Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η υπομονή είναι αρετή

Πολλοί δοκιμάζουν δύσκολα πράγματα. Τα δύσκολα πράγματα όμως δεν τα καταφέρνεις με την πρώτη. Αυτό το κατάλαβε και ο Χοσέ Λουίς Καπντεβίλα προσπαθώντας να σκοράρει με ραμπόνα:

Το βασικό είναι να βελτιώνεσαι. Να βελτιώνεσαι και να περιμένεις μια νέα ευκαιρία. Έστω και αν αυτή έρχεται αρκετά χρόνια μετά. Η δεύτερη αυτή ευκαιρία ήρθε και αυτή τη φορά ο Ισπανός χαφ δεν την έχασε:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Το καλό πράγμα αργεί

Η προσμονή τεράστια, το άγχος ακόμα περισσότερο. Η Ράσινγκ Κλουμπ Αβεγιανέδα άλλωστε έχει την παράδοση να απογοητεύει πάντα τους οπαδούς της, να τους γεμίζει με ελπίδες και στο τέλος να αποτυγχάνει. Μία νίκη ήθελε η “Ακαδημία” για να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα Αργεντινής μετά από 13 χρόνια, την ίδια στιγμή που η Ρίβερ Πλέιτ […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σώζουμε το Ποδόσφαιρο

Εδώ και 8 χρόνια υπάρχει στην Αργεντινή μια ΜΚΟ που ονομάζεται «Salvemos al Fúbol», δηλαδή ‘Σώζουμε το Ποδόσφαιρο’. Η οργάνωση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της, Λιλιάνα Μάρτα Σουάρες το 2006 και ενός δικαστικού, και νυν αντιπροέδρου, του Μαριάνο Οσβάλδο Μπερχές. Η Σουάρες έχασε το 1995 το γιο της Ντανιέλ Γκαρσία από επίθεση σε γήπεδο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Η υπομονή είναι αρετή”

  1. Ο/Η duendes λέει:

    !

    Απλά ξεφεύγει απ’ τα όρια της λογικής. Ο τύπος είναι για δέσιμο αλλά πριν τον δέσουν πρέπει να σκύψουν και να υποκλιθούν μπροστά του.

  2. Ο/Η simigdalenios λέει:

    επειδη δε φαινεται το δευτερο να το εδω

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Έχει καταντήσει τραγωδία να κυνηγάνε μέχρι και τα βίντεο της Β’ Εθνικής και να τα κατεβάζουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *