Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Αυξάνονται οι βλάκες στην Παιανία !

Παιανία του ανταποκριτή μας Σκιερού Σομπρερίδη

Αστραψε και βρόντηξε σήμερα το απόγευμα ο Χενκ τεν Κάτε κατά την διάρκεια της χαλαρής προπόνησης του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή από την Μαδρίτη. Ο Σουριναμέζος τεχνικός είχε κατ ιδίαν συνομιλία με τους Βύντρα και Γκαλίνοβιτς στους οποίους απεύθυνε βαρειές κουβέντες.

– Είστε βλάκες και ηλίθιοι, κραύγασε ο προπονητής των πράσινων. Τέτοιες βλακείες δεν τις κάνει ούτε η γιαγιά μου. Αντε χαθείτε ηλίθιοι.

Εξαλλοι οι δύο ποδοσφαιριστές απευθύνθηκαν στον τεχνικό διευθυντή Κώστα Αντωνίου ο οποίος είχε μείνει άφωνος.

– Το άκουσες αυτό; Τί έχεις να πεις, τον ρώτησε ο Γκαλίνοβιτς σε άπταιστα κροατοελληνικά

Ο τεχνικός διευθυντής παρέπεμψε τους δύο ποδοσφαιριστές στον πρόεδρο, ο οποίος ήταν έτοιμος να τους ρίξει βαρύ χρηματικό πρόστιμο αλλά τελικά τους απάλλαξε λόγω βλακείας.

Το περιστατικό παρακολούθησε και ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος ακούστηκε να καγχάζει:

– Ετσι είναι! Μόνο εμείς είμαστε βλάκες; Κι εσείς βλάκες είσαστε. Ολοι είμαστε βλάκες! Και έκανε χάϊ φάϊβ με τον Μουν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν συγγνώμη που είναι βλάκες και το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Βέβαια αυτό δεν θα περάσει έτσι και ο τεν Κάτε δεν δείχνει διατεθειμένος να συγχωρήσει έτσι εύκολα τους βλάκες ποδοσφαιριστές του. Φημολογείται πως στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη θα τους αφήσει στο πάγκο και θα δοκιμάσει ένα σχήμα με τον Σισέ τερματοφύλακα και τον Χριστοδουλόπουλο στόπερ.

cow

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, ελληνικό ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι εναλλακτικές προτάσεις του Sombrero για να αποφύγουμε το Grexit

Grexit στο ευρώ grexit και στο ποδόσφαιρο, κατά το Σαράφης στα Τρίκαλα Σαράφης και στο Παρίσι (για τους παλιούς που ξέρουν και από μπαλίτσα και από μόδα). Κι επειδή στο Sombrero μπορεί να είμαστε άσχετοι από οικονομικά αλλά είμεθα πάνω απ’όλα πατριώτες, δίνουμε ηχηρή απάντηση στους κολάφους της UEFA παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν είναι φυσικά το Ελληνικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομαλή διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής. Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα πήρε την νίκη που χρειαζόταν αρκετά εύκολα, χωρίς καν να χρειαστεί αυτή τη φορά να προσευχηθεί δημόσια στα ανώτερα κλιμάκια της πίστης ο Χρήστος Πανόπουλος. Στην Βέροια η τοπική ομάδα καθυστέρησε λίγο αλλά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Αυξάνονται οι βλάκες στην Παιανία !”

  1. Ο/Η PetrosSkl λέει:

    Ο Σισσέ είδε ένα αστέρι να πέφτει. ήταν κάπου στο 42 όταν οι συμπαίκτες πέταγαν με μανία τη μπάλα στα ύψη για το ποιος θα τη πάει πιο κοντά στα αστέρια. Ο Σισσέ έκανε μια ευχή : “Άγιε Γκολεαδορ σε παρακαλώ να παίξω τέρμα την επόμενη φορά. Τους βαρέθηκα!”

    nice post.

  2. Ο/Η balkou λέει:

    Επιστημονική φαντασία! Τον Βύντρα δεν τον ακουμπά ο Τεν Κάτε. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *