Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Τρία σερί για τη Σάντος

Κοντά σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία είναι η Σάντος του Πελέ, του Νεϊμάρ μετά την νίκη της στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα επί της Γκουαρανί με 3-0 στο Μορουμπί. Η Σάντος πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα με αυτό το σκορ και δύσκολα θα χάσει το τοπικό πρωτάθλημα. Αν τελικά τα καταφέρει θα έχει πάρει σερί τρία Παουλίστα (που μαζί με του Ρίο, είναι τα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα της Βραζιλίας), κάτι που τελευταία φορά είχε γίνει από την Σάντος του Πελέ από το 1967 ως το 1969.

http://www.youtube.com/watch?v=yj-dR04goJY

Mεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Νεϊμάρ που σκόραρε δυο φορές φτάνοντας τα 18 γκολ στη διοργάνωση, εκστασιάζοντας τους οπαδούς της Σάντος που τραγουδούσαν για το τρίτο σερί πρωτάθλημα στην επέτειο των 100 χρόνων της ομάδας. Ο δε Νεϊμάρ έφτασε τα 104 γκολ πλέον (μια που πάντα ασχολούμαστε με τις μετρήσεις των γκολ) και έπιασε τον Σερζίνιο Τσουλάπα και τον Ζοάο Πάουλο στην πρώτη θέση των σκόρερ της Σάντος στην μετά-Πελέ εποχή.

Και φυσικά για να μη χαλάσει το χατίρι των φαν του, δεν άφησε την ευκαιρία να δοκιμάσει πάλι διάφορα κολπάκια απέναντι στους αντιπάλους του, με θεαματικές ντρίμπλες (χωρίς πολλή ουσία):

http://youtu.be/UANgv-tbUis

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joga bonito, βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η εξέλιξη της εξέλιξης

Δυο χρόνια μετά την ‘Εξέλιξη‘, ένας επαναπροσδιορισμός της κατάστασης. Το παρελθόν: Τα χρόνια όμως περνάνε, τα χρώματα στην τηλεόραση από δυο που ήταν, έχουν γίνει πιο εντυπωσιακά και ζωντανά από τα χρώματα στην καθημερινή σου ζωή και η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά. Έτσι λοιπόν, Γερμανοί δουλευταράδες με φαντασία και όραμα, μας προσέφεραν πριν λίγες μέρες, στον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αγκαλιά της ψυχής (νο2)

Κάθε μεγάλος θρίαμβος έχει τις στιγμές και τις εικόνες που τον περιγράφουν καλύτερα. Μέσα και έξω από το γήπεδο. Ειδικά σε μέρη όπου το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία διασκέδαση. Τον Δεκέμβριο του 2014 το πανέμορφο Ελ Σιλίντρο ήταν γεμάτο με κόσμο παθιασμένο, κόσμο με τεράστια αγωνία και προσμονή. Η Ράσινγκ Κλουμπ ήθελε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *