Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σεβασμός και έλλειψή του

http://www.youtube.com/watch?v=RJTXbJuIKxQ&feature=player_embedded#!

Ο Μαραντόνα συνεχίζει την περιπέτειά του στους σεντονάτους, μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα του δεν τα κατάφερε και έχασε από την ιστορική Αλ Σαμπάμπ (όποιος δεν σκέφτεται φαγητό να σηκώσει χέρι) με 2-0 με αποτέλεσμα να πέσει στην 6η θέση. Σαν να μην έφτανε η ήττα για την ομάδα του Ντιέγκο, ο άνθρωπος έχασε την ηρεμία του και με τους γραφικούς τύπους στις κερκίδες που την έπεσαν στη σύντροφό του Βερόνικα Οχέδα και τη γυναίκα του ποδοσφαιριστή της Αλ Ουάσλ Χαβιέρ Μερσιέρ. Άγνωστο αν ένιωσαν προσβεβλημένοι επειδή οι κυρίες δεν φορούσαν κελεμπίες ή έδειξαν λίγο γάμπα ή αν ο λόγος ήταν ακόμα πιο σοβαρός, αλλά οι αραβοχούλιγκανς άρχισαν να βρίζουν τις δύο γυναίκες.

Ο Ντιέγκο που μπορεί να έχει πολλά αρνητικά στη ζωή του, αλλά φαίνεται σέβεται τις γυναίκες δεν μάσησε και τα έβαλε μαζί τους ανεβαίνοντας στις κερκίδες. Η στιγμή που από τον πάγκο κοιτάει προς τα πάνω και βλέπει τι γίνεται είναι φοβερή. Αργότερα στη συνέντευξη τύπου δεν φοβήθηκε να πει την άποψή του λέγοντας ότι όποιος τα βάζει με γυναίκες το κάνει γιατί δεν έχει τα καρύδια να τα βάλει με έναν άντρα. Δεν έμεινε εκεί, καθώς ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν σέβεται τη γυναίκα του, θα πάει να τον βρει στο σπίτι του.

Κι ενώ ο Ντιέγκο τα βαζε με πολλούς μαζί για την τιμή του γυναικείου φύλου, ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Ίκερ Κασίγιας (ο Άγιος Ίκερ όπως θα έγραφε 5-6 φορές ο Βερνίκος, αν έγραφε αυτός το κείμενο) πιάστηκε μεσοβδόμαδα σε μια σιχαμένη και διόλου κολακευτική για τον ίδιο κίνηση. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ αποφάσισε να καθαρίσει την μύτη του. Μόνο που αντί να σκουπιστεί κάπου αλλού χρησιμοποίησε ως χαρτί τον συμπαθέστατο μπόμπιρα που είχε δίπλα του.

Τον σεβασμό που δεν έδειξε ο Ίκερ στο παιδάκι, τον έδειξε ο Μπόγιαν Κρκιτς. Μπορεί να βρίσκεται σε άλλη χώρα και σε άλλη ομάδα, αλλά δεν ξεχνάει τον Αμπιντάλ και τη νέα περιπέτεια που ο παλιός του συμπαίκτης περνάει. Σκοράροντας για τη Ρόμα αφιέρωσε το γκολ στον Άμπι με το μπλουζάκι που είχε ετοιμάσει και φορούσε από κάτω.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία, Ιταλικό πρωτάθλημα, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, παγκόσμιο ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο τελικός της κλοπής

Συνήθως μία καθοριστική απόφαση ενός διαιτητή μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι. Στην περίπτωση του τελικού του Κόπα Αρχεντίνα που έγινε απόψε τα χαράματα σχεδόν, ήταν τρεις οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίου που χάρισαν λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το κύπελλο στην Μπόκα Τζούνιορς. Η Ροσάριο Σεντράλ υπέστη μια ανεπανάληπτη κλοπή στο Εστάδιο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Easter edition)

Άμστερνταμ, Ολλανδία Ο Άγιαξ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα στην Ολλανδία με μια εμφατική νίκη, δείχνοντας ότι τα τελευταία χρόνια είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά ταυτόχρονα ότι το ολλανδικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση (βλέποντας τις μετριότατες ευρωπαϊκές πορείες τα τελευταία χρόνια). Το έθιμο των γραφικών στιγμών στους πανηγυρισμούς συνεχίστηκε, καθώς μετά τον Στεκέλενμπουργκ που είχε ρίξει το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Σεβασμός και έλλειψή του”

  1. Ο/Η corto maltese λέει:

    η Ρόμα φέτος έχει ξαναδείξει ανάλογη ευαισθησία για τον ABT. κάθεται στον πάγκο κι ο Luis…

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Καλά, πόσο γελοίοι μπορεί να είναι αυτοί οι άμπαλοι σεντονάτοι;;;

  3. Ο/Η balkou λέει:

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ο Κασίγιας! Κλαίω!

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Πάντως έφταιγε που δεν είχε εύκαιρο τον Λεβ, εκεί δίπλα…

    http://www.youtube.com/watch?v=jRVXSHVI494

    🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *