλαδη,στην εκλογη του προεδρου της εταιριας προστασιας ολυμπιακου,τοτε ειτε εχεις τρικυμια εν κρανιω ειτε σκοπιμως ψευδεσαι ακολουθωντας την γνωριμη τακτικη των γαυρων.

    αμα δεν σας παιζει η διαιτησια 100-0 σκουζεται σαν τις χηρες,οπως με τον Ηρακλη που δεν εγινε απολυτως τιποτα και σκουζετε καιοταν σφαζετε τον καθε πικραμενο,λετε,ελλλαααα μωρε,φτιαξε ομαδα πρωτα και μετα μιλα για διαιτησια,αμαν με αυτη την καραμελα,ο προεδρας εκανε επενδυσεις.
    για αυτο σου λεω.βαφτισατε την φουστια μαγκια.
    οπως παει ο ανεμος αρκει ο σκοπος να αγιασει τα μεσα.

    οσο για τα τερατα που λες για το κας,εισαι εντελως ανενημερωτος η αγνοεις βασικες δικονομικες αρχες.

    το οτι ο δικηγορος της ΑΕΚ ηταν ενας τραγικος δικηγορος της φαπας,δεν αναιρει τα αισχη και τις μεθοδευσεις που εγιναν επι γκαγκα.

    μην εισαι τοσο ευαισθητος.δεν σου παει.γαυρος εισαι γαρ.

  11. Ο/Η HitMan λέει:

    Λυπάμαι την μερίδα των φίλων του Ολυμπιακού που έχουν πειστεί ότι “όλα καλά”, τίποτα δεν έγινε, είμαστε πεντακάθαροι… ο ολυμπιακός να κερδάει ένα πράγμα κι όλοι οι άλλοι…

    RED WHITE STAYROS ελπίζω να καταλάβεις γιατί είσαι λάθος. Ο Elaith στο άρθρο παραθέτει quotes που χρειάζεται να ξέρεις πόσο κάνει 1+1 για να καταλάβεις την σούμα κι εσύ απαντάς “Γιατί δεν κυνήγησε στο CAS η ΑΕΚ την υπόθεση…”

    Μα όταν ρε φίλε η ΕΠΟ συμφώνησε με το CAS να παιχθεί υπό τους όρους της ( Γκαγκατσικούς ) το θέμα, γιατί να το κάνει;

    Λυπάμαι ( δεν το λέω με ειρωνεία, το εννοώ ) κι εσένα και όλους όσους λένε για την παραχώρηση του γηπέδου φέτος. Ενός γηπέδου που ανήκει στην πολιτεία και είναι παραχωρημένη η εκμετάλλευση του ε; ( άσχετα αν για 40 χρόνια με εκατομμύρια κέρδη, το δημόσιο θα πάρει ψίχουλα ).

    Κι αν είσαι υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος και όχι οπαδός με παρωπίδες πήγαινε ψάξε πως το Καραΐσκάκη από προπονητήριο για το 2004 με κάποιες βελτιώσεις πήρε την θέση της συμφωνημένης κατασκευής του νέου γηπέδου στην Φιλαδέλδεια.

    Και για τις παραχωρήσεις γηπέδων, απαντήθηκε. Μόνο οι Πανιώνιοι και εσείς ( η μερίδα των οπαδών του ΟΣΦΠ τέλος πάντων ) σκέφτεστε έτσι: δεν έχω κατσίκα; Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

    Και σε αφήνω με ένα ερώτημα: Πες ότι στην Καλαμαριά κοιμόντουσαν. Η ΕΠΟ που βγάζει την μπλε κάρτα του παίχτη… ΔΕΝ είδε τις συμμετοχές του σε 2 ομάδες; 🙂

  12. Ο/Η charlie λέει:

    Είναι γνωστό παγκοσμίως ότι η ΑΕΚ έβγαλε τον Γκαγκάτση στην ΕΠΟ και τον διατηρούσε όλα αυτά τα χρόνια με αντάλλαγμα αυτήν την σκανδαλώδη εύνοια όλα αυτά τα χρόνια.
    Αν είναι δυνατόν δλδ, απορώ και που το συζητάτε.

    Επίσης είναι γνωστό ότι ο Γκαγκάτσης ήταν και πάρεδρος της ΟΥΕΦΑ και διόριζε αυτός ποιες ομάδες θα παίξουν. Άλλωστε ως γνωστόν ότι πει ο Γκαγκάτσης κάνει η ΟΥΕΦΑ. Λέει “ΑΕΚ”, παίζει η ΑΕΚ. Λέει “ΠΑΟΚ” παίζει ο Ατρόμητος (ουπς… τι έγινε ρε παιδιά;;;)

  13. Ο/Η Chris λέει:

    @ red white stayros. file omoideath an oxi se ola, sta perissotera eisai swstos.
    @ bladerunner82, file aporw pws den exeis kanei akoma aithsh na ergasteis sto nomiko tmhma ths PAE AEK, etsi 8a mporousate na eixate ena prwta8lhma pou kata ta legomena sou h Aek to exase epeidh o dikhgoros ths htan ths fapas.
    Epitelous mh mas prizete to hpar me thn klapsa gia thn ypo8esh Wallner. An h Aek mporouse na diakaiw8ei k na parei ton titlo 8a to epixeirouse gt sto ellhniko podosfairiko gignes8ai einai to ligotero kouto na leme pws mia omada den dexthke na stef8ei prwta8lhtria epeidh den symvadizei o tropos pou 8a ginei me tis arxes k tn h8ikh ths(ayta apo tn Barca me xorhgo tn Unicef na ta perimenete)
    O Olympiakos eixe epi kokkalh thn skandalwdh eynoia ths diathsias, o Pao epi Vardh V. o Pao epishs epi Patera(den xreiazetai na pw k polla meta ta shmerina). Oloi oi alloi dystyxws den exoun ta lamogia/dynamh/mesa ktl na elegksoun to paraskhnio, an mporousan 8a to ekanan kai den 8a poulagan ideologies(teinw na pisteyw pws oi opadoi ths Aek mesa ston romantismo tous exoun xasei ka8e epafh me tn pragmatikothta k exoun metatrapei se sygxronous Don Kixwtides)
    Htan ypoxrewsh mas na dwsoume to ghpedo(kseftila twn Panioniwn osa kanane) kai kalws praksame. H anakoinwsh ths Aek htan yperarketh(kalo 8a htan na mhn synideyotan apo 2h meta to mats me tn Kerkyra, h opoia anaferotan eirwnika sto prwta8lhma sta xartia tou Olympiakou, alla den variesai ti eixes Aektsh Giannh? ti eixa panta)
    Edw den mporoun na ta vroun 2 kollhtoi filoi(marinakhs-pateras) gia to kalo tou prwta8lhmatos, kai vasileyei to paraskhnio, ti ka8omaste loipon kai milame..

  14. Ο/Η Yiannis λέει:

    επειδη με εκνευρισε παρα πολυ το υφος 10 καρδιναλιων του “μαγκα” bladerunner82 ηθελα να ρωτησω την αυθεντία του στην δικηγορική εάν έχει ακούσει τον όρο δεδικασμένο, και αν υπολογίζεται στην εκδίκαση παρόμοιων αποφάσεων. Γιατί εάν ισχύει το δεδικασμένο θέλω να μου πει τι σκατα κανόνισε ο γκαγκατσης και έπεισε την πορτογαλική ομοσπονδία να καταδικάσει την Μπελενενσες και τον Meyong Ze για το ΙΔΙΟ ακριβώς παράπτωμα με μείωση 6 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο στον παίκτη.
    Προσωπικά το σιχάθηκα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα γιατι ο Ολυμπιακός το έχασε στο γήπεδο. Στα χαρτιά όμως το δικαιούτο ο Ολυμπιακος άσχετο αν ήταν ανήθικο να το διεκδικήσει.

  15. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    γιαννακη,επειδη εισαι και γαυρακος και λογικα θα εχεις ακουσει το δεδικασμενο σε κανα νομο και ταξη και εκει εξαντλειται η εννοια στο μυαλο σου,θα σου πω οτι το δεδικασμενο που βλεπεις εσυ στο χολυγουντ και το μολυγουντ,ουδεμια σχεση εχει με το ηπειρωτικο δικαιο.
    αλλο το αγγλοδαξωνικο δεδικασμενο και αλλο το ηπειρωτικο.
    λογικο να εχω υφος κομητο καρδιναλιου.διοτι εγω δεν ενημερωνομαι απο φυλλαδες και απο πρωκταλθητες.
    ουτε βλεπω τσουκαλαδες.
    ουτε ειμαι προβατο του εκαστοτε προεδρου οπου οι νικες συνδεονται με την εκαστοτε βρωμια του και…μαγκια του.

  16. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    και εννοειται οτι θα εχεις και αλλες απορειες και…ενστασεις(χο χο χο) γιατι δεν σου εκανα ενδελεχη αναλυση.
    θα αρχισεις τα μα και μου.
    μην περιμενεις να σου εξηγησω παραπανω.
    οπως λεει και ενας γνωστος μου,ο θεος χωρισε την στερια απο την θαλασσα,την μερα απο την νυχτα και τον γαυρο απο τον εγκεφαλο.

    καλη συνεχεια στην σαπιλα σας,πρασινοκοκκινες κατσαριδες.

  17. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    bladerunner82

    Ξερεις τι μου αρεσει ρε μαγκα του ιντερνετ σε σενα: Οτι μας βγαζεις ολους αναγνωστες φυλλαδων και θεατες του Τσουκαλά. Μας ξερεις προσωπικά ή αυτό σου λένε ο Χατζημούσιας, η ΣΚΟΡ και η ΩΡΑ να απαντάς στους γαύρους που δεν συμφωνουν μαζί σου; Επειδή ως δικηγόρος διάβαζες για να περάσεις στη Νομική και από μπαλίτσα λίγα πράγματα βλέπω οτι γνωρίζεις μάθε το εξής, που ισως δεν το γράφει ο ποινικός και ο αστικός κωδικας, ομως το ξερουν οσοι εχουν μπει σε γήπεδο:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΩΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΝΟΠΟΛΗ. Ο ΒΑΛΝΕΡ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. (πχ. Μεγιονγκ Ζε).

    Ειναι άλλη κουβέντα η ηθικη διάσταση του θέματος και μπορούμε να την συζητήσουμε με οποιον εχει διάθεση να τη συζητήσει (και όχι να βρίσει και να τσακωθεί). Τα υπολοιπα είναι λόγια του αέρα.

    Και που είσαι: Αν είναι να το πάμε στην καφρίλα και στην αγοραία γλώσσα, επειδή βλέπω οτι επιτρέπεται από τους διαχειριστές, αγαπητό μου κλαψοχανουμακι, το ξέρουμε και εμείς το ρολάκι και μην εκλαμβάνεις την ευγένεια προς οσους μας διαβαζουν σαν αδυναμια. Οποτε πάρε την ΩΡΑ, την ΣΚΟΡ και ενα πακέτο χαρτομάντηλα, να κλαις στα μπρέικ των μεγαλων υποθέσεων που καταπιάνεσαι, εκει στην Ευελπιδων. Εναλλακτικά, κάνε φροντιστήριο στον δικηγόρο της ΑΕΚ, που είναι της φάπας και όχι αετός εξαφτέρουγος σαν και εσένα.

    Αυτά προς το παρόν ανώνυμε στο ιντερνετ που σου τρέχει από τα μπατζάκια η μαγκιά. Συγγνώμη για τη φρασεολογία από τους υπόλοιπους, είπα στην αρχή να μην απαντήσω, αλλά ο φιλαράκος ηταν αναιδής και θρασύς, χωρίς να τον προκαλέσει κανείς και συνεχίζει απτόητος όπως βλέπω.

  18. Ο/Η duendes λέει:

    Δυο χρόνια τώρα δεν έχει χρειαστεί να κάνουμε edit ή delete ούτε ένα σχόλιο. Ας μην υπάρχει πρώτη φορά και γι’ αυτό.

    Αποφύγετε οποιοδήποτε χαρακτηρισμό για συνομιλητές τους οποίους μάλιστα δεν γνωρίζετε και περιοριστείτε στις απόψεις σας.

  19. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    κοιταξε,οσο και να μην ξερω απο μπαλα,το γεγονος οτι δεν ειμαι γαυρος,αυτοματα μου δινει ενα…5% παραπανω μπαλιτσα που ελεγε και μια ψυχη…χαχαχαα.
    εξαλλου δεν πιστευα οτι θα αγορασει η τσελσι τον βουτιογκο 20 εκατομμυρια ευρω,ουτε οτι θα παρω το europa league πριν 2-3 χρονια,τοτε που ζηταγατε επιμονα την…μιλαν.
    εχω τα ποδια στο εδαφος,ξερω σε τι σαπιλα βρισκομαι,ξερω πως παιζεται το παιχνιδι εκτος γηπεδου,εχω γνωρισει ατομα που πανε σακουλες με λεφτα στα σπιτια διαιτητων.
    επισης ποτε δεν ειπα οτι ειμαι κανας μεγαλοδικηγορος που το λες συνεχεια εσυ…μηπως ζηλευεις?
    για νομικη μας λες,για διαβασμα,για ευελπιδων…την δικια σου αποτυχια στην ζωη δεν θα την πληρωσω εγω.
    μην αγχωνεσαι,ουτε μεγαλοδικηγορος ειμαι ουτε θα γινω ποτε.
    τουλαχιστον ομως ξερω αγγλικα,οχι σαν τον χαρη γρηγοριου,που πηγε στο κας και δεν ηξερε….αγγλικα!!!
    της φαπας δικολαβος,κολλητος του ντεμακου.
    οσο για τα υπολοιπα,το θεμα ειναι οτι την ευθυνη την ειχε η ΕΠΟ,και εκει επρεπε να παιχτει το παιχνιδι.
    καταλαβες γαυρακι?
    κολυσιεργουσε ο γκαγκα,δεν αφησε να αεκδικαστει η υποθεση στην ελλαδα και τελος,αφου εξεδωσε μπλε καρτα,η επο ειχε την ευθυνη.
    οποτε θα μπορουσε να ειχε υποστει επιπληξη η επο και σε συνδιασμο με το εννομο συμφερον της ΑΕΚ,να μην αφαιρεθουν βαθμοι.
    εγιναν χοντρα λαθη απο πλευρας ΑΕΚ και χοντρες φουστιες απο πλευρα της προστασιας ολυμπιακου.

    οσο για το να συζητησω για την ηθικη με εναν γαυρο…
    λυπαμαι…ειναι σαν να λες να συζητησεις για χορτοφαγια με εναν κανιβαλο.
    λοιπον,κανιβαλοι του ελληνικου ποδοσφαιρρου,καλη συνεχεια στην προπαγανδα που σας ταιζουν.
    και μαθε κατι τελευταιο…ποτε δυο δικαστικες υποθεσεις στην ευρωπη δεν ειναι ιδιες.
    ακομα και την ιδια υποθεση να εκδικασεις δυο φορες θα εχεις πολυ πιθανον διαφοτερικο αποτελεσμα.
    σταματα να βλεπειες νομο και ταξη και να διαβαζεις πρωκταθλητη.
    πολυ ασχοληθηκα

  20. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Μπορείς να βγάλεις οσα συμπερασματα θες για μενα με τη φαντασια σου, να ξερεις ομως οτι με αυτά που γράφεις και οπως τα γράφεις βγαίνουν και για σένα. Ασε που εγω δεν ειπα τι δουλειά κάνω, τι εχω τελειώσει κλπ. Αυτά είναι για σένα.

    ΩΡΑ, ΣΚΟΡ, ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΟΥΣΙΑ και Ευελπιδων λοιπόν. Το πως παίζεται το ματς εκτος γηπεδου το ξερουμε και αλλοι, δεν χρειαζομαστε φωστηρες. Μονο εσυ εχεις δει διαιτητες που τα πιάνουν; Μεγάλε, δεν είσαι μόνος σου στον σάπιο κόσμο. Κατέβα από το καλάμι.

    Επιπλεον, αφού μπλέκεις γάβρους, κανίβαλλους κλπ, σου υπενθυμίζω ότι το βρέφος σταματά το κλάμα κάποτε, ο ΑΕΚτζης ποτέ.

    Το καλό το έγραψες στο τέλος όμως: πολυ ασχοληθηκα!

    Σε αυτό συμφωνούμε. Θα μπορούσες να γράψεις τις απόψεις σου σε κοσμιοτερο τόνο και ύφος, για να κουβεντιάσουμε. Μαλακες ειναι οι άλλοι δηλαδή που γραφουν σαν ανθρωποι; Δεν θα πληρώσουμε εμείς την καταπιεσμένη φύση κανενός Αεκουλη, που θέλει να τσακωθεί στο Ιντερνετ με τους γαύρους, με πλήρη ασφάλεια.

    Σου υπενθυμίζω κατι που έγραψα παραπάνω:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΩΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΝΟΠΟΛΗ. Ο ΒΑΛΝΕΡ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. (πχ. Μεγιονγκ Ζε).

    Αν βρεις μια εξαίρεση σε αυτό, να εχει παίξει παίκτης παράτυπα και να εμεινε το αποτέλεσμα ιδιο, θελω να με ενημερώσεις. Η εστω ας το κανει κάποιος άλλος, που να έχει ασχοληθεί λιγάκι με τον αθλητισμό και δεν ενδιαφέρεται να φάει τη θέση του αστοιχειωτου συναδέλφου Χάρη Γρηγορίου.

    Οπως βλέπεις, τη γλώσσα του πεζοδρομίου την ξερουν και αλλοι. Αν θες να μιλαμε σε αυτή, σε αυτή. Αν θες να μιλησουμε σαν ανθρωποι, εχει καλως. Αλλα βλέπω ότι εχεις κατατάξει ολους τους γαύρους συλλήβδην κάπου. ΟΚ, τι να πουμε μετά. Αν μας θεωρείς υποδεεστερους διανοητικά, τράβα να μιλήσεις με τους ομοιους σου.

  21. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    – Υπάρχει νομολογία του CAS για αντίστοιχη περίπτωση;
    – Οχι, δεν υπάρχει…

    απο συνεντευξη με δικηγορο που αναλαμβανει υποθεσεις για το cas.
    θελεις και το ink ηπως?
    ακου δικηγορε του ιντερνετ,καθε υποθεση στο ηπειρωτικο δικαιο ειναι διαφορετικη και δεν υπαρχει δεδικασμενο με την εννοια που εχει το φτωχο σου μυαλο.
    το δεδικασμενο εκτεινεται μονο στους ομοδικους και στους αντιδικους.
    το καταλαβες?ειναι δυσκολο?no?
    στην προκειμενη περιπτωση τα εγκληματα που εκανε η επο του ολυμπιακου,το γνωστο μαγαζακι ειναι τερατωδη.βαριεμαι να στα γραφω.δεν θα τα καταλαβεις.
    επισης,τι προβλημα εχεις εσυ αν εμεις οι ΑΕΚτζηδες θεωρουμε τον Γρηγοριου τραγικο δικολαβο της φαπας και μου λες συνεχεια να παρω την θεση του και τετοιες ανοησιες?
    ξαδερφος του εισαι μηπως η κολλησε το μυαλο σου?
    επισης τι επαναλμβανεις ολη την ωρα,απο την ασφαλεια του ιντερνετ και την ασφαλεια του ιντερνετ…ψαχνεσαι για τσαμπουκα?ελεος…
    τι τυπακια ειναι αυτοι οι γαυροι.
    την ευθυνη την ειχε η επο που εξεδωσε μπλε καρτα στον παιχτη διοτι η ανωτερη αρχη φταιει παντα και οχι η ομαδα.
    αλλα με τις μεθοδευσεις…και την παρελευση προθεσμιων…
    τελος παντων..τλεευταια φορα που σου απανταω.
    επιπεδο αμοιβαδας η συζητηση.

  22. Ο/Η Elaith λέει:

    Παρακαλώ κι εγώ με τη σειρά μου να είμαστε προσεκτικοί σε χαρακτηρισμούς. Δεν θα το παίξουμε κυρίες, αλλά δεν χρειάζεται και να αρχίσουμε μπινελίκια.

    Κατά τα άλλα, επί της ουσίας αυτό που βλέπω είναι ότι πάνω στην ανάγκη να δικαιολογηθεί η κάθε πιθανή κλεψιά επί γαβροκρατίας γράφονται τέρατα.
    Όσο οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα θέλουν τη νίκη και τον τίτλο με κάθε τρόπο, επειδή έχουν εθιστεί σε αυτό τα τελευταία χρόνια (ξέχασαν τα χρόνια που έτρωγαν σφαλιάρες) θα έχουν τέτοιους παράγοντες για να τους αποθεώνουν.

  23. Ο/Η Elaith λέει:

    Και επειδή βλέπω τα ίδια και τα ίδια να λέγονται.

    Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά, απόφαση επί της ουσίας ΔΕΝ βγήκε. Μην τα ξαναλέμε τώρα. ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ και μαζί με τις ΣΦΑΓΕΣ της Καλαμαριές, ο Απόλλων είχε ΗΔΗ πέσει.
    Όποιος θέλει ας ανοίξει τα μάτια του, ας διαβάσει την αναλυτική απόφαση του δικαστηρίο (ένα .pdf είναι) και θα καταλάβει τι έγινε.

    Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό. Ότι δεν καταλαβαίνεις φίλε μου το τι έκανε η ΕΠΟ στην όλη ιστορία ή ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Μιλάμε για ένα στημένο παιχνίδι από την αρχή. Για “ολιγωρίες” της ΕΠΟ που μόνο αν έχεις κατέβει από άλλον πλανήτη δεν μπορείς να καταλάβεις σε τι αποσκοπούσαν.

  24. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Δικηγορος εισαι εσυ και να το χαίρεσαι και να σε χαίρονται. Μην το κολλας αλλού, δεν μας αρέσει. Τσαμπουκαλεμενος και βαρυμαγκας μπήκες εσυ και εγραψες, ρέστα ζητάς τώρα; Ρε τι τυπάκι είσαι εσύ, μας έλεγες πιο πάνω ότι είσαι και παντελονάτος. Εκανες τη συζήτηση …δελο με υβρεις και χαρακτηρισμούς και μας λες αν έχει επίπεδο; Την παλεύεις ρε αδερφέ ή γράφει άλλος με το δικό σου νικνέιμ;

    Λοιπον, αν εχεις παιξει ποτε σε ομάδα, έστω και στο σχολείο, ξέρεις το εξης: Σε παράτυπη συμμετοχή παίκτη, το κύρος του αγώνα πάει περίπατο. Μπορείς να το ψάξεις οσο θες, σε οποιο αθλημα θες. Δεν χρειάζεται να φτάσεις στον Αρειο Παγο για να το μάθεις αυτό. Εκτος αν πιστεύεις ότι ο Βαλνερ νομιμως επαιξε.

    Επισης, αν έχεις παίξει σε ομάδα έστω και γειτονιάς, ξέρεις το εξής: Το οτι έχω δελτίο (αυτο εκδίδει η ΕΠΟ και οχι μπλε καρτα αγαπητέ νομικέ μας, αυτή την στελνει στην ΕΠΟ η ομοσπονδια της χωρας οπου αγωνιζοταν ο παικτης) δεν σημαίνει οτι μπορώ να παίξω κιολας. Ειναι απαραιτητο να υπαρχει, δεν σημαινει οτι εξαντλειται εκει το θέμα της ορθης συμμετοχής.

    Κάποιος με γνωση του κανονισμού της ΦΙΦΑ, θα εβλεπε το πρόβλημα συμμετοχής του Βάλνερ. ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ. Αν θες εσυ ως σύλλογος, κανεις τη μεταγραφή τώρα, αλλά βάζεις τον παίκτη να παίξει του χρόνου, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Μια ελληνική ομάδα που ήταν να αποκτήσει τον Βαλνερ πριν την Καλαμαρια, δεν τον απεκτησε γιατί πήρε χαμπάρι τι συμβαίνει. Αυτά είναι γνωστά πράγματα. Πχ. αποκτώ παίκτη τιμωρημένο για δυο χρόνια για ντόπα από κάθε διοργάνωση. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εφοσον ειναι ΣΥΝΝΟΜΗ η μεταγραφή, δελτίο θα βγει. Αν τον βάλω να παίξει πριν εκπνεύσει η τιμωρία του, αντίο ζωή. Μηδενισμός, βαθμοί μείον κτλ.

    Αυτά, από έναν μη νομικό.

    Προς τους υπόλοιπους συνομιλητές (για οσους επιθυμούν συνομιλία, μπας και σοβαρευτουμε):

    Συζητάμε μάγκες το ηθικό ή το νόμιμο (Βουλγαράκης mode); Αν συζητάμε το νόμιμο, ο Ολυμπιακός μάλλον εχει δίκιο στο θέμα. Αν συζητάμε το ηθικό, σε κανέναν Ολυμπιακό (θελω να πιστευω) δεν αρέσει ο τρόπος που ήρθε εκείνο το πρωτάθλημα. Ομως τα λεφτά του ΤΣΟΥ ΛΟΥ ηταν πολλά και ο Ολυμπιακός είναι εταιρεία και προστάτεψε το συμφέρον του, δεν διαμορφωσε εκείνος τον κανονισμό εκείνο ούτε έβαλε αυτός τον Βάλνερ να παίξει. Δεν είναι ο Σταύρος, που παίζει 5Χ5 στα 35 του και δεν τον νοιάζει ποιοι απαρτίζουν την αντίπαλη ομάδα,κερδίσουμε -χάσουμε, δεν βαριέσαι, τι έγινε;

  25. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Elaith

    αυτο που ακολουθεί ειναι απόσπασμα απο την αποφαση του ΚΑΣ, στην εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων. ΤΟ ΚΑΣ λεει ξεκάθαρα τι πιστεύει για το θέμα. Αφήνει ανοικτό το παράθυρο να συζητηθεί επι της ουσίας η υπόθεση αν κάποιος από Καλαμαριά – ΠΑΟ – ΑΕΚ (ειχαν εκπροσωπους οι αλλοι δυο)επιθυμει να φτάσει εκει. Ουδείς το έπραξε και πώς να το πράξει με αυτό που λέει το ΚΑΣ. Εχεις μια εξηγηση γιατι δεν το επραξε;

    Παραθέτω:

    α) Ενδεχόμενο επιτυχίας επί της ουσίας

    Κατά κανόνα είναι δύσκολο να συναχθεί στο στάδιο των προσωρινών μέτρων και βάσει εκ πρώτης όψεως (prima facie), ότι η Εφεσιβάλλουσα είναι απίθανο να επιτύχει επί της ουσίας. Τωόντι, τις περισσότερες φορές, η επίλυση των θεμάτων που εγείρονται από την έφεση εξαρτάται από την αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει κατά τρόπο σώφρονα από την Επιτροπή κατά την πλήρη συζήτηση της υποθέσεως (βλ. CAS 2000/A/274; CAS 2004/A/678; CAS 2004/A/780).

    Μολαταύτα, βάσει των αδιαμφισβήτητων γεγονότων του θέματος, η Επιτροπή έχει την άποψη ότι, εκ πρώτης όψεως (prima facie), η Εφεσιβάλλουσα δεν πέτυχε στο να ικανοποιήσει το βάρος της αποδείξεως που απαιτείται από την Επιτροπή ότι πράγματι υφίσταται εύλογο ενδεχόμενο η έφεση να έχει επαρκή πιθανότητα επιτυχίας, προκειμένου να δικαιολογείται η έκδοση των προσωρινών και συντηρητικών μέτρων που αιτήθηκαν.
    Το Αρθρο 5(3) του Κανονισμού προβλέπει τα κάτωθι:
    Οι ποδοσφαιριστές επιτρέπεται να εγγραφούν το πολύ σε τρεις ομάδες κατά την διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ποδοσφαιριστής έχει δυνατότητα να αγωνισθεί σε επίσημους αγώνες μόνον για δύο ομάδες. Κατ εξαίρεση του κανόνα αυτού, ένας ποδοσφαιριστής που μετακινείται μεταξύ δύο ομάδων που ανήκουν σε ομοσπονδίες με αλληλεπικαλυπτόμενες αγωνιστικές περιόδους (ήτοι, αρχή της αγωνιστικής περιόδου το καλοκαίρι / φθινόπωρο εν αντιθέσει με χειμώνα / άνοιξη) δύναται να είναι κατάλληλος να αγωνισθεί σε επίσημους αγώνες για μία τρίτη ομάδα κατά την διάρκεια της σχετικής αγωνιστικής περιόδου, υπό την προϋπόθεση ότι έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις συμβατικές του υποχρεώσεις έναντι των προηγουμένων ομάδων του. Ομοίως, οι πρόνοιες που αφορούν στις μετεγγραφικές περιόδους (Αρθρο 6), ως επίσης και την ελάχιστη διάρκεια ενός συμβολαίου (Αρθρο 18 παρ. 2) πρέπει να γίνονται σεβαστές..
    Πράγματι είναι αναμφισβήτητο ότι ο Ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε σε επίσημους αγώνες με την Σκωτική Falkirk FC μετά την 1 Ιουνίου 2007. Αναμφισβήτητο επίσης είναι ότι αγωνίσθηκε σε επίσημους αγώνες με την Σκωτική ομάδα Hamilton Academial FC μετά την 1 Ιουνίου 2007. Κατά συνέπεια, εκ πρώτης όψεως (prima facie) και σύμφωνα με την διατύπωση του Αρθρου 5(3), ο Ποδοσφαιριστής δεν είναι κατάλληλος να αγωνισθεί για την Εφεσιβάλλουσα προ του τέλους της σχετικής αγωνιστικής περιόδου. Ειδικότερα, δεν ήταν κατάλληλος να αγωνισθεί για την Εφεσιβάλλουσα την 3 Φεβρουαρίου 2008.
    Η Επιτροπή σημειώνει ότι το γεγονός πως ο Ποδοσφαιριστής ήταν σε δανεισμό από την ομάδα Falkirk PC όταν αγωνίσθηκε για την ομάδα Hamilton Academial FC και έλαβε υπόψη τους ισχυρισμούς της Εφεσιβάλλουσας αναφορικά με τα γεγονότα ότι ο δανεισμός έγινε εκτός του χρονικού διαστήματος της μετεγγραφικής περιόδου που ορίζεται στο Αρθρο 6 του Κανονισμού της FIFA, και ότι το διάστημα του δανεισμού ήταν μικρότερο από το χρονικό διάστημα δανεισμού που ορίζεται στο Αρθρο 10.2 του αυτού Κανονισμού, ως επίσης και την απαίτηση του Αρθρου 3(α) του αυτού Κανονισμού που προβλέπει ότι οι πρόνοιες αυτές είναι δεσμευτικές σε εθνικό επίπεδο. Μολαταύτα, και σε αυτό το προκαταρκτικό στάδιο, η στήριξη σε αυτά τα άρθρα είναι άσχετη. Ακόμη και εάν τα γεγονότα αυτά θα μπορούσαν, μετά πλήρους και διεξοδικής συζητήσεως κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά των Σκωτικών Ομάδων κάνοντας επείγοντες ή βραχυπρόθεσμους δανεισμούς, δεν συνάδει πλήρως με τον Κανονισμό της FIFA από τις προηγούμενες ομάδες με τις οποίες αγωνίσθηκε ο ποδοσφαιριστής, εντούτοις το Αρθρο 5(3) του κανονισμού αυτού δεν προβλέπει εξαίρεση στην περίπτωση αυτή.
    Η Επιτροπή περαιτέρω θεωρεί ότι η εξαίρεση που ορίζεται υπό Αρθρο 5(3), δεύτερη πρόταση του Κανονισμού, δεν ισχύει στην παρούσα υπόθεση. Ειδικότερα, καθόσον τα Σκωτικά και Ελληνικά πρωταθλήματα έχουν αμφότερα αγωνιστικές περιόδους που ξεκινούν μεταξύ 1 Ιουλίου και 30 Ιουνίου κάθε έτους και οι οποίες κατά συνέπεια δεν είναι αλληλεπικαλυπτόμενες υπό την έννοια της πρόνοιας αυτής.
    Καθόσον η πρώτη εξ αυτών των τριών σωρευτικών προϋποθέσεων που πρέπει να πληρούνται προκειμένου να εκδοθούν προσωρινά και συντηρητικά μέτρα δεν πληρούται, το Αίτημα πρέπει να απορριφθεί.

  26. Ο/Η Chris λέει:

    @red white stayros, oles oi topo8ethseis sou me vriskoun 100% symfwnw, gia ayto kai den pros8esa kati meta to prwto mou comment.
    Apo’kei kai pera o dikhgoros eprepe na eixe diagrafei apo tn arxh, mono to yfos pou grafei einai apardekto gia to yfos tou sombrero pou exw egw sto myalo mou. To na tou apanthsw einai san na ypotimw ton eayto mou. As’ton, allwste o fanatismos kai h vlakeia den exoun oria.

  27. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Κρις, το ζητούμενο ειναι μιλάμε, αφού μας δινουν την ευκαιρία. Το να συμφωνήσουμε, δεν ειναι εύκολο, δεν ειναι απαραίτητο κιολας. Εχει ο καθενας τις θεσεις του και τις υπερασπίζεται. Μέχρι εκει. Οπως ειδα, υπαρχουν δυο εκκλησεις από τα παιδια του sombero και τουλαχιστον εγω σκοπευω να σεβαστώ αυτούς που μας παραχωρούν χώρο για τις αποψεις μας.

    Επι του θέματος: Καλο ειναι να βγάλουμε λιγο το συναίσθημα και να βάζουμε τη λογικη κατώ.

    Ποιο το συμφέρον του καθενός στην υπόθεση και τι πήγε να αποδείξει:

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    Κακώς έπαιξε ο Βάλνερ, λογω του κανονισμού, το ματς δικό μου στα χαρτιά με 3-0. Νομικά καλυμμενος, ηθικα δεν θα το ελεγα. Δεν έχασε από τη συμμετοχή του Βάλνερ σε ένα ματς που ήταν πολύ κακός.

    ΕΠΟ
    Δεν εχω ευθυνη για το θέμα. Εξεδωσα δελτίο ως οφειλα, δεν επρεπε να κανω κατι αλλο. Καιγομαι να επικυρώσω βαθμολογία, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να δηλώσω ομαδες στην ΟΥΕΦΑ. Ασε το προβλημα που θα έχω με την εθνική ομάδα μετά. Επομένως θέλω απόφαση απο το ΚΑΣ αμεσα, ώστε να προχωρήσω. Γνωμη μου: Ανευθυνη στάση ομοσπονδίας που αποποιειται ευθυνες και τα φορτώνει ολα σε ενα σύλλογο.

    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Δεν ειχα καμία ενημέρωση από ΕΠΟ οταν εκδόθηκε δελτίο στον παίκτη. Οντως εχει ενα δικιο. Η μπλε καρτα ήρθε στην ΕΠΟ, εκει φαίνεται που και πότε έχει παίξει ο παίκτης, μια ενημέρωση απλή θα έσωζε την Καλαμαριά. Απο την άλλη: Ο κανονισμός της ΦΙΦΑ ισχυει για την Καλαμαριά, όφειλε να τον ξέρει. Πως το ήξερε δηλαδή άλλη ομάδα και δεν πήρε τον Βάλνερ και αυτή δεν το ήξερε;

    ΑΕΚ
    Στο γήπεδο έχω κερδίσει το πρωτάθλημα. Το χάνω λόγω κακών χειρισμών της Καλαμαριάς και της Ομοσπονδίας (εδώ η ΑΕΚ δεν μιλάει μόνο για κακούς χειρισμούς, υπονοεί δόλο). Μοναδική ελπίδα στο δικαστήριο είναι να αποδείξω οτι ο Βαλνερ δεν ήταν παράτυπος ή έστω να υπάρχουν αμφιβολίες επ’ αυτού. Γνώμη μου: Ηθικά έχει δικιο, η συμμετοχή Βάλνερ στο ματς Καλαμαριά – Ολυμπιακός δεν καθόρισε κάτι. Από την άλλη, ο κανονισμός είναι σαφής, ενώ και η αποψη οτι η Ομοσπονδια έχει δόλο δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί στο ΚΑΣ.

    Για το τέλος εχω να ρωτήσω κάτι: Αν την ένσταση την έκανε μια άλλη ομάδα της ουράς, ανταγωνιστική ως προς την Καλαμαριά και την κέρδιζε στο ΚΑΣ, θα ήταν εντάξει ολα; Η Καλαμαριά θα μηδενιζόταν σε όσα ματς ειχε παίξει ο Βάλνερ.

    Αρα: Δεν βγάζω άγιο κανέναν Γκαγκάτση και καρφί δεν μου καίγεται για παράγοντες καθε ειδους, που γινονται πότε φιλοι και πότε εχθροί αναλογως της συγκυρίας, της εποχής και του εκάστοτε συμφέροντος. Στην υπόθεση Βάλνερ όμως, γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα, ο Ολυμπιακος πατούσε πάνω σε κανονισμό της ΦΙΦΑ, οχι του Γκαγκάτση. Δεν χρειαζόταν τον Γκαγκάτση για να δικαιωθεί στο ΚΑΣ, ακόμα και αν η υπόθεση πήγαινε σε κανονική εκδίκαση. Το σκεπτικο του ΚΑΣ για την ΟΥΣΙΑ της υποθεσης (και οχι για τα ασφαλιστικά μέτρα, όπου πράγματι επαιξε επίσης ρόλο ο ήδη μαθηματικός υποβιβασμός του Απολλωνα την εποχή της εκδικασης), βρίσκεται πιο πάνω.

  28. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    Στην περιπτωση του Μεγιονγκ Ζε,που εχει κανει ευαγγελιο ο απο πανω,αρχικα τιμωρηθηκε ο παιχτης και εν συνεχεια αρθηκε η τιμωρια του και δεχτηκε επιπληψη η πορτογαλλικη ομοσπονδια διοτι αυτη ειχε την τελικη ευθυνη.
    επισης η ΕΠΟ επρεπε να δωσει το book του παιχτη στην καλαμαρια και το γεγονος οτι το θεμα εσκασε λεπτα μετα την ηττα και οτι η ΕΠΟ στην συνεχεια εσφαξε την καλαμαρια για να μην εχει εννομο συμφερον αλλα και οτι κωλυσιεργουσε με αποτελεσμα να στελνει κειμενα στα ελληνικα,να επιμενει στο cas να επικυρωθει η βαθμολογια για τα πλευ ωχ κτλ λενε παραααα πολλα.

    συμφωνω με τον chris παρα πανω.η βλακεια ειναι ανικητη.αυτο φαινεται καθαρα απο τα γραφομενα σας παραπανω που δεν μπορειτε καν,ακομα να καταλαβε βασικες δικονομικες εννειες οπως αυτη του δεδικασμενου.
    συνεχιζετε και λετε αυτα που σας ταιζουν.
    εξαλλου,ποτε μην τα βαλεις με εναν βλακα.θα σε κερδισει λογω εμπειριας πολυ ευκολα.
    και ο chris ας μην κανει σας την χηρα στο κρεβατι ζητωντας διαγραφες,πρωτον γιατι ειναι τραγικο,pathetic,κλαψιαρικοαναδρο και δευτερον γιατι πιο πιθανο ειναι να παει στον αρη για αποικιση παρα να σταματησω να γραφω την αληθεια που ποναει.

    εσεις νομιζετε, οτι μια δικαστικη αποφαση εχειμια πεπατημενη,ενα αποτελεσμα,δεδικασμενο ασχετων υποθεσεων που δεν εχουν σχεση με τα υποκειμενα της δικης κτλ.
    ειστε απλα γελιοι,αν και μεσα σας ξερετε οτι φτασατε μεχρι και σε αυτο το σημειο για να δικαιολογησετε αυτο που ξερουν μεχρι και τα παιδια σας.
    οτι δεν σας παραδεχονται ουτε οι πετρες.
    αντε τωρα προσκυνηστε τον μαρινακη,τον νεο σας πατερουλη.
    παντα εχετε αναγκη απο εναν πατερουλη.

    τσαμπα ηλεκτρονικο σαλιο χαλαω βεβαια,παλι θα αρχισετε να μου λετε το γνωστο ποιημα για τον…μεγιονκ ζε και οτι η αποφαση ηταν ηδη….παρμενη.
    αλλα σαν δικηγορος λεω οτι αν ηταν εστι,θα το ειχαμε κλεισει το μαγαζι.
    καλη συνεχεια και μην ξεχνατε το ευρω στον πρωκταθλητη και τον γαυρο.

  29. Ο/Η balkou λέει:

    Ο Ρίμπο ζήτησε συγγνώμη και πρόσφατα εθεαθη στο Καραισκακη.
    Αχαχαχαχα… Την έχει κάνει γραπτώς, σε πόσα αντίτυπα, έστω και σε μαγνητοταινία κάνει. Να την πάει η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού στις εφημερίδες για να κάψουν τα πρωτοσέλιδα με τον Ρίμπο να δείχνει τα 4 δάχτυλα κλπ, ζήτησε συγνώμη, επομένως δεν έγιναν ποτέ. Δεν ξέρω αν με τη συγνώμη αυτή, θα’πρεπε να αλλάξει και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τουλάχιστον οι φάσεις που είχε συμμετοχή (πρόχειρα, πρόχειρα, θα πάει 2-0 το σκορ, δεν είναι άσχημο).

    ΕΠΟ
    Δεν εχω ευθυνη για το θέμα. Εξεδωσα δελτίο ως οφειλα, δεν επρεπε να κανω κατι αλλο. Καιγομαι να επικυρώσω βαθμολογία, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να δηλώσω ομαδες στην ΟΥΕΦΑ. Ασε το προβλημα που θα έχω με την εθνική ομάδα μετά. Επομένως θέλω απόφαση απο το ΚΑΣ αμεσα, ώστε να προχωρήσω. Γνωμη μου: Ανευθυνη στάση ομοσπονδίας που αποποιειται ευθυνες και τα φορτώνει ολα σε ενα σύλλογο.

    Πώς είναι δυνατόν να μην έχει ευθύνη για το θέμα? Τις μπλε κάρτες ποδοσφαιριστών τις στέλνουν στην ομοσπονδία, όχι στο περίπτερο της γειτονιάς και με βάση αυτήν εκδίδουν το εγχώριο δελτίο. Δεν πρέπει να μάθει η ομοσπονδία τυχόν τιμωρίες του παίκτη, μπορεί πχ να’ρθει κάποιος τιμωρημένος για ντόπινγκ, του εκδίδεις δελτίο κι αφήνεις τη διακριτική ευχέρεια να “πέσεις στην παγίδα” σε κάθε σύλλογο? Σοβαροί να’μαστε.
    Δεν πρόκειται να ισχυριστώ ότι η ΕΠΟ το’κανε αυτό επίτηδες απ’την αρχή. Το’κανε επειδή είναι άσχετοι και ωχαδερφιστές και ακόμη μια πιθανότητα να το’καναν (την έκδοση του δελτίου του Βάλνερ) για να ρίξουν την Καλαμαριά και να σώσουν τα υπόλοιπα “πουλέν” που έχουν. Δε νομίζω ότι περίμεναν τον Ολυμπιακό που έπαιζε στη β’φάση του Τσ.Λ. να χάσει εκεί, άλλους περίμεναν να χάσουν.
    Από εκεί και πέρα είχαμε τους βλαχοκουτοπόνηρους της ΕΠΟ, έτοιμοι να πουλήσουν εκδούλευση (χέστηκαν, με το συμπάθειο, για το αν θα τους καταλόγιζαν ανευθυνότητα) και τους βλαχοκουτοπόνηρους του Ολυμπιακού, αυτούς που 3 χρόνια νωρίτερα ήθελαν τα παιχνίδια να παίζονται στα γήπεδα 😉

  30. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Φιλε συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις. Οπως θα είδες, το ανέφερα και εγώ. Στην μπλε καρτα που εφτασε στην ΕΠΟ, υπηρχε το που και πότε έπαιξε ο Βάλνερ. Θα μπορούσαν να εκδοσουν μεν δελτιο, ειδοποιώντας ομως (ανεπισημα εστω) την Καλαμαριά.

    Στο Copy Paste που χρησιμοποιείς: Δεν λέω οτι ετσι είναι όπως τα λέει η ΕΠΟ. Λεω απλά τι υποστήριξε η ΕΠΟ στο CAS.

    Απο τη στιγμή ομως που ο παικτης ήταν παράτυπος, ο Ολυμπιακος μπορούσε να διεκδικήσει τους βαθμούς στο CAS. Αν θυμάσαι, πριν το CAS, η πειθαρχική της S.L. είχε κρίνει παράτυπο τον Βάλνερ. To ίδιο και δευτεροβάθμια της ΕΠΟ (καλα αυτό ήταν λογικό, η επιτροπή της ΕΠΟ έβγαλε λάδι την ΕΠΟ). Σε καμια περιπτωση δεν μπορούσε να μείνει το ματς ως είχε. Είτε θα ξαναγινόταν (οπως ειχαν αποφασίσει αρχικά) είτε θα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά.

    Το τραγικό στην περίπτωση του Ολυμπιακού είναι ότι επέμενε να το παρει στα χαρτιά. Δεν του άρεσε η πρώτη απόφαση. Το πιο τραγικό είναι ότι και στους αντιπάλους του Ολυμπιακού δεν άρεσε η πρώτη απόφαση. Ηθελαν να μείνει το σκορ ως ειχε, πράγμα μάλλον αδύνατο βάσει κανονισμών.

    Ο Ολυμπιακος κέρδισε ένα ματς που έχασε, προτιμώντας να κάτσει πάνω σε έναν κανονισμο. Σκεφτηκε και ενηργησε ως ΑΕ και οχι με τη λογική ότι πολλοι οπαδοί του θα προτιμούσαν να χάσουν ένα ματς και ισως ενα πρωτάθλημα. Τι 36 τι 37, δεν θα γινόταν κάτι φοβερό. Ειπαμε ομως, το χρήμα του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Αυτό που εσενα και εμενα, ως οπαδούς, δεν μας ενδιαφέρει.

    Επιπλέον: Θυμάσαι πέρσι στις Σέρρες; Με ενσταση ο Ολυμπιακος κέρδιζε το ματς στο Κυπελλο, υπήρχε σοβαρό λάθος των Σερρών. Δεν την έκανε. Γιατί; Εγινε ξαφνικά πονετικός και φιλεύσπλαχνος; Δεν πιστεύω σε αυτά φίλε. Δεν υπήρχε οικονομικό όφελος, σταθμισε τα δεδομένα και εκρινε οτι για το Κυπελλάκι δεν υπήρχε λόγος να κάνει τον κακό.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, οχι απο αγαπη προς το αθλημα ούτε από fair play.

  31. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    Οταν ο Ντεμης τον ψήφιζε τον Γκαγκατση για την ΕΠΟ ομως ήταν καλά έτσι; Οταν παρατύπως η ΑΕΚ επαιζε στην Ευρωπη χάρη στον Γκαγκατση εις βάρος του Ατρομητου ήταν καλός ο Μπιλ;

    Κατά τα αλλα, ο Γκαγκα είναι δικηγόρος, δουλεύει στον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ και οπου κρίνει ότι τον συμφέρει. Στον ΠΑΟΚ εχει και μετοχές, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια (και δεν έχει πια). Εκει δούλευε και ο γιος του. Αν μας πει καποιος που ειναι το μεμπτό, με επιχειρήματα και οχι με γραπτά τύπου ό,τι να ειναι, θα μπορούσε να γίνει κουβέντα.

    Μην παίζουμε με τις λέξεις. Ξερεις φαντάζομαι πως εκλέγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Μπορεις να ανατρεξεις σε κειμενα της εποχης, να δεις της σταση της ΑΕΚ.

    Ο ΒΑΛΝΕΡ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. (πχ. Μεγιονγκ Ζε).
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΑΛΕΞΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΡΙ?

  32. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    ΣΕΛΗΝΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΧΟΧΟ, πες μου τι εννοεις, σε ποιο απο ολα θες να εστιασουμε, αν επιτελους θες κουβεντα.

    Εσυ δεν ήσουν που χάλαγες σάλιο μιλώντας εδώ; Τι εγινε, το μετάνιωσες;

    Α και που είσαι, νομικέ: Την εξέδωσε την μπλε κάρτα η …ΕΠΟ;

  33. Ο/Η bladerunner82 λέει:

    Δεν εχω να…εστιασω σε τιποτα με εσενα.
    ισως να ηθελα να εστιασω σε ενα εγκεφαλογραφημα σου για να δω αν ακομα υπαρχουν ηλεκτρικα σηματα η τα εχει καψει ολα ο πρωταθλητης.
    αυτο θα ηταν ενδιαφερον θεμα συζητησης.
    οσο για τα υπολοιπα,σε αφηνω στον κοσμο τον δικο σου.
    δεν βρεχει,σας φτυνουν.

    Μεγιονκ Ζε μαθε

  34. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Καλά μικρούλη. Παρε την ΩΡΑ και την ΣΚΟΡ να ασκησεις τον δικό σου τον εγκεφαλο. Λύσε και κανα Σουντοκου, το εύκολο ομως, γιατι για πιο πάνω δεν κανεις και ξαναπέρνα μια βόλτα να μας ξαναπείς ότι δεν θα ξαναγράψεις. Φιλιά στον Χατζηχρήστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *