Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Κομπάρσοι με ταλέντο

Το ατέλειωτο ταλέντο του Ντελ Πιέρο το γνωρίζαμε από πολύ παλιά. Για την τρομερή φουρνιά πιτσιρικάδων που προωθεί ο Βενγκέρ, είχαμε γράψει πολύ πριν την χθεσινή 5αρα στην Τουρκία. Οι δυνατότητες της Λιον είναι γνωστές και στον πιο αδαή ποδοσφαιρόφιλο. Η αύρα του Ολντ Τράφορντ, που μπορεί να επηρεάσει κάποιες φορές διαιτητές και επόπτες, είναι δεδομένη. Η δυναμική της Βιγιαρεάλ δεν αποτελεί πλέον έκπληξη σε κανέναν, μετά την καθιέρωση της τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της ηπείρου.

Όμως εμείς, από την χθεσινή ‘καταιγίδα’ των γκολ, θα σταθούμε στους ταλαντούχους ‘κομπάρσους’ του 8ου ομίλου, που μπορεί να μην τα έχουν καταφέρει βαθμολογικά, τόσο καλά όσο η Ανόρθωση ή οι Ρουμάνοι της Cluj, όμως σε κάθε ευκαιρία φανερώνουν τις δυνατότητες τους, να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο ώστε να θεωρηθούν άξιοι συμμετέχοντες, μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Κι αν τους Ρώσους της Ζενίτ, τους ανακαλύψαμε πέρσι, τους Λευκορώσους της Μπάτε, τους γνωρίσαμε κυριολεκτικά φέτος.

Watch Zenit V BATE Borisov in News Online | View More Free Videos Online at Veoh.com

Πολύ πιθανόν, αν η μπάλα δεν έπαιζε τα γνωστά της παιχνιδάκια, όταν έφτανε στην μεγάλη περιοχή και των δυο αντιπάλων, είτε σταματώντας σε σώματα, είτε χτυπώντας στα δοκάρια, να είχαμε ένα ακόμα εντυπωσιακό σκορ, στην χθεσινή, χορταστική επιστροφή του Champions League, που αποτελεί την διέξοδο από τον Σαββατοκύριακο μαζοχισμό μας!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, βιντεοθεραπεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

To ματωμένο τουρμπάνι του Κιελινομπαρτζαλινομπονούτσι

Η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου – η Γιουβέντους ντε – βρίσκεται μια ανάσα απ’ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο οι πιθανότητες να βρεθούν οι Ιταλοί στο Βερολίνο αυξήθηκαν δραματικά, κάτι που στην αρχή της σεζόν – εννοείται – έμοιαζε με κακόγουστο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο. Κάτι σαν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τάκλιν το γεμάτο, το βρώμικο, το Λατινοαμερικάνικο

Σε ένα παιχνίδι στο Χαριλάου πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα ήμουν τόσο μικρός που στο γήπεδο με πήγαινε ο θείος μου και οι ποδοσφαιρικές παραστάσεις μου ήταν ελάχιστες, ένας αντίπαλος από αυτούς που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «ξυλοκόπους», πήρε φόρα, σύρθηκε δυο μέτρα στο χόρτο και σήκωσε άλλα τόσα μέτρα στον αέρα τον κοντοπίθαρο Ιβάν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *