Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Οξω! Αλλού τρώς!!!

Η Noemí Rubio είναι ποδοσφαιρίστρια της Εσπανιόλ και μάλιστα απ τις πολύ καλές. Σε λίγες μέρες μαζί με τις συμπαίκτριές της θα διεκδικούσε το Copa de la Reina το…θηλυκό ισοδύναμο του Copa del Rey απ την Λεβάντε.
Όμως όπως όλα δείχνουν, η Noemí δεν θα παίξει σ αυτό τον τελικό. Αιτία; Μια φωτογραφία της στο facebook απ τον τελικό του ανδρικού κυπέλλου της προηγούμενης εβδομάδας στο Μεστάγια, στην οποία η νεαρή μεσοεπιθετικός είναι βαμένη στα χρώματα της Μπάρσα έχοντας ζωσμένο κι ένα κασκόλ στην μέση.
Αυτό αποτέλεσε έγκλημα καθοσίωσης για την διοίκηση της Εσπανιόλ και όπως όλα δείχνουν η Rubio θα πρέπει το καλοκαίρι να ψάξει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα της. Τουλάχιστον κάποια που θα ενοχλείται λιγότερο με την επίδειξη των συλλογικών της προτιμήσεων.
Όπως εξήγησε ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας της Εσπανιόλ Josep Ramió, ο σύλλογος γνώριζε ότι η παίκτρια είναι οπαδός της Μπάρσα απ την πρώτη στιγμή που υπέγραψε πριν 4 χρόνια και αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Όμως η ανάρτηση της φωτογραφίας στο facebook εκλήφθηκε ως ασέβεια προς τους φιλάθλους της ομάδας που ακολουθούν το γυναικείο τμήμα και φαίνεται να…ξενέρωσαν απ αυτή την χειρονομία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Αρίτς Αντούριθ, ο παίκτης που δεν καταλαβαίνει από ηλικίες

Αν έπρεπε να ξεχωρίσει κάποιος μια μόνο στιγμή από το ευρωπαϊκό τριήμερο αυτής της εβδομάδας η διαδικασία επιλογής δεν θα τον δυσκόλευε και πάρα πολύ. Το γκολ με το οποίο κέρδισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο τη Μαρσέιγ μέσα στη Γαλλία ήταν τόσο εντυπωσιακό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού ίντερνετ. Ήταν ένα τρομερό δεξί σουτ με τη μια, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα Όχι σε Χορηγό

Επιστρέφω στο αγαπημένο μου θέμα που είναι οι χορηγοί, αυτή τη φορά όχι για μια σούπερ συμφωνία που αναγκάζει ομάδες να κάνουν πράγματα, αλλά για μία άρνηση. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Σεβίλλη πρόσφατα απέρριψε μια πρόταση του Ισραηλινού Υπουργείου Τουρισμού να διαφημίζει τη χώρα στη φανέλα της. Την πρόταση επιβεβαίωσε η (κυβερνητική) Ισραηλινή […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια σχετικά με το “Οξω! Αλλού τρώς!!!”

  1. Ο/Η Elaith λέει:

    Ρε άντε τράβα στην κουζίνα σου !!

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Χα χα χα
    Μου θύμισες έναν αληθινό διάλογο που είχα ακούσει μεταξύ μιάς σωφερίνας και ενός αρσενικού…Σουμάχερ (επίκαιρο και λόγω δηλώσεων Αρσάβιν)
    Λέει ο “Σουμάχερ”: – Ασε μωρή το τιμόνι και τράβα σπίτι να πλύνεις καμιά κάλτσα!
    Και απαντάει η “Μαίρη Παναγιωταρά”:
    – Εχω ένα μαλάκα στο σπίτι σαν και σένα και μου τις πλένει! 🙂

  3. Ο/Η charlie λέει:

    Ας πάει στη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα (που χρειάζεται ενίσχυση) να τελειώνουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *