Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η μαγεία του μεγάλου χρόνου έκθεσης

(Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παρακολουθεί την προπόνηση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης)

Η φωτογραφία θα αποτελούσε την τέλεια απεικόνιση της προπονητικής καριέρας του …Άλεξ Φέργκιουσον. Παίκτες πολλοί έρχονται και φεύγουν, ο προπονητής όμως ακλόνητος τους παρατηρεί και τους κατευθύνει. Ο Πελεγκρίνι πρέπει να περιμένει αρκετά για να επιβεβαιώσει την τέλεια έμπνευση του φωτογράφου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η φωτογραφία της εβδομάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Μικροί μόνο στο μάτι

(Φωτογραφία: REUTERS/Pablo La Rosa) Οι παίκτες της εθνικής Ουρουγουάης πανηγυρίζουν μετά το δεύτερο παιχνίδι μπαράζ με την Ιορδανία στο Μοντεβίδεο την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μια διοργάνωση που δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την καλύτερη ομάδα της Λατινικής Αμερικής (η οποία – όπως πιθανότατα θα θυμάσαι – είχε ξεχωρίσει και στο προηγούμενο Μουντιάλ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ανταμοιβή των oπαδών

Κρασνοντάρ, κάπου στο νοτιοδυτικό κομμάτι της Ρωσίας κοντά στην Μαύρη θάλασσα. Πληθυσμός περίπου 700 χιλιάδες νοματαίοι. Μέσα σε όλα έχει και ποδοσφαιρική ομάδα από το 2008 η οποία σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να βγει και στην Ευρώπη. Την Πέμπτη το βράδυ αντιμετώπιζε την Έβερτον. Η απόσταση από το Λίβερπουλ περίπου 3000 χιλιόμετρα (σε ευθεία). Πεντακόσιοι […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *