Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Dr. Jekyll and Mr. Hyde


Πώς τα φέρνει η ζωή. Ο κ. Βγόντζας ήταν δικηγόρος των περίφημων 131 που για να σωθούν οι προσφυγικές κατοικίες (που βρήκαν εκεί το γήπεδο της ΑΕΚ) και ο σπάνιος βιότοπος του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας (που είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και πάρκινγκ των απορριματοφόρων του Δήμου) είχαν προσφύγει στο ΣτΕ με κραυγές περί του νέου γηπέδου εκτρώματος κτλ κτλ. Ο κ. Βγόντζας ήθελε να χτιστεί ένα γήπεδο με 1-2 σουβλατζίδικα το πολύ και όχι με εμπορικούς χώρους και προφανώς με χρήματα που θα φυτρώνανε μόνα τους στις χουρμαδιές του βιότοπου.

Αργότερα, ο ίδιος κύριος έγινε σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του περίφημου γηπέδου στην πανέμορφη περιοχή του ΟΔΔΥ, της ΠΑΕ που υποτίθεται ότι το έψαξε πολύ το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας και ήθελε να το κάνει εκεί το γήπεδο. Μετά το φιάσκο των μεγαλεπίβολων πλάνων (πόσες μακέτες δεν είδαμε στις φυλλάδες) του γηπέδου στη θέση των παλιολαμαρίνων του ΟΔΔΥ, ο Βγόντζας επανήλθε χθες δίνοντας συμβουλή και θέτοντας τον εαυτό του στην υπηρεσία της ΑΕΚ:
“Μόνο εάν καταφέρουν οι κρίσιμοι παράγοντες να μιλήσουν την ίδια γλώσσα μπορεί να βρεθεί μια λύση. Εγώ θα υποδείξω τις εφικτά νομικές λύσεις. Μη ξεχνάτε ότι εμείς οι νομικοί έχουμε την ελευθερία του νόμου να κινούμαστε στο πλαίσιο των εντολών που έχουμε.”

Άνθρωποι που ούτε ζωγραφιστοί δεν θα έπρεπε να σχετίζονται με την ΑΕΚ, βγαίνουν και μιλάνε κάνοντας εκκλήσεις για συναίνεση και ως γνήσιοι οσφυοκάμπτες είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο άνθρωπος που χάθηκε στην ομίχλη

Όσοι παρακολούθησαν προχθές την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός έγιναν μάρτυρες της πιο κακιασμένης ομίχλης που έχει συναντήσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως είναι δυνατόν να στερεί αυτό το φυσικό φαινόμενο από όλους εμάς το δικαίωμα να δούμε μπαλίτσα και φυσικά πως είναι δυνατόν ο επιστήμονας διαιτητής να σκέφτεται επί 30 – και βάλε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κώστας Νεστορίδης, ετών 83

Την ώρα που οι κάφροι των γηπέδων κυνηγιόντουσαν στο γήπεδο της Νίκαιας, σε φιλικό παιχνίδι, υπερασπιζόμενοι ως γνωστόν το μεγαλείο των ομάδων τους όπως μόνο αυτοί ξέρουν (“ξέρεις που έχω πάει εγώ ρε;”), ένας ηλικιωμένος κυριούλης έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάζευε τα αντικείμενα. Άγνωστο πόσοι από τους σταυροφόρους των κερκίδων τον αναγνώρισαν. Πιθανότατα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Dr. Jekyll and Mr. Hyde”

  1. Ο/Η balkou λέει:

    Μάλλον δεν τη διάβασες όλη τη συνέντευξη. Δεν πήρε κάτι πίσω απ’ αυτά που έλεγε. Είπε και πάλι ότι είτε με το πρώτο σχέδιο/νόμο, είτε με το δεύτερο, γήπεδο δε γίνεται, ελέω νομοθεσίας.
    Είπε ότι προφανώς και υπάρχουν προδιαγραφές με τις οποίες μπορεί να γίνει γήπεδο και στη ΝΦ.

  2. Ο/Η Elaith λέει:

    Ολόκληρη τη διάβασα. Απλά δεν ανέχομαι αυτούς που πολεμούσαν λυσσαλέα την λύση του γηπέδου στη ΝΦ τώρα να παρουσιάζονται εγγυητές της ενότητας για να αρπάξουν κανά φράγκο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *