Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στήνονται παιχνίδια στην Β’ εθνική; *

Διακόπτουμε για λίγο την ενασχόληση μας με την πολυδιαφημισμένη, αμόλυντη και γκλαμουράτη Σούπερ Λιγκ, για μια είδηση που μας έρχεται κατ’ ευθείαν από τον βούρκο της Β’ εθνικής.

Ο Χελένιο Χερέρα της Ελλάδας – στα ιστορικά εκείνα χρόνια με την Προοδευτική -, Σούλης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από τον πάγκο του, αδιάφορου πλέον στο πρωτάθλημα, Πιερικού, λόγω διαφωνιών με τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Στην ύστατη ατάκα του, ο Σούλης ανέφερε:
Πέρσι, ανέλαβα την ομάδα όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση και πετύχαμε με τους ποδοσφαιριστές την παραμονή. Στο φετινό πρωτάθλημα αφήνω την ομάδα στην πρώτη εξάδα κι ίσως τελικά ο λόγος της διαφωνίας μου με τον κ. Σατσίδη είναι ότι εγώ θέλω πάντα νικήτρια.”

* Παίρνουν φακελάκια οι γιατροί; Eίναι τα βυζιά της Φαρμάκη ψεύτικα; Μπαίνουν τα κομματόσκυλα με μέσο σε καλές θέσεις;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι φυλές των Ελλήνων φιλάθλων

Το σομπρέρο πιστό στην παράδοση που το θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα και να ασχολείται με κοινωνιολογικά θέματα ανοίγει σήμερα τον φάκελο “Έλλην φίλαθλος”. Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των Ελλήνων φιλάθλων; Ποια τα χαρακτηριστικά τους; Μείνετε στους δέκτες σας. Ο κουπονάκιας (aka στοιχηματάκιας) Ηλικία: Συνήθως έχει πατήσει τα δεύτερα -άντα και βάλε. Εμφάνιση: Τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι 5+1 λόγοι που έχασε η Εθνική από τα Νησιά Φερόε

Δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε φίλε αναγνώστη στην ίδια σεζόν και πριν η κατάσταση  χειροτερέψει κι άλλο και δούμε την Εθνική να χάνει από τη “Χώρα του Ποτέ” (κλεμμένη από sombrero η ατάκα), ανοίγουμε το μαύρο κουτί της εθνικής τραγωδίας και, με τη γνωστή μας παρρησία, αποκαλύπτουμε τι και πώς μας οδήγησε ως εδώ. • Στην Εθνική […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *