Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Διπλή πόρτα

martin-allen-001

Αυτός στη φωτογραφία είναι ο Μάρτιν Άλλεν, ο μέχρι πρόσφατα προπονητής της ένδοξης Τσέλτεναμ. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε… άδεια από την ομάδα του, που αγωνίζεται στην League Two, μέχρι να διελευκανθεί η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο 44χρονος Μάρτιν πήγε να διασκεδάσει στο κλαμπ Thirteen Degrees που προφανώς πρέπει να είναι πολύ κουλ εκεί στο μαγευτικό Τσέλτεναμ του Γκλόστερσάιρ (μπορεί να κάνω λάθος στην προφορά).

Μόνο που ο πορτιέρης είτε δεν βλέπει μπάλα, είτε υποστηρίζει άλλη ομάδα εκτός της τοπικής (που βρίσκεται στην 20η θέση της κατηγορίας) και έτσι ο συμπαθής Μάρτιν έφαγε πόρτα. Το γεγονός εξόργισε τον κόουτς που άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Οι ιθύνοντες του κλαμπ ισχυρίζονται μάλιστα ότι ο προπονητής αποκάλεσε τον πορτιέρη “μαύρο μπάσταρδο” και του πρότεινε να πάνε στο πάρκινγκ απέναντι για ένα… mano-a-mano. Ο ιδιοκτήτης αποκάλυψε μάλιστα ότι κορόιδευε τους εργαζόμενους με ατάκες του στυλ “ξέρεις πόσα χρήματα βγάζω” (αλήθεια πόσα να παίρνει ένας προπονητής Γ’ Εθνικής στην Αγγλία; ) και κάνοντας διάφορα άλλα υποτιμητικά σχόλια.

Έτσι, η διοίκηση έδειξε προσωρινά την πόρτα στον τσαμπουκαλεμένο Άλλεν, που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο την ομάδα, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν οι… έρευνες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγγλικό πρωτάθλημα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Πρέμιερ Λιγκ: τρεις ομάδες για μια θέση στα λαμπερά φώτα

Οι περισσότεροι άνθρωποι θαμπωνόμαστε από τα δυνατά, και λαμπερά, φώτα που βρίσκονται -συνήθως- ψηλά. Σηκώνουμε το βλέμμα και τα χαζεύουμε λες και δεν έχουμε δει ποτέ κάτι λαμπερό. Την ίδια ώρα, αν και τα πόδια μας, βρίσκονται πολύ πιο κοντά στο υπόγειο του κτιρίου με τα λαμπερά φώτα εμείς δεν χαμηλώνουμε το κεφάλι, ούτε τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντουάρ Μεντί: Από το ταμείο ανεργίας στην Τσέλσι

Άνοιξη 2015. Ένας 23χρονος Γάλλος περιμένει στην ουρά για το πρώτο του ραντεβού στο γραφείο ευρέσεως εργασίας στη Χάβρη. Όταν φτάνει η σειρά του κάθεται απέναντι από τον υπάλληλο που εξετάζει τον φάκελο του. Ο υπάλληλος τον ρωτάει με τι είδους δουλειά θα ήθελε να ασχοληθεί. Ο 23χρονος του απαντάει “με το ποδόσφαιρο”. Ο υπάλληλος […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *