Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ο πρόεδρος και το μηχανάκι

Η Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πραγματοποίησε εχθές την κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα που ‘έκατσε’ στην Νάπολι δεν ήταν το ιδανικό, καθώς μετά από αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ ορίστηκαν δύσκολα παιχνίδια στην Serie A. Ο Aurelio De Laurentiis, κινηματογραφικός παραγωγός, πρόεδρος της Νάπολι και γενικότερα ιδιαίτερος, αυθόρμητος και εκκεντρικός τύπος, δεν εξέλαβε θετικά αυτήν την λεπτομέρεια. Όπως μας πληροφορεί και το Football Italia:

After only a few fixtures had been revealed by the computer, De Laurentiis reacted very angrily. He swore at the gathered Serie A club Presidents, FIGC members and media in the Lega hall as he walked away.

“It’s all been mapped out against us,” he blasted. “Enough is enough, I’m going back to cinema.

“I’m ashamed to be Italian! I want to change citizenship!”

Μόλις το σόου εντός της αίθουσας έλαβε τέλος, ο De Laurentiis έδωσε στην όλη παράσταση του θρυλική υπόσταση βγαίνοντας έξω απ’ το κτίριο (με τις κάμερες να ακολουθούν), σταματώντας τον πρώτο περαστικό νεαρό με μηχανάκι και ζητώντας τον να τον πάρει από εκεί! Τόσο απλά, τόσο επικά ο απίστευτος πρόεδρος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όσα σκαλοπάτια κι αν ανέβουμε στο θέμα της γραφικότητας, ένας Ιταλός τα έχει διαβεί νωρίτερα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιταλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οπαδοί με κληρονομικό χάρισμα

Μέσα σε όλα τα ιστορικά ντέρμπι ντελα μαντονίνα μεταξύ Μίλαν και Ίντερ υπάρχει και ένα το 1984 που ξεχωρίζει. Συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου του 1984, όπου η Μίλαν υποδεχόταν την Ίντερ. Μια Μίλαν σε μια από τις πιο μαύρες εποχές της ιστορίας της. Το 1980 είχε υποβιβαστεί μαζί με την Λάτσιο εξαιτίας ενός σκανδάλου στημένων […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περπατώντας στη Νάπολη

Η Νάπολη δεν είναι συνηθισμένος προορισμός στην Ιταλία και για αρκετούς, σε μια χώρα με μέρη όπως η Ρώμη και η Τοσκάνη, δεν αξίζει μια επίσκεψη. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν το ρητό “Δες τη Νάπολη και μετά μπορείς να πεθάνεις”. Εγώ με την σειρά μου την λάτρεψα. Ναι είναι πενταβρώμικη, ναι είναι φασαριόζικη, ναι ο κόσμος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Ο πρόεδρος και το μηχανάκι”

  1. Ο/Η Veronica Lodge λέει:

    Απλά θεός!Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στην κλήρωση του Champions League?

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Siete delle merde! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *