Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Άρης και δεν είμαι (καθόλου) καλά..

Το…
..να διακόπτεται το παιχνίδι για αρκετά λεπτά λόγω ρίψης αντικειμένων και τραυματισμό του επόπτη και να θεωρούνται όλα φυσιολογικά, είναι απλά η φυσική συνέχεια όσων βλέπει τόσο καιρό ο κάθε λογικός φίλαθλος και δικαιολογεί ο φανατισμένος οπαδός, που πιστεύει ότι υπάρχει ένας περήφανος λαός που πολεμάει το κατεστημένο.

..να θεωρήσει κάποιος ότι ο διαιτητής επηρέασε αρνητικά το αποτέλεσμα για τον Άρη, επειδή το γκολ μπήκε από ανύπαρκτο φαουλ ή επειδή δεν σφυρίχτηκαν κάποια φαουλ και δεν δώθηκαν κάποιες καταφανέστατες κάρτες, δεν έχει καμία ισχύ όταν ο διαιτητής παραβλέπει να αποβάλει τον Βιτολο, για το δολοφονικό του τάκλιν.

..να κατηγορήσει κάποιος από τον Άρη, εξωγενείς παράγοντες για την κακή πορεία της ομάδας ως τώρα, είναι το ίδιο άκυρο με το να κατηγορεί κάποιος την ρημάδα την κοινωνία, γιατί ο ίδιος τα σκάτωσε σ’οποια δουλειά κι αν έκανε.

..να κάνεις τον χθεσινό ΠΑΟΚ, του ‘ενός παίκτη μπροστά’, να μοιάζει με πρωταγωνιστή του αγώνα, χωρίς να έχει κάνει κάτι αξιόλογο, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, κ. Κίκε Ερνάντεθ!

..να βλέπεις τα πρώτα 10-15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και να μην πιστεύεις ότι η ομάδα χρειάζεται κάποια αλλαγή για να διεκδικήσει οτιδήποτε απ’αυτό το παιχνίδι, είναι πραγματικά απογοητευτικό για κάποιον, στον οποίον πίστεψε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου της ομάδας, επειδή στο παρελθόν είχε δει σοβαρά δείγματα ότι ‘βλέπει μπάλα’!

..να είμαστε στον πρώτο μήνα της χρονιάς και μια δεμένη και έτοιμη ομάδα από πέρσι, γεμάτη ταλέντο και ενθουσιασμό, να μετράει ήδη τέσσερις σφαλιάρες, είναι επίσης άξιο αναφοράς, κύριοι της διοίκησης και κύριε ‘τεχνικέ διευθυντή’.

..να αποκαλείται ο Μπατιόν, ‘καθαρό Αργεντίνικο αμυντικό χαφ’, είναι προσβολή για κάθε Αργεντίνο και για κάθε αμυντικό χαφ του πλανήτη!

..να πιστέψει κάποιος ότι ο Άρης έχασε το χθεσινό παιχνίδι, επειδή απλά “δεν είχε Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα του”, είναι τόσο αστείο όσο το να πιστεύει κάποιος πως δεν πρέπει να βγει σήμερα απ’το σπίτι του, γιατί ο Λέων ..πήδηξε εχθές μια Παρθένο στον αστερισμό του Αιγόκερου.

..ότι αυτός ο Άρης χρειάζεται μια δυνατή τόνωση ηθικού, οποιασδήποτε μορφής (αγωνιστικής ή εξωαγωνιστικής), είναι πλέον το μόνο δεδομένο σ’αυτήν την ομάδα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άρης, ελληνικό ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι 5+1 λόγοι που έχασε η Εθνική από τα Νησιά Φερόε

Δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε φίλε αναγνώστη στην ίδια σεζόν και πριν η κατάσταση  χειροτερέψει κι άλλο και δούμε την Εθνική να χάνει από τη “Χώρα του Ποτέ” (κλεμμένη από sombrero η ατάκα), ανοίγουμε το μαύρο κουτί της εθνικής τραγωδίας και, με τη γνωστή μας παρρησία, αποκαλύπτουμε τι και πώς μας οδήγησε ως εδώ. • Στην Εθνική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Άρης και δεν είμαι (καθόλου) καλά..”

  1. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Έλα, η διαιτησία έφταιγε. Το είπε ο Σκόρδας. Άντε πάμε από πίσω όλοι μαζί. “Μπεεεε”, “μπεεεε”! Και ο Βιτόλο μαζί… Μόνο ο Βιερίνια δε θα έρθει γιατί είναι με τις πατερίτσες… Κακέ Γεωργιάδη δολοφόνε! Τι να κάνεις; Όλοι τον Άρη πολεμούν…

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Δεν νομίζω ότι το κείμενο λέει κάτι για τη διαιτησία ή μάλλον δεν στέκεται στη διαιτησία ως παράγοντα στον οποίο οφείλεται το χθεσινό αποτέλεσμα.

  3. Ο/Η Chris λέει:

    Κάτι του πες τώρα…

  4. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Δηλαδή εσείς νομίζετε ότι εγώ θίγω το θέμα “διαιτησία”;;;;

    Αν έτσι, τι να πω…

    Δεν πειράζει, εμείς να ‘μαστε καλά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *