Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Πόσοι…Φερέρ υπάρχουν;

tapia

Ο εικονιζόμενος κύριος με τα μαλλιά (έστω και αραιά) είναι ο Αντόνιο Τάπια, τεχνικός που φέτος βρέθηκε στον πάγκο της μικρομεσαίας Μάλαγα κάνοντας εξαιρετική δουλειά και οδηγώντας την στην πολύ τιμητική 8η θέση της Primera Division.
Ανθρωπος των προκλήσεων όμως, ο Τάπια δέχτηκε να κατέβει κατηγορία, προκειμένου να ξανανεβάσει την ιστορική Μπέτις που φέτος θα αγωνίζεται στα…αλώνια της Segunda.
Στη Μπέτις, απ που πριν αρκετά χρόνια πέρασε κι ένας άλλος γνωστός μας ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, πρόσωπο ιδιαίτερα…συμπαθές στους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Πώς τον «κόβετε» λοιπόν αυτόν τον Τάπια; Δεν θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του…Φερέρ σε διαφήμιση της DHI;

serraferrer

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΕΚ, ελληνικό ποδόσφαιρο, Ισπανικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι Εξωγήινοι και η Γη

Η εεε, δύσκολη αποστολή της Μπαρσελόνα το Σάββατο, εεε, μετατράπηκε σε περίπατο, εεε με το χατ τρικ του Λέο Μέσι. Ο οποίος Μέσι ξεπέρασε έναν άλλο κοντοπίθαρο επιθετικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, τον Τέλμο Θάρα και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα. Τίποτα καινούριο δε μάθατε πάλι σήμερα. Το σημαντικό σημειολογικά στοιχείο είναι η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωδή στον παντοτινό νικητή Ερίκ Αμπιντάλ

15 χρόνια καριέρας με θητεία σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, πολλές διακρίσεις σε ομαδικό επίπεδο, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και δύο κατακτήσεις του Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο τις μεγαλύτερες νίκες του τις πέτυχε μόνος του, και μάλιστα δύο φορές, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο, τον καρκίνο. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να γεφυρώσει οπαδικά μίση, όταν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *