Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κατακίτρινο νταμπλ

Ο προπονητής της Ντόρντμουντ Γιούργκεν Κλοπ περπατάει στο χρυσαφένιο στάδιο του Βερολίνου, ασορτί με την ομάδα που έχει χτίσει. Ένας καλός προπονητής είναι πάντα το Α και το Ω σε μια ομάδα που χτίζεται χωρίς σούπερ σταρ, αλλά με πολλή δουλειά.

Ο Φάιντενφέλερ πίνει μπύρα από την κούπα, ενώ κρατάει και το καπάκι του πρωταθλήματος. Μόνο στην Γερμανία είναι σετάκι πρωτάθλημα και κύπελλο. Πρακτικοί οι άνθρωποι.

Αν έχεις κερδίσει την φιναλίστ του CL Μπάγερν με 5-2, αν της έχεις πάρει και το πρωτάθλημα, αν την έχεις κάνει πελάτη και την κερδίζεις σε κάθε ματς που τη συναντάς, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις καραγκιοζιλίκια σαν τον Καγκάγουα. Στο κάτω κάτω Γιαπωνέζος είσαι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μια ματιά στο μαγευτικό Λιχτενστάιν

  Το Λιχτενστάιν είναι ένα κρατίδιο μεταξύ της Αυστρίας και της Ελβετίας, τόσο μικροσκοπικό που νομίζεις πως αν βάλεις πάνω από το σημείο εκείνο του χάρτη έναν μεγεθυντικό φακό θα διαβάσεις “Φένγουικ” και θα δεις τον Πίτερ Σέλερς να ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στις ΗΠΑ απλά και μόνο για να χάσει και να κονομήσει την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο αντιπαθητικός παικταράς Λούις Σουάρες

Liverpool’s Suarez challenged by Tottenham Hotspur’s Assou-Ekotto during their English Premier League soccer match in Liverpool, 10/3. PHIL NOBLE/REUTERS Υπάρχει μια κατηγορία ποδοσφαιριστών, που δεν θέλουν να χάνουν πουθενά, που είναι ξεκάθαρα παθιασμένοι με το παιχνίδι αλλά κυρίως άρρωστοι με τη νίκη, που αδιαφορούν για παραδοσιακούς αλλά αμφιλεγόμενους κανόνες ποδοσφαιρικής ηθικής ενστερνιζόμενοι τις οπτικές που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Κατακίτρινο νταμπλ”

  1. Ο/Η hi λέει:

    τώρα κατάλαβα γιατί του “γυάλισε” του σερ άλεξ ο γκαγκάβα

    χε
    κρύο

  2. Ο/Η Rasko λέει:

    Δεν υπάρχει πουθενά η μπάλα που έχει παίξει φέτος η Ντόρτμουντ.

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Να είμαι ειλικρινής έχω δει λίγα ματς της (τα ντέρμπυ με Σάλκε και Μπάγερν), αλλά μόνο που βλέπω τα κιτρινόμαυρα στο γήπεδό της κάτι παθαίνω.

    hi, είσαι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έτσι;
    😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *