Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κατακίτρινο νταμπλ

Ο προπονητής της Ντόρντμουντ Γιούργκεν Κλοπ περπατάει στο χρυσαφένιο στάδιο του Βερολίνου, ασορτί με την ομάδα που έχει χτίσει. Ένας καλός προπονητής είναι πάντα το Α και το Ω σε μια ομάδα που χτίζεται χωρίς σούπερ σταρ, αλλά με πολλή δουλειά.

Ο Φάιντενφέλερ πίνει μπύρα από την κούπα, ενώ κρατάει και το καπάκι του πρωταθλήματος. Μόνο στην Γερμανία είναι σετάκι πρωτάθλημα και κύπελλο. Πρακτικοί οι άνθρωποι.

Αν έχεις κερδίσει την φιναλίστ του CL Μπάγερν με 5-2, αν της έχεις πάρει και το πρωτάθλημα, αν την έχεις κάνει πελάτη και την κερδίζεις σε κάθε ματς που τη συναντάς, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις καραγκιοζιλίκια σαν τον Καγκάγουα. Στο κάτω κάτω Γιαπωνέζος είσαι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο (Easter edition)

Άμστερνταμ, Ολλανδία Ο Άγιαξ κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα στην Ολλανδία με μια εμφατική νίκη, δείχνοντας ότι τα τελευταία χρόνια είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά ταυτόχρονα ότι το ολλανδικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση (βλέποντας τις μετριότατες ευρωπαϊκές πορείες τα τελευταία χρόνια). Το έθιμο των γραφικών στιγμών στους πανηγυρισμούς συνεχίστηκε, καθώς μετά τον Στεκέλενμπουργκ που είχε ρίξει το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σερ του Ντάρχαμ

Σαν σήμερα το 2009 το αγγλικό ποδόσφαιρο έχασε έναν από τους πιο τυπικούς εκφραστές του, τον Σερ Μπόμπυ Ρόμπσον. Νικημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα ο Ρόμπσον πέθανε στο Ντάρχαμ όπου είχε γεννηθεί. Μπορεί να μην υπήρξε προπονητής τίτλων, όπως ο πιο διάσημος Σερ, ο Άλεξ, ο Φέργκιουσον, όμως ήταν ένας από τους σημαντικότερους δασκάλους […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Κατακίτρινο νταμπλ”

  1. Ο/Η hi λέει:

    τώρα κατάλαβα γιατί του “γυάλισε” του σερ άλεξ ο γκαγκάβα

    χε
    κρύο

  2. Ο/Η Rasko λέει:

    Δεν υπάρχει πουθενά η μπάλα που έχει παίξει φέτος η Ντόρτμουντ.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Να είμαι ειλικρινής έχω δει λίγα ματς της (τα ντέρμπυ με Σάλκε και Μπάγερν), αλλά μόνο που βλέπω τα κιτρινόμαυρα στο γήπεδό της κάτι παθαίνω.

    hi, είσαι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έτσι;
    😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *