Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τέσσερα βήματα πριν το τέλος

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Η Μπόκα  μετά την ήττα της στο σούπερ-κλάσικο έδιωξε τον Μπόργκι. Ο υπηρεσιακός κόουτς είδε στο 21′ τον Λούκας Βιάτρι να χτυπάει και έχοντας το ακαταλόγιστο πήρε το ρίσκο να πετάξει μέσα τον 18χρονο Σέρχιο Αραούχο. Ο μικρός μπήκε να παίξει δίπλα στο είδωλό του τον Παλέρμο που θα μπορούσε να ήταν και πατέρας του. Μέσα σε 6 λεπτά σκόραρε ένα υπέροχο γκολ και έδωσε ένα θέμα συζήτησης στους απογοητευμένους οπαδούς της Μπόκα, που εκτός από τα χάλια τους έμαθαν ότι ο Ρικέλμε θα επιστρέψει το 2011:

Αρκετά χιλιόμετρα πιο νότια ένας παλιός μας γνωστός έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής. Ο Γκαμπριέλ Σούρερ κάθισε στον πάγκο της Λανούς, στη θέση του ταλαντούχου Ζουμπελντία. Ο Σούρερ μέχρι τώρα ήταν στις Ακαδημίες της Λανούς και είχε την τύχη στην πρώτη του, να καθαρίσει το ματς ένας πιο πρόσφατος γνωστός μας. Ναι, ο Ρεγκέιρο έβαλε δυο γκολ στον ίδιο αγώνα:

Τέλος, στην κορυφή είχαμε και πάλι αλλαγές. Η Βέλεζ στραβοπάτησε με την Χιμνάσια Λα Πλάτα. Υπό… κανονικές συνθήκες η Χιμνάσια θα έχανε με 3-4 γκολ διαφορά και οι οπαδοί της θα την χειροκροτούσαν καθώς έτσι δεν θα βοηθούσαν την μισητή Εστουδιάντες να πάρει το πρωτάθλημα. Έλα όμως που η Χιμνάσια πάει για φούντο… Το τελικό 0-0 μάλλον πρέπει να απογοήτευσε τους οπαδούς της Βέλεζ καθώς η Χιμνάσια είναι σε κακή κατάσταση.

Κλείνουμε με το βραβείο τιμιότητας αυτής της αγωνιστικής που πάει στον Νταβίντ Ραμίρες που παρ’ ότι έβαλε μια γκολάρα που ο σπίκερ εκθείαζε, παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι πήγαινε για σέντρα:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ζωή αρχίζει στα 35

Όταν φτάνεις στον πάτο μπορείς πλέον μόνο να ανέβεις. Το σοκ του υποβιβασμού της Ρίβερ το 2011 ήταν τεράστιο για τους οπαδούς μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη. Η επιστροφή της στην Α’ Εθνική ήταν δύσκολη, η καζούρα από τους αντιπάλους τεράστια θυμίζοντας στιγμές του παρελθόντος, και οι προσπάθειες να κρατηθεί το φρόνημα ψηλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ομάδα χωρίς όνομα

Γίνεται ξαφνικά ένας σύλλογος με ιστορία 71 ετών να μένει χωρίς όνομα; Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι πολύ πιθανό όμως να συμβεί. Η Πουέμπλα είναι μια ομάδα από την ομώνυμη πόλη στο Μεξικό και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα από το 1944 οπότε και ιδρύθηκε. Η “ρίγα”, όπως είναι το παρατσούκλι εξαιτίας της φανέλας της […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Τέσσερα βήματα πριν το τέλος”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    2 γκολ και 4 σύνολο ο Ρεγκέιρο.
    4 γκολ ο “ενωσίτης” Βάργκας, 4 γκολ ο “ενωσίτης” Λάριβέυ (στο Κάλιαρι ακόμη αναρρωτιούνται γιατί τον πήραν κάποτε μεταγραφή). Πάλι καλά που ο Φάκου Πάρα κολυμπάει σε ρηχά νερά. Ε δεν μπορεί να καταλάβαμε λάθος…:)

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ο Λαριβέι γενικά είναι μέτριος παίκτης στυλ Φιλομένο. Ο Βάργκας ήταν πολύ καλός, δεν ξέρω πώς έπεσε έτσι μετά.

    Ο Φακού είναι παιχτούρα και θα επιστρέψει κάποτε στο ΑΕΛ ΦΣ Κρίμσον Παρκ Αρίνα ως κάτοχος Λιμπερταδόρες
    🙂

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Τα λεφτά να επιδικάσει η ΦΙΦΑ κι ας γιορτάσει το Σουδαμερικάνα όπου θέλει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *